Gratuit

PRINT STUDIO SRL

Descriere companie:

Print Studio SRL printeaza pentru tine!

Centrul de plotare Print Studio furnizeaza servicii profesionale de multiplicare / plot CAD GIS pentru planuri de arhitectura A4-A0+ si operatiuni conexe (taiere la format, impaturire planuri, indosariere sau arhivare).

Serviciile oferite de noi, vin in ajutorul dumneavoastra scutindu-va de achizitionarea unor echipamente complexe si costisitoare, de plotare si prelucrare a planurilor realizate (echipamente care de cele mai multe ori nu-si justifica costul chiar si in cazul unei companii de dimensiuni mari), dar si de timpul irosit pentru realizarea neplacutelor operatiuni de taiere si pliere la format a planselor plotate mai ales in cazul formatelor extinse la care plierea manuala este extrem de migaloasa.

Din punct de vedere al calitatii lucrarilor acestea sunt in primul rand rezultate ale echipamentelor de ultima generatie pe care le folosim: HP DesignJet 4500 PS pentru multiplicari si plotari color si OCE TDS 450 (echipament laser de mare viteza) pentru prinarea planselor alb negru insotit de un scanner color pentru scanarea planselor in formate mari. Toate cele trei echipamente sunt varfuri de gama garantand precizia necesara lucrarilor dumneavoastra. In ceea ce priveste operatiunile de finisare, utilizam o masina de pliere automata si un trimmer de inalta precizie.

De la infiintare in anul 2007, Print Studio a acumulat o experienta vasta, si indiferent ca ai nevoie de printarea catorva planse sau de copierea unei intregi documentatii, suntem siguri ca te putem ajuta intr-un timp record si la o calitate fara compromis!

Sistem de afisaj Roll-up banner

Fie ca vorbim despre un targ, o lansare de carte sau o simpla prezentare de produs, rollup-ul este primul tau contact vizual cu potentialul client, iar calitatea acestuia vorbeste de multe ori in locul tau despre ceea ce faci si mai ales care sunt standardele companiei tale si nivelul de calitate pe care il ofera aceasta. In cadrul diverselor targuri la care am participat am vazut foarte multe sisteme roll-up cu printul realizat pe material pentru banner cu imprimante pentru outdoor la o rezolutie discutabila.

La Print Studio sistemul de afisaj rollup este printat pe hartie din polipropilena de cea mai buna calitate pentru rezistenta in timp, cu un plotter special pentru indoor de rezolutie ridicata iar rezultatul este o calitate fotografica ce atrage atentia si poate fi privit de aproape fara sa produca dureri de ochi.

Un mecanism rollup poate fi folosit iar si iar pentru ani de zile, dar bineinteles ca informatia pe care o prezinti clientului se schimba in aceasta perioada de timp. In cazul in care ai deja mecanismele rollup noi iti putem asigura doar printul si montajul pe acestea, evident cu o scadere semnificativa a costului pentru tine.

Tabelul de mai jos contine atat pret pentru mecanism cat si pret pentru print separat, astfel incat sa afli usor pretul care te intereseaza.

Timpul de executie pentru un roll-up este de cateva ore de la plasarea comenzii.

Mecanismul rollup are prindere cu clips in partea superioara, geanta pentru protectie la transport si este prevazut cu 2 suporti de sustinere pentru o stabilitate ridicata.

Sistemul de afisaj "roll-up" este foarte usor de montat sau demontat.

Produse si servicii

  • Planuri arhitectura
  • Tipar DIGITAL
  • Print OUTDOOR
  • Sisteme de afisaj
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6290/2007
CUI: 21460800
Adresă: Str. Gheorghe Lazar 19 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide