Gratuit

SERITEX SRL

Descriere companie:

Principalul domeniu de activitate al SERITEX, este serigrafia.
De-a lungul timpului, am lucrat comenzi pentru clienti interni, diverse agentii publicitare, printre precum si pentru persoane fizice.

Am reusit sa beneficiem de o clientela aleasa, datorita calitatii executiei, a pretului, care rezista concurentei, dar si conditiilor de plata pe care suntem capabili sa le modelam, in functie de solicitarile fiecarui client.

Pentru scurta informare, amintim ca preturile pentru serigrafie sunt atractive si depind de numarul de bucati, dimensiuni si numar de culori.

Serigrafie
Serigrafia se realizeaza pe mai multe tipuri de suprafete plane(textile,PVC-uri,cartoane,hartii speciale,metale,sticla,lemn) cu cerneluri rezistente la spalare.
Am reusit sa beneficiem de o clientela aleasa, datorita calitatii executiei, a pretului, care rezista concurentei, dar si conditiilor de plata pe care suntem capabili sa le modelam, in functie de solicitarile fiecarui client.
Pentru scurta informare, amintim ca preturile pentru serigrafie sunt atractive si depind de numarul de bucati, dimensiuni si numar de culori.
Avantajele imprimarii serigrafice sunt:imprimare in serii mici si mijlocii;rezistenta ridicata a vopselelor la frecare,,zgariere si mai ales la raze UV.
Folosim cerneala”MARABU”cu rezistenta 5 ani U.V.

Broderie
Se realizeaza pe masina de brodat industriala,cu posibilitatea de realizare a programului de brodat dupa modelul dvs.
Serviciile de broderie includ broderie computerizată şi orice tip de broderie personalizată în funcţie de necesităţile clienţilor.
Suntem specialişti în servicii computerizate de broderie personalizată pe orice tip de suport textil.
Executăm la comandă o gamă completă de personalizări din domeniul broderiei computerizate, după specificaţiile clienţilor, elementele vizuale dorite şi genul de suport textil pe care se realizează broderia. Ne adresăm atât firmelor care doresc producţii de serie, cât şi clienţilor ce urmăresc realizarea de broderii pentru produse promoţionale precum si alte articole personalizate(tricouri,halate,sepci,cravate,etc.)

Imprimeuri textile
Putem realiza imprimeuri simple cu cerneluri de tip plastisol,imprimeuri realizate cu cerneluri pe baza de apa si imprimeuri cu cerneluri speciale,rezistente la spalari grele,sau culori sidefate si metalice.

Obiecte promotionale
Personalizarea obiectelor promotionale cu logo firmei dvs.se realizeaza pe produse de calitate, aduse de firma noastra sau dupa preferinte aduse de dvs. SERITEX este dealer autorizat de agende si calendare marca “EGO”.

Etichete
Executam etichete de vin, de produs, de brand, de compozitie, de marime, cod de bare pe diferite tipuri de suporti: cartoane si hartii speciale, textile tip resina, PVC autoadeziv, hartie autoadeziva.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J39/884/2004
CUI: 16998900
Adresă: Focsani, Vrancea, Romania Str. Magura nr.15
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide