Gratuit

PROMOART SRL

Descriere companie:

VIZIUNEA NOASTRĂ Să fim în permanență partenerul cel mai de încredere al clienților noștri.
MISIUNEA NOASTRĂ Suntem focusați să oferim clienților noștri printuri de cea mai înaltă calitate, care să-i reprezinte!

Facem lucrurile cât mai simple pentru tine pentru că compania noastră este un one stop shop. Fie că ai nevoie de print de mari dimensiuni, indoor sau outdoor, de materiale promoționale de orice fel, de sisteme de expunere sau personalizări pe orice tip de material, oferim pe lângă servicii de producție și consultanță gratuită în realizarea machetelor, mostre și livrare gratuită oriunde în țară. Gesturile mici contează.

TERMENE FERME de livrare
În industria producției publicitare termenele sunt cruciale. Orice mică întârziere poate da peste cap un lanț întreg de evenimente ulterioare. Cum știm foarte bine acest lucru, am pus la punct un sistem de monitorizare transparent a lucrărilor. Astfel, în orice moment, clienții noștri pot vedea în ce stadiu se află producția unei broșuri, a unui print de mari dimensiuni sau personalizarea unor materiale promoționale. Putem spune că suntem prima companie de print track and trace.

Prețuri mici și calitate excelentă. Cum reușim?
Indiferent de condițiile economice, ne-am propus să oferim prețuri cât mai mici și servicii de încredere păstrând calitatea lucrărilor. Astfel am căutat furnizori externi de materii prime și în timp, lucrând cu volume din ce în ce mai mari, am reușit să negociem prețuri competitive fără să facem rabat la calitate. Cu timpul am avut access la materii prime din ce în ce mai bune. Mai mult, sistemul nostru de monitorizare al lucrărilor ne-a permis să ținem costurile sub control. Deopotrivă, am investit permanent în echipamente performante care ne permit să oferim servicii de excepție. La Promoart punem accent pe lucrurile aparent neimportante, dar care pot în final să creeze un mediu mai bun de lucru cu clienții. Răspundem întotdeauna la timp la telefon și o facem cu zâmbetul pe buze. La Promoart nu găsiți numai un furnizor ci, sperăm noi, un partener pe termen lung.

CE FACEM
Realizăm PRINT OUTDOOR DE MARI DIMENSIUNI pe o gamă largă de materiale (poliplan, autocolant, one way vision, mesh, placi de lemn, sticla, foam sau bond) pentru diferite proiecte precum panouri, planșe publicitare, inscripționări auto, steaguri și bannere. Fie că este vorba de postere, display-uri de interior, canvas-uri, floor graphics sau autocolante imprimate pentru interior avem grijă mare ca totul să iasă așa cum dorește clientul.

 • Print outdoor - rezistență crescută și durabilitate
 • Print indoor - printurile de interior cu efectul "Wow”
 • Servicii personalizare - Brandul companiei dă viață materialelor
 • Tipar digital și offset - calitatea se vede și se simte
 • Grafică & design - standarde de perfecțiune a imaginii și culorilor
 • Sisteme expunere - soluții tehnice pentru campanii de marketing inovative
 • Obiecte promoționale - imaginea unei companii este un puzzle de elemente bine definite

CUM FACEM
Investim, investim, investim...
Avem o listă impresionantă de echipamente de ultima generatie, dar probabil cel mai important lucru pentru clienții noștri este faptul că putem livra ceea ce promitem în termenul și parametrii stabiliți, fără o zi în plus și fără culori mai aprinse sau mai șterse decât mostrele aprobate.

Producție track & trace
Transparența față de clienți este lucrul care ne-a preocupat mereu, de aceea oferim clienților noștri serviciul de producție track & trace. Din contul de client creat la lansarea primei comenzi puteți vedea starea lucrărilor, de la DTP și aprobarea mostrelor până la livrarea prin curier la sediul dumneavoastră.

Echipamente
Secretul nostru? Buna organizare pentru a pune în valoare echipamentele performante achiziționate

UNDE FACEM
Spațiul de lucru a fost întotdeauna important pentru noi și a contribuit la eficientizarea operațiunilor. Renovat într-un stil anume pentru a se potrivi activității unei firme de producție publicitară, sediul nostru este un sanctuar al seriozității și lucrului eficient: Birouri 200 mp, Producție 500 mp, Parcare 500 mp.

Special conceput pentru asigurarea calității. Fiecare element din spațiul de producție servește unui scop clar. Iluminarea eficientă și puternică prin LED ne ajută să detectăm și să corectăm orice neregularitate care ar putea apărea pe materialele pe care le realizăm. Pardoseala din rășină epoxidică, aranjarea echipamentelor de producție pentru a asigura accesul ușor la ele și spațiu suficient de manevră, spațiul special și separat de depozitare deșeuri sunt elemente esențiale care caracterizează spațiul de producție.

Siguranță și confidențialitate. Avem grijă să păstrăm confidențialitatea proiectelor realizate astfel că în spațiul de producție are acces doar personalul Promoart pe bază de legitimație. Clienții noștri pot vizualiza mostre de produse și materiale în spațiile special amenajate.

Servicii de calitate asigurate de condiții de calitate. Credem cu tărie că o echipă mulțumită face treaba mai bună. De aceea am realizat un spațiu dedicat angajaților (vestiare, loc de luat masa, etc.) astfel că în spațiul de producție nu are loc decât o singură activitate: producția. Dacă veniți la noi veți remarca spațiul de parcare generos, clădirea de birouri compartimentată pentru eficiență, cu zona comercială la parter și spații separate, dar usor accesibile, pentru departamentele de achiziții, DTP, marketing și management.

Valorile noastre
Calitate – Avem o singură șansă de a impresiona clientul, așă că facem printul perfect din prima încercare.
Angajament – Onorăm orice comandă contractată și nu ratăm nici un deadline indiferent de obstacole.
Inovatie – Suntem mereu la curent cu noutățile din industrie pentru a putea oferi un produs cu adevarat perfect.

SERVICII

 • Textile personalizate
 • Promoționale Personalizate
 • Colantare auto
 • Decorări vitrine
 • Agende personalizate
 • Calendare personalizate

PRODUSE

 • Print outdoor
 • Print indoor
 • Sisteme de expunere
 • Etichete autoadezive
 • Litere volumetrice
 • Firme luminoase
 • Carduri personalizate
 • Tipar Offset
Galerie imagini:
Galerie video:


Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J33/1015/2006
CUI: 18919687
Adresă: CALEA UNIRII 31 A E SUCEAVA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide