Gratuit

PROMOTEART INTERNATIONAL S.R.L.

Descriere companie:

PromoteArt este o agenție de publicitate ce activează pe piață din anul 2007 și se ocupă de producerea, importul direct, din Europa sau China, personalizarea și distribuirea de obiecte promoționale în sistem B2B.

Suntem membrii ai PSI (The European Network of the Promotional Products Industry) astfel având acces la stocuri în timp real, liste de prețuri competitive și la toate noutățiile din domeniu. Derulăm și servicii de creație identitate vizuală companii și servicii de promovare pentru clienți din diverse domenii, axându-ne activitatea pe branduri comerciale, însă derulând și proiecte de promovare a diverselor activități din domeniul artei sau facilitând legătura dintre artiști și branduri, în proiecte comune de promovare, din care ambele părți au de câștigat.

În cei peste 10 ani de activitate am lucrat proiecte pentru branduri/ companii precum Nestle Romania, Holcim, Danone SPA, Nutricia Early Life Nutrition Romania SRL., Zentiva, Labormed, Ecovalor, Norway Grants, Phillips România, cancer.dk, Recolamp, GreenWeee International, Uzinsider SA, Pepsi Co, Banca Transilvania, Unicredit, IntegralEdu, AC Helcor, Farmtech, Ixia, Inaplast, Simex, Rompharm, Arcelormittal, CAT Financial, FinalDistribution, Lindab, Alten, Atexis, Puratos, Skanska, Alconor Company, Syntergy, Canah, Antibiotice SA, Geocycle, StarStorage, Ductil, Rin Hotel, Santierul Naval Damen, Consolight, Monsanto, Colina Motors, SAB – Salonul Auto București, Goodyear, Valtec – Repsol, Recognos, Publicart, Cisco, CMIE, Pirelli, Uzinexport SA, Farmexpert, Piraeus Bank, Banca Românească, ALD Automotive, Flanco, Puratos etc. și artiști precum Teodor Răducan, Marcel Chițac, Aurel Tar, Corneliu Drăgan-Târgoviște etc.

În calitate de importatori și distribuitori de obiecte promoționale ne preocupă constant mărirea portofoliului cu produse noi și ne interesează în mod special ca produsele să fie eco, produse din materiale sustenabile, reciclate, biodegradabile sau cu încărcare solară. Am căutat în toți anii de activitate să reflectăm în alegerea de produse trend-urile actuale, nevoia de nou, inovația și originalitatea. În lărgirea portofoliului de produse, urmărim foarte atent designul, calitatea și funcționalitatea produselor.

Suntem distribuitori ai mai multor branduri de cadouri pentru diferite nevoi și momente - pentru ea, pentru el, pentru copii sau întreaga familie, toate împărtășind convingerea noastră că orice cadou trebuie să surprindă și să nu se uite, căutând mereu să promovăm în România branduri și produse mai puțin convenționale. Diferențierea a venit fie din alegerea de obiecte eco sau din materiale reciclabile, fie din sonoritatea unor mărci consacrate pentru calitatea lor cu adevărat specială, dar necunoscute încă la noi, din obiecte de la case de design în trend, din originalitatea produselor și inventivitatea lor dar și din seriozitatea cu care am abordat fiecare client și proiect în parte.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/6116/2006
CUI: RO18576635
Adresă: Bulevardul Iancu De Hunedoara, nr. 8, Bloc H3, etaj 2, sector 1, Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide