Gratuit

PROFESIONAL TIPO SERVICE SRL

Descriere companie:

Mentenanța — cost sau investiție?

Un aspect important pentru managerii tipografiilor din România îl reprezintă mentenanța care trebuie planificată ca parte a procesului de producție.

Mentenanța efectivă trebuie să țină seama de răspunsul la câteva întrebări fundamentale care privesc managementul financiar:
— Mentenanța este un „rău necesar” sau o investiție pentru creșterea productivității şi reducerea costurilor totale de operare?
— Disfuncționalitățile reprezintă pentru noi doar costurile directe de reparații sau reflectă pierderile totale (reparații, costuri suplimentare pentru pierderea producției, creșterea consumului de materiale şi timp suplimentar de lucru)?

Companiile de succes includ în calculații variabilele costului total de producție, mentenanța, opririle accidentale. Abordarea acestui tip de management financiar generează oportunități substanțiale de reducere a costurilor şi creștere a profitabilității.

Beneficiul obținut este reflectat în creșterea mare a capacității de producție ce poate fi convertită fie în creșterea vânzărilor, fie în reducerea investițiilor — aceeaşi producție cu mai puține utilaje.

Rezultatul unei strategii de mentenanță proactivă este creșterea productivității. „Din experiența implementării programelor sistematice a rezultat că pentru unele companii este nevoie chiar şi de 3 ani ca mentenanța să devină pe deplin parte a procedurilor operaționale. Unii utilizatori ai programelor au înregistrat o creştere cu 20% a timpului de operare dintre două opriri, aproximativ 25% peste viteza medie de operare şi o reducere până la 50% a produselor neconforme.” (Maintenance — Best Practice Study 2005; autori: Dr. Team Kiypone şi Nigel Wells).

Faţă de această situaţie, folosindu-mă de experiența de peste 30 ani în domeniu, acumulată şi din colaborarea cu multinaționale, mari producători de utilaje tipografice, am găsit oportună înființarea acestei societăți, propunându-mi ca obiectiv principal implementarea unui management al calității, mentenanței şi execuției, folosind cele mai bune tehnici de investigații, diagnosticare şi reparații.

Activitatea pe care ne-o propunem se bazează pe implementarea unor concepte şi protocoale moderne (LEAN, SIX SIGMA, DMAIC ş.a.), folosind aparatură pentru diagnosticare de înalt nivel tehnic (cameră de termoviziune, vibrometre, High Speed Camera, ş.a.), precum şi software pentru baze de date necesar în managementul mentenanţei (CMMS).

Eficienţă — Creativitate — Precizie
La nivel mondial, vânzarea utilajelor noi a scăzut în ultima perioadă, iar managerii tipografiilor din România au înțeles că nu mai pot lucra cu utilaje până la epuizarea lor, fiind necesară o atenţie deosebită faţă de importanta mentenanţei şi a calității reparațiilor.

Necesitatea înființării acestei societăți a avut în vedere faptul că în ultimii ani, pentru tipografiile din România, tendința de investiții în echipamente noi a scăzut.

Fără să pretindem că avem o baghetă magică, la S.C. PROFESIONAL TIPO SERVICE S.R.L. ne propunem să găsim soluţii reale pentru clienți în vederea creșterii plus-valorilor produselor finite, folosindu-se de tehnologii inovative, consumabile alternative, precum şi optimizarea performanțelor echipamentelor tipografice, modificarea mașinilor pe scheletul existent şi reparații de înaltă calitate.

Faţă de această situaţie, folosindu-mă de experiența de peste 25 ani în domeniu, acumulată şi din colaborarea cu multinaționale, mari producători de utilaje tipografice (MULLER-MARTINI, RYOBI, etc.) am găsit oportunitatea înființării acestei societăți, propunându-mi ca obiectiv principal implementarea unui management al calității execuției folosind cele mai bune tehnici de investigații, diagnosticare şi reparații.

Activitatea pe care ne-o propunem se bazează pe implementarea unor concepte şi protocoale moderne (LEAN, SIX SIGMA, DMAIC ş.a.), folosind aparatură pentru diagnosticare de înalt nivel tehnic (cameră de termoviziune, vibrometre, High Speed Camera, ş.a.), precum şi software pentru baze de date necesar în managementul mentenanţei (CMMS).

Mentenanță, instalări, reparații utilaje tipografice — legătorie

Servicii oferite:
— Reparații utilaje. Acoperă ansamblul operațiilor care se efectuează pentru repararea unui defect al echipamentului.
— Întreținere preventivă / reparații planificate care se efectuează pentru prevenirea apariției căderilor / defectelor, înainte ca utilajul să ajungă la epuizare sau la întrerupere în producție.
— Transportul, descărcarea, punerea pe poziție a utilajelor.
— Montaj utilaje.
— Instalare utilaje.
— Școlarizare / instruire personal.
— Îmbunătățirea procesului tehnologic folosind utilajele existente, prin adaptarea unor noi tehnologii şi a unor consumabile cu eficienţă ridicată.
— Upgrade şi Retrofit / Up-to-date prin colaborarea cu producătorii de utilaje pentru utilaje, ceea ce rezultă în îmbunătățirea productivității utilajelor şi / sau calității produselor, creșterii eficienței energetice.
— Consiliere Ia achiziționarea de utilaje noi sau second-hand, atât din punctul de vedere al capacitații lor tehnice, cât şi al integrării în fluxul tehnologic existent.
— Furnizarea de piese de schimb cu originea şi calitatea verificate.

— Ne pare rău, dar nu executăm intervenții ocazionale la utilaje foarte vechi sau excesiv de uzate. Motivul: lipsa documentației şi a pieselor de schimb, costuri foarte mari de pregătire a lucrării raportate la valoarea reparației şi la valoarea de utilizare a utilajelor.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/1135/2015
CUI: 34048968
Adresă: Aleea Fizicienilor nr. 18, Sc. B, ap. 91, Bucureşti, sector 4, cod 032114
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide