Gratuit

SANTOS TRADING SRL

Descriere companie:

Din 1996, partenerul de incredere pentru cele mai bune sisteme expozitionale mobile si printuri de format mare.

Cel mai bun pret pentru produse de calitate.
De la nivelele economice si pana la cele premium, toate produsele noastre sunt atent selectate, cu un raport corect de calitate si fiabilitate ce depaseste valoarea lor

Echipa cu experienta in domeniu.
Cu o reputatie excelenta, echipa noastra de vanzari si asistenta tehnica este intotdeauna gata sa va ajute. Din 1996 de ani va punem la dispozitie experienta noastra in acest domeniu

Onorarea rapida a comenzilor.
In 24 ore sau mai putin, pentru cele mai multe dintre produse, comenzile pot fi gata pentru livrare. Expediem local prin curierii proprii si in toata tara prin intermediul curierilor parteneri.

Produsele noastre includ cele mai moderne sisteme de afisare publicitara, steaguri portabile, bannere si printuri textile de inalta calitate. Echipamentele digitale performante asigura de fiecare data rezultate excelente.

PRODUSE

TEXTILE POP-UP
Structuri tubulare din aluminiu, usoare si rezistente, cu printuri textile de mari dimensiuni, simpla sau dubla fata. O evolutie a sistemelor pop-up magnetice.

MAGNETIC POP-UP
Structuri extensibile din aluminiu cu printuri flexibile magnetice. Sisteme economice si premium. Sisteme clasice, dar cu impact vizual nealterat.

TEXTILE BANNER
Structuri tubulare din aluminiu, telescopice sau modulare, cu bannere textile simpla sau dubla fata. Noile alternative la sistemele rollup clasice.

ROLL-UP BANNER
Bannere retractabile in caseta, variante premium sau economice. Plus noile tipuri de bannere textile simpla sau dubla fata. Cu printuri de inalta calitate.

STEAGURI PORTABILE
Steaguri portabile pentru exterior si interior, cu forma Pana, Lacrima sau Dreapta. Includ catarge, baze si panze printate in culori vii si rezistente.

DESKURI PORTABILE
Pupitre expozitionale portabile, cu panouri textile si magnetice. Inclusiv o serie de desk-uri autoportante. Variante elegante cu iluminare interioara.

PRINTURI LARGE FORMAT
Printuri textile de sublimare, panze de steag, bannere frontlit, panouri pop-up si roll-up. Printuri ecologice de inalta calitate, culori vii si rezistente.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/3857/1996
CUI: 8431165
Adresă: BDUL. CAMIL RESSU 23 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide