Gratuit

ROMANIAN PAPER DISTRIBUTION SRL

Descriere companie:

Brand 100% românesc!
Înființată în 1998, cu capital 100% românesc, Romanian Paper Distribution este una dintre cele mai importante companii în domeniul distribuției de materiale pentru industria tipografică. RPD oferă clienților săi cea mai diversificată gamă de hârtii și cartoane tipografice, office, pentru printul digital, specialități, soluții complete dedicate domeniului CAD/GIS, adezivi, benzi adezive și materiale de ambalat etc.

Parteneri de renume internațional!
Istoria și identitatea companiei, politica susținută de investiții constante, colaborarea cu furnizori de renume internațional, eficacitatea rețelei de distribuție, calitatea produselor din portofoliu, dar și nivelul serviciilor oferite clienților confirmă anual rolul important pe care Romanian Paper Distribution îl are în industria furnizorilor de hârtie din România.

Încă de la înființare, Romanian Paper Distribution a colaborat numai cu parteneri de renume de mondial, precum Fedrigoni Group, Burgo Group, Lecta Group, The Navigator Company, Mondi Group etc.

Peste 3000 de produse premium!
Portofoliul de peste 3000 de produse include elemente de interes atât pentru tipografii, cât și pentru experții în comunicare vizuală, agenții de publicitate și designerii. Specialiștii care apreciază produsele cu renume, de calitate superioară, vor regăsi în portofoliul RPD o varietate largă de suprafețe, gramaje, o explozie de culori și texturi, un mostrar inovativ, toate integrate într-o nouă identitate vizuală.

Acoperire națională!
Cu sediul central în București și șase filiale teritoriale în Brașov, Cluj, Iași, Timișoara, Brăila și Constanța, amprenta națională a companiei permite consultanța rapidă a clienților, prin intermediul punctelor cheie ale rețelei de distribuție. Fiecare filială dispune de un depozit spațios și o echipă pregatită să găsească soluții specifice, ideale pentru afacerea dumneavoastră! Spațiile de depozitare sunt climatizate, materialele fiind păstrate în condiții optime, la temperaturile recomandate. Compania oferă servicii de logistică prompte, cu posibilitatea livrării în puncte diferite pentru recepție. De asemenea, vă pune la dispoziție un agent dedicat contului dumneavoastră și posibilitatea de livrare în aceeași zi din depozitul local, pentru materialele aflate în stoc.

Packaging
Gamă completă de materiale utilizate pentru ambalare și protejarea produselor în timpul transportului și al depozitării, cât și pentru fixarea și sigilarea acestora: hârtii și cartoane pentru ambalare, benzi adezive, folie stretch, folie cu bule.

 • Cartoane Multistrat
 • Folie Stretch
 • Benzi Adezive
 • Benzi Dubluadezive
 • Plăci PVC
 • Cuttere

Corespondenta
Plicuri din hârtii speciale cu suprafață velină sau texturată, satinată sau lucioasă, cu particule iridicindente sau metalice, de diferite formate, gramaje, cu clapă dreaptă sau tip V, menite să dea o notă de eleganță corespondenței tale.

Plicuri Speciale
Seturi de Corespondenta

Desen și activități artistice
Gamă variată de hârtii și cartoane speciale, veline sau texturate, potrivite pentru schiță și desen în creion, cărbune, grafit, pastel sau cretă, dar și pentru pictură cu aquarela pe bază de apă sau ulei.

 • Artă Grafică
 • Acuarelă
 • Acrilic/Ulei
 • Pastel
 • Desen si Schițe
 • Aplicații școlare

Papetărie
Gamă variată de caiete, display-ere și bloc-notes-uri, din hârtie de calitate superioară, fabricate de furnizori de tale internațională, cu un excelent raport calitate-preț.

 • Bloc Notes
 • Plicuri
 • Hârtie Copiator
 • Hârtii Creative A4

Tipar digital
Gamă diversificată de hârtii cretate și necretate, mate și lucioase, de diferite gramaje și formate, compatibile cu o gamă largă de imprimante. Calitatea premium a hârtiei permite obținerea unor printuri spectaculoase.

Securizare
Hârtie securizată cu filigran și fibre colorate, vizibile în lumina naturală sau în UV, precum și cu alte elemente de siguranță ascunse, a căror prezență poate fi verificată numai prin dispozitive speciale.

Galerie imagini:
Galerie video:
Hârtia este prezentă în fiecare moment al vieții noastre....

Hârtia este prezentă în fiecare moment al vieții noastre....

Publicată de Romanian Paper Distribution pe Marţi, 15 ianuarie 2019

Suntem LIVE de la Târgul Print&Sign! Romanian Paper Distribution va asteapta in standul 36 cu cele mai noi cataloage si mostrare marca Fedrigoni! Va asteptam si maine aici!

Publicată de Romanian Paper Distribution pe Joi, 28 septembrie 2017

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/146/1998
CUI: 10103364
Adresă: BDUL. BASARABIA 256 C BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide