Gratuit

SERISAN D & D SRL

Descriere companie:

Serisan Brașov a apărut pe piața publicitară în anul 1994, oferind materiale promoționale personalizate, pentru a promova cu ușurință imaginea companiei tale.

În timp ne-am diversificat paleta de servicii aplicând idei și concepte noi. Din anul 2006, centrul nostru de serigrafie din Brașov a devenit distribuitor al companiei Triplesign, venind cu o schimbare pe piața românească de panotaj, atât indoor cât și outdoor prinPanourile Publicitate Prismatice.

PRODUSE

Agende
Alege dintre cele 500 de modele Serisan și personalizează-ți agenda într-un stil caracteristic business-ului tău.

Pixuri
Cele mai noi și importante contracte trebuie să le semnezi cu pixurile personalizate de la Serisan.

Căni & Pahare
Contactează-ne și te vom ajuta să-ți surprinzi partenerii, clienții și angajații cu cadouri personalizate.

Cărți de vizită
Cărțile de vizită sunt cea mai simplă metodă de prezentare a afacerii tate. Conteactează-ne și fă cea mai bună impresie.

Genți
Alături de Serisan Brașov îți promovezi imaginea oriunde mergi cu ajutorul genților și rucsacilor personalizați.

Memorii USB
Cele mai simple metode de a avea toate informațiile de care ai nevoie peste tot unde mergi sunt memoriile USB. Personalizează-le cu brand-ul afacerii tale.

Calendare Personalizate
Ajută-ți clienții să își amintească cu ușurință zilele în care trebuie să semneze contracte importante cu tine. Alege calendarele personalizate pentru încă un an excelent în afaceri.

Mape documente
Păstrează-ți documentele și înmânează-le clienților în mape personalizate care îți vor promova business-ul într-un still elegant.

Serviciile Noastre

Serigrafie
Imprimarea serigrafică este invenția secolului XX, însă își are originea într-o veche metodă de reproducere cunoscută sub numele de șablonare. Pentru imprimeuri pe suprafețe plane și rotunde, Serisan Brașov folosește gama de cerneluri Marabu și mașini serigrafice semi-automate.

La Serisan Serigrafie Brașov poți imprima orice materiale promoționale: tricouri, hanorace, șepci, pălării, bandane, eșarfe, umbrele, genți, rucsacuri, geci, agende, calendare, mape, pixuri, brichete, ceasuri, brelocuri, termosuri, căni, rame foto etc.

Tampografie
Tampografia este un procedeu de imprimare pe diferite suprafețe neregulate (cilindrice sau plane). Astfel, la Serisan Brașov putem imprima: pixuri, ceasuri, mingi, brichete, brelocuri şi alte produse promoţionale din material plastic, lemn, metal, piele naturală sau sintetică.

Imprimare prin Transfer Termic
Imprimarea prin transfer termic este un procedeu folosit pentru personalizarea obiectelor textile şi nu numai. Imprimarea prin transfer termic constă în transferare prin presare la cald a unei imagini realizată pe o folie specială, prin cutterare, imprimare ink-jet, laser sau serigrafie.

Imprimare Folio
Imprimarea folio este realizată prin depunerea unor folii aurii sau argintii la temperaturi ridicate şi prin exercitarea unei presiuni de contact între folie, suport şi platanul încălzit pe care este matriţa. Cu cât pielea sau imitaţia este mai netedă, cu atât imprimarea este mai bună. Dacă vrei mai mult decât o agendă personalizată, o putem asorta cu o multitudine de astfel de produse, de la ceasuri de perete și memorii USB până la trolerre, căni și termosuri.

Imprimare Timbru Sec
Această tehnologie permite personalizarea oricărui tip de piele, imitație de piele sau hârtie. Siglele astfel realizate au un aspect reliefat şi prezintă avantajul unei rezistenţe foarte bune în timp.

Etichete Volumetrice
Etichetele volumetrice se pot aplica atât pe suprafețe plane cât și pe cele ușor curbate și sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplică o rășină epoxidică transparentă, rigidă sau flexibilă. Etichetele volumetrice se folosesc cu precădere la personalizarea obiectelor promoționale, aparatelor electrice si electrocasnice, mașinilor și utilajelor (inclusiv cele folosite la exterior), având o bună rezistență la apă și la acțiunea razelor UV.

Panouri Publicitare Trivision
Panourile publicitare prismatice Triplesign sunt destinate atât publicității indoor, cât și outdoor și reprezintă o strategie de a capta atenția publicului, deoarece o imagine în mișcare atrage privirile de trei până la cinci ori mai repede decât una statică.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/1931/2011
CUI: 29421784
Adresă: STR. ZLATNA 16 BRASOV
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide