Gratuit

ROMPRINT PROD SRL

Descriere companie:

Romprint Prod. SRL infiintata in anul 1994, si-a extins an de an activitatea, atat prin diversificarea gamei copiatoarelor Konica Minolta oferite si a formelor de promovare si vanzare, cat si prin realizarea unui sistem complet si integrat de servicii post-vanzare, in fiecare an inregistrandu-se o crestere a cifrei de afaceri.

Societatea noastra ofera pe piata romaneasca o gama completa de echipamente de birotica – copiatoare si multifunctionale reconditionate, color si monocrom la cele mai bune preturi, sustinute de o inalta calitate a serviciilor post-vanzare si un suport tehnic total, asigurat de echipa noastra formata din specialisti in domeniu.

De la echipamentele dedicate mediului office pina la cele de mare productivitate, copiatoarele pe care le comercializam sunt usor de utilizat, robuste, fiabile, reflectand calitatea, fiabilitatea si performantele marcii Konica Minolta.

Alegeti in functie de aplicatiile specifice si veti descoperi o gama larga de echipamente ce raspund pe deplin necesitatilor dumneavoastra de copiere.

Service copiatoare

Asiguram garantie, post garantie, revizii periodice sub forma de abonamente lunare sau trimestriale si interventii la cererea clientului, de cate ori este nevoie.

Va punem la dispozitie pachete de servicii specializate de intretinere, revizie, constatare defecte si reparatii pentru o gama larga de copiatoare: Canon, Konica Minolta, Xerox.
Service-ul aparatelor se asigura sub forma unui contract de servicii, care poate fi de 2 tipuri, in functie de alegerea dumneavoastra:
Contract Lunar ce include:

 • revizie lunara obligatorie
 • constatarea gratuita a defectului si montare gratuita a pieselor uzate
 • suport telefonic
 • evalurea echipamentelor cu grad ridicat de uzura

Interventie (la cererea clientului), ce include:

 • deplasarea gratuita la sediul clientului in zona Bucuresti
 • constatarea gratuita a defectului
 • evalurea echipamentelor cu grad ridicat de uzura

Servicii copiere si printare

Suntem solutia ideala, avand un timp foarte mic de executie, costuri reduse de productie si posibilitatea de realizare in tiraje mici a diverselor documente, lucrari personale si promotionale.
Copy Shop – One Stop Shop, va pune la dispozitie serviciul de printare color, serviciu ce permite tiparirea documentelor din calculator la o rezolutie de pana la 1200 dpi.
Pentru usurinta dumneavoastra, puteti aduce documentele pe stick USB sau suport optic, sau ni le puteti trimite prin email la adresa contact@romprint-prod.ro

Timpul de executie poate varia in functie de tiraj si de complexitatea lucrarilor, de la o ora pana la 24 ore.
Folosim echipamente digitale pentru printare color de calitate ireprosabila.

Sunati acum la 021.250.80.34 sau 0744.861.656 si comandati la noi cele mai ieftine servicii profesionale de printare, copiere, laminare si indosariere!
Tipar Digital (printuri) pe hartie si carton de diverse gramaje, in functie de alegerea dumneavostra: 80, 90, 120, 200, 250, 300 g/m2:

 • pliante, mape, coli cu antet,
 • legitimatii si lucrari de licenta,
 • fluturasi, brosuri, reviste,
 • postere/afise pe diferite formate,
 • carti de vizita,
 • meniuri, invitatii,
 • calendare si cataloage,
 • finisari: indosariere si laminare.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4497/1994
CUI: 5365296
Adresă: SOS. PANTELIMON 99 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide