Gratuit

POSH MEDIA DESIGN SRL

Descriere companie:

Suntem o companie specializată în domeniile:

  • Web Design
  • Seo Optimization
  • Graphic Design

Atingem performanța utilizând idei creative şi o experiență de 6 ani.

Suntem o companie tânără specializată în realizare de site-uri web: site-uri de prezentare și magazine online. Pe lângă acestea, mai avem ca obiecte de activitate promovare SEO in-page și off-page, precum și design grafic.

Sunt activități pe care le dezvoltăm în fiecare zi, oră cu oră de lucru, proiect cu proiect.

Garantăm că serviciile noastre generează produse finale (site-uri web) rapide, performante și nu în ultimul rând frumoase (pline de creativitate).

 

DESPRE NOI:

— IDEI CREATIVE
Fiecare site realizat de noi are un aspect unic foarte bine optimizat. Toate acestea sunt livrate în termenii stabiliți.

— ADAPTABILITATE
Agenția noastră de web-design se adaptează fiecărui proiect pentru a îndeplini cerințele cu brio.

— PROFESIONALISM
Echipa noastră de specialiști folosește cele mai moderne și performante tehnologii specifice în materie de design web, grafică și promovare online.

— SUPORT EXTINS
Știm că orice afacere se confruntă cu multe probleme, inclusiv cele din mediul online. Din acest motiv îți oferim consultanță gratuită pentru tot ce implică proiectul tău.

Investim toată energia, cunoașterea și talentul nostru în fiecare site pe care îl dezvoltăm. Urmărim obținerea rezultatelor maxime cu investiții scalate (ieftin sau gratis în nici un caz nu pot îndeplini acest țel). Stăm la dispoziția clientului punând la dispoziție experiența noastră, astfel încât proiectul său să fie excelent la predare.

 

CINE SUNTEM

ISTORICUL POSH MEDIA

Furnizăm servicii de realizare site-uri web și optimizare SEO din anul 2015. Suntem pasionați, însă insistăm zilnic să facem totul cu profesionalism, deoarece pasiunea nu obține întotdeauna rezultate dorite. Ne-am dezvoltat pas cu pas, proiect cu proiect, skill cu skill.

Din anul 2018 am intrat într-o competiție de planuri de afaceri în urma unui curs de antreprenoriat desfășurată în perioada 29 august – 14 noiembrie 2018 în cadrul proiectului „Antreprenoriat Sustenabil pentru TRansformarea Economică a Regiunii Nord-Est” — ASTRE-NE și astfel am obținut finanțarea agenției de web-design, planul nostru de afaceri fiind unul dintre cele câștigătoare.

NE PLACE CEEA CE FACEM ȘI INSISTĂM SĂ DEVENIM MAI BUNI ÎN FIECARE ZI.

CARE SUNT PUNCTELE NOASTRE FORTE:
Capacitatea de analiză comprehensivă a nevoilor reale atribuite unui proiect și proiectarea acestuia cu scopuri clare, practice, urmărind realizarea unui produs diferit;

Ne adaptăm constant tehnologiilor care evoluează foarte rapid;

Le oferim clienţilor suport extins;

Lucrăm doar în interesul clienților;

Dispunem de echipamente și servere proprii, dedicate pentru o prestare impecabilă a serviciilor și pentru a obține rezultate maxime!

Obținem rezultatele dorite cu investiții corecte (nu, gratis sau ieftin nu pot obține rezultatele scontate!)

SERVICII DE REALIZARE SITE-URI WEB

01. CÂT DUREAZĂ CONSTRUCȚIA UNUI SITE?
Acest aspect depinde strict de necesitățile per proiect. Durează mult mai mult să construim un mega-site de 1000 de pagini decât un site web de prezentare de 8 pagini.

02. CU CE TIPURI DE FIRME LUCRAȚI?
Lucrăm cu toate tipurile de firme, indiferent de mărimea acestora, dar și cu persoane fizice. Folosim aceleași skill-uri și același nivel de implicare atât în cazul clienților mari, cât și în cazul clienților mici.

03. OFERIȚI ȘI SERVICII DE REDESIGN PENTRU SITE-URILE EXISTENTE?
Oferim acest tip de serviciu (re-creare site web). Însă există un aspect foarte important care trebuie urmărit: motivele pentru a realiza aceasta schimbare trebuie să fie clare și reale, pentru a facilita amortizarea investiției.

04. OFERIȚI AJUTOR ȘI DUPĂ CE LANSĂM SITE-UL?
Da, le oferim suport extins clienților și le stăm la dispoziție pentru informații chiar și după livrarea site-ului.

05. SITE-UL MEU VA FUNCȚIONA PE TABLETE ȘI TELEFOANE?
Mai mult ca sigur va funcționa impecabil pe orice tip de dispozitiv.

06. MĂ PUTEȚI AJUTĂ SĂ OBȚIN O POZIȚIE MAI BUNĂ ÎN GOOGLE PENTRU SITE-UL MEU?
În această perioadă obținerea unei poziții mai bune a unui site pe Google este ca o căutare de aur. În urmă cu 5-6 ani, era mult mai ușor de realizat acest lucru. Însă, din fericire avem la dispoziție toate uneltele și foarte multe cunoștințe pentru a realiza și acest target.

DE CE ESTE IMPORTANT SĂ AI UN SITE WEB PENTRU AFACEREA TA?
Încă există oameni care se întreabă de ce este necesar ca afacerea lor sa aibă un site web. Peste 50% dintre comercianți consideră necesară crearea unui site web pentru realizarea mai multor strategii de marketing, astfel încât afacerea acestora să crească.
— Tot mai mulți consumatori folosesc internetul în căutarea produselor şi serviciilor pe care le doresc.
— Realizarea unui site web pentru afacerea ta te va ajuta la creșterea vânzărilor și la câștigarea credibilității.
— Prin realizarea unui site web, îți poți ține clienții la curent cu toate ofertele și noutățile din cadrul firmei.
— Un site web poate fi accesat oricând, chiar şi în afara programului de lucru.
— Site-ul reprezintă imaginea unui brand sau a unei companii, oferind astfel toate informațiile despre produsele și serviciile sale. Clienții pot afla oricând despre produse sau despre firma producătoare informații din confortul casei lor.

Societatea noastră oferă servicii de realizare site web de prezentare și realizare magazin online. Poți verifica oferta noastră pentru o analiză de oportunitate în legătură cu planurile de viitor ale companiei tale.

DE CE ESTE IMPORTANT UN SERVICIU DE GĂZDUIRE RAPID?
Cu toții ne temem şi suntem frustrați de vitezele mici de încărcare a site-urilor. Nimeni nu îşi dorește ca un site să se încarce greu. Ție ți s-a întâmplat vreodată să cauți un produs pentru a-l achiziționa pe un site care se încarcă foarte greu? Ai finalizat achiziția? Nu prea cred…

De ce este importantă o găzduire rapidă?
Utilizatorii de internet din zilele acestea au un timp foarte scurt în care sunt focusați pe ceea ce caută. Dacă site-ul tău nu se încarcă în x secunde sau nu pot cumpăra un produs în x minute, ai pierdut o vânzare. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt — caută informații referitoare la acest lucru pe Google și vei afla că așa stau lucrurile.

Providerul de găzduire web este foarte important. Sunt foarte mulți care oferă găzduire utilizând hardware învechit și lent, și pe lângă asta nici nu le oferă suport clienților. Să nu mai vorbim de softurile antice care conțin foarte multe breșe de securizate, lucru pe care clienții finali în mod sigur nu şi-l doresc.

Societatea noastră oferă clienților găzduire foarte rapidă pe serverele proprii dedicate, nu pe servere tip shared sau reseller.

Indiferent că alegi să îți realizăm un site web de prezentare sau un magazin online, îți punem la dispoziție un cont de găzduire performant și rapid pentru a-ți dezvolta site-ul și implicit afacerea cât mai rapid.

 

SERVICII:

SITE WEB DE PREZENTARE
Acest serviciu reprezintă crearea unui site web de prezentare, dacă vă doriți o interfață web proprie pe care să vă expuneți serviciile și / sau produsele, pentru ca ulterior să fiți contactat de către clienți.

Un site de prezentare oferă multe informații despre activitatea societății dumneavoastră și reprezintă una dintre cele mai bune și mai rapide metode de a vă face cunoscut. Scopul este creșterea vânzărilor într-o lume dependentă de internet.

MAGAZIN ONLINE
Acest serviciu presupune realizarea unui magazin online, și anume un site web unde vă veți putea expune produsele și / sau serviciile pe care le veți putea vinde prin intermediul internetului.

Această formă de comerț este dedicată persoanelor de afaceri cu produse finite, deoarece majoritatea cumpărăturilor se fac pe internet datorită ușurinței de utilizare, a economiei de bani și de timp.

Acest tip de magazin online va mări considerabil vânzările companiei dumneavoastră.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J37/392/2019
CUI: 40934969
Adresă: Str. Lirei nr. 29, Bârlad, jud. VASLUI, cod 731209
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide