Gratuit

QUANTSOFT ID SRL.

Descriere companie:

Pasiunea pentru tehnologie si inovatie duce povestea PRINTCARD inapoi in timp, cu mai bine de 15 ani.
In drumul spre performanta am atras ca parteneri cei mai importanti producatori de imprimante de carduri din lume, castigand, in anul 2009, statutul de Magicard Master Dealer, oferit de compania Ultra Electronics Card Systems (Magicard Ltd. acum) – numarandu-ne printre singurele 6 companii din lume care au beneficiat de acest privilegiu, la acel moment.

PRINTCARD a fost si unul dintre pionierii in distributia echipamentelor de tiparit carduri, aducand in Romania pentru prima data brandurile: Evolis (2004), Magicard (2006), HiTi (2008), Swiftcolor (2014), NiSCA (2016) si IDP (2018).

In 2019 am fost primii care am importat si distribuit singurul model din Europa conform GDPR, de distrugator de riboane. Din mai 2018 acest echipmanent este OBLIGATORIU pentru toti cei care personalizeaza carduri cu date cu caracter personal.

In prezent, ne aflam printre cei mai importanti distibuitori de echipamente de imprimare de carduri din Romania.
Intreaga evolutie a PRINTCARD o datoram, asadar, in primul rand clientilor nostri, a caror multumire fata de produsele si serviciile pe care le livram confirma orientarea catre dezvoltare si inovatie.

Va oferim tot ajutorul de care aveti nevoie

Cum reusim?

Va punem la dispozitie cele mai noi echipamente, consumabile si accesorii, pentru a va putea produce rapid si convenabil cardurile necesare in-house.

In cazul in care optati pentru externalizarea serviciilor de imprimare carduri, departamentul de productie Printcard.ro va ofera solutii complete de personalizare si imprimare de carduri facand fata celor mai exigente cerinte: de la serii mici de carduri pana la imprimari in cantitati industriale.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/273/2005
CUI: RO17177865
Adresă: STR. BARTOK BELA 30 CLUJ NAPOCA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide