Gratuit

ROXER GRUP SA

Descriere companie:

Roxer Grup este de 25 ani principalul partener al companiei XEROX în Transilvania. Oferta noastră actuală conţine peste 50 de modele de echipamente XEROX de ultima generaţie, atât imprimante şi multifuncţionale pentru mediul de birou, precum şi echipamente de tipar digital destinate mediului tipografic. Avem sute de clienţi care ne-au acordat încrederea lor şi peste 1000 de echipamente Xerox pentru care asigurăm manopera service la standard XEROX, precum şi livrare de piese de schimb şi consumabile originale.

Clienţii Roxer – Xerox pot beneficia de Aplicaţii şi Servicii #printsmart prin tehnologia Xerox ConnectKey, o nouă experienţă digitală pentru utilizatorii care vor să-şi folosească imprimantele inteligent, eficient şi personalizat în funcţie de specificul afacerii lor.

Oferta Roxer, pe scurt:

– performanţă şi calitate prin echipamentele XEROX (imprimante, multifuncţionale, echipamente tipar digital) – vânzare cash, vanzare in rate, inchiriere
– inovaţie prin aplicaţii smart dedicate echipamentelor de print şi personalizate în funcţie de specificul activităţii partenerului.
– service autorizat XEROX Romania (contracte On Call, abonament sau Full Service);
– servicii de management al imprimării (audit, preluare echipamente Xerox şi nonXerox, îmbunătăţirea flotei şi eficientizarea procesului de imprimare)
– productivitate maximă şi înnobilarea printului prin echipamente de tipar digital XEROX pentru tipografii şi centre de print.

Scurt istoric

Înfiinţată în anul 1994 ca partener al companiei Xerox în judeţul Cluj, Roxer Grup este acum Xerox PLATINUM Partner în 7 judeţe : Cluj, Bihor, Alba, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş.

Pentru rezultatele de top obtinute în anii 2010, 2011 şi 2016, firma noastră a primit titlul de Partenerul Anului din partea Xerox Romania.

Roxer Grup oferă clienţilor săi soluţii individualizate în domeniul imprimării pentru orice tip de afacere, indiferent de dimensiuni sau de domeniul în care activează.

Recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii la nivel mondial, Xerox le conferă partenerilor săi şi implicit clienţilor acestora, garanţia calităţii, a profesionalismului şi a îmbunătăţirii continue a performanţelor echipamentelor şi serviciilor sale.

Echipa Roxer Grup vă stă la dispoziţie pentru a vă ajuta să alegeţi cea mai bună soluţie pentru afacerea dumneavoastră din punct de vedere al tehnologiei de procesare a documentelor şi adaptarea sa la condiţiile specifice activităţii dumneavoastra. Pentru mai multe informaţii referitoare la oferta de echipamente si servicii Xerox, vă rugăm să ne contactaţi.

 • ECHIPAMENTE PENTRU BIROU

Imprimante alb-negru
Imprimante color
Multifunctionale alb-negru
Multifunctionale color

 • MULTIFUNCTIONALE A3 ALB-NEGRU SI COLOR

Multifunctionale A3 alb-negru
Multifunctionale A3 color

 • ECHIPAMENTE DE PRODUCTIE ALB-NEGRU SI COLOR

Echipamente de productie alb-negru
Echipamente de productie color
Xerox Versant – echipamente tipar digital

 • ECHIPAMENTE XEROX SECOND HAND

Echipamente Xerox Second Hand

ROXER GRUP – PARTENER AUTORIZAT DE SERVICE XEROX ROMANIA
Service in garantie si postgarantie pentru gama completa de echipamente Xerox
Contracte de service On Call (cu interventii la solicitarea clientului). Interventiile la echipamente pot fi pentru: constatare/reparatie/revizie periodica
Contracte de service abonament. Include un numar agreat de interventii in functie de tipul echipamentului, de specificul mediului de lucru si de volumele lunare de imprimari.
Contracte de full service FSMA (Full Service Maintenance Agreement) – propunerea Premium in ceea ce priveste intretinerea in garantie si postgarantie a echipamentelor Xerox.
Beneficiile Contractului de Full Service FSMA:

Service flexibil și pro-activ pentru a nu afecta activitatea de producție
Reducerea costului total prin preîntâmpinarea defectelor și estimarea corectă a fiabilității în orice condiții de exploatare
Preluarea lucrărilor urgente si/sau echipamente de back-up in caz de nevoie pe durata perioadei de remediere a defecțiunilor
Planificare financiară exactă, datorată cunoașterii și previzionării costurilor asociate cu echipamentul
Monitorizare exactă a volumului de imprimare
Preluarea de către Roxer a eforturilor de aprovizionare și stocare
Siguranța contractului pe toată durata sa, cu posibilitatea reînnoirii sale
Asigurarea permanenta îmbunătățire a echipamentelor cu cele mai noi componente (upgrade)
Nu necesită aprobări privind cumpărarea de noi consumabile sau piese de schimb la fiecare intervenție
Asigurarea unui stoc de piese si consumabile furnizat in avans bazat pe media volumului lunar de imprimare
Garantie extinsa
Facturare periodică (lunara), sub forma unui tarif/pagina agreat pentru livrarea tuturor consumabilelor/pieselor consumabile/pieselor de schimb precum si pentru manopera de service de la interventii (indiferent de numarul acestora) si de la reviziile periodice.

SERVICII DE IMPRIMARE XEROX CMPS
Servicii de imprimare Xerox CMPS – eficientizarea fluxului de lucru, costurilor de print şi resurselor în compania ta, fără investiţii! În urma unui audit, Roxer – partener Xerox acreditat CMPS – preia flota de echipamente din compania ta şi eficientizează procesul de tipărire. Se preiau şi echipamentele non-Xerox active.

Ce sunt serviciile de management al imprimării

Xerox este lider global pe piața serviciilor de management al documentelor și de gestionare a fluxurilor de lucru, cât și a proceselor de business și oferă de peste 20 de ani soluții complete pentru optimizarea fluxului de lucru cu documentelor organizațiilor mici şi mari din România.

Programul Xerox Channel Managed Print Services (CMPS) vă poate furniza servicii de management al flotei de echipamente de imprimare prin intermediul Roxer Grup, partenerul Xerox în Transilvania, acreditat CMPS, pentru a vă ajuta să atingeți cote ridicate ale productivității, să faceți economii semnificative de timp și resurse.

Printre beneficiile de care compania dumneavoastra s-ar putea bucura în urma unui contract de servicii de imprimare se numără posibilitatea de control și anticipare a costurilor, simplificarea proceselor de lucru aferente managementului unei flote de echipamente de imprimare, servicii ce includ accesul la tehnologii performante fără investiții majore, suport tehnic permanent, cuplate cu sisteme complexe de control și securizare a datelor.

De ce servicii de imprimare Xerox CMPS?

 • Economie de timp și eficientizarea fluxului de lucru;
 • Reducerea costurilor privind mediul de imprimare;
 • Îmbunătățirea productivității;
 • Îmbunătățirea securității datelor – ISO 27.001;
 • Reducerea impactului asupra mediului – ISO 14.0001;
 • Scanarea documentelor pentru arhivare și distribuire securizată – ISO 27.001;
 • Reducerea consumului de energie electrică – ISO 14.0001;
 • Aplicații one touch – butoane customizate conform necesităților fiecărui departament;
 • Reducerea consumului de hârtie – ISO 14.0001.
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/84/1991
CUI: 201845
Adresă: CALEA BACIULUI 1-3 CLUJ NAPOCA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide