Gratuit

SIAN IMAGE MEDIA SRL

Descriere companie:

Cine suntem si cu ce ne ocupam?
Sian Image Media este o companie al carei domeniu de activitate se refera la tot ceea ce inseamna web, print digital si offset, agentie de publicitate. Insa Sian Image Media este mai mult decat o companie. Sian Image Media reprezinta o echipa de oameni cu experienta in web design, print digital si offset si multe alte servicii. Serviciile pe care le punem la dispozitie garanteaza faptul ca afacerea, produsele, serviciile sau site-ul tau nu vor fi trecute cu vederea de catre clienti.

De ce Web Design?
Intrebarea pe care multi si-o pun inainte de a isi extinde afacerea online, este daca intr-adevar merita. Nu o sa iti raspundem direct la aceasta intrebare, ci vom lasa exemplele urmatoare sa te convinga:
– un site poate reprezenta o simpla carte de vizita, un site de prezentare avansat sau chiar un magazin online.
– in cele mai multe cazuri site-ul simplifica comunicarea dintre tine si client
– elimina necesitatea unor resurse suplimentare de bani, energie.

De ce Print Digital?
Pentru ca cea mai cunoscuta metoda de a te face cunoscut este sa oferi o carte de vizita, un flyer, un album de prezentare, o brosura. Pentru ca imaginea ta conteaza cel mai mult. Pentru ca ai toate produsele repede si la o calitate superioara. Acest serviciu este recomandat pentru tiraj mici si medii.

De ce Print Offset?
Tiparul Offset este alternativa tiparului digital pentru tiraj medii, mari si foarte mari. Este ideal pentru flyere, afise, brosuri de prezentare, carti de vizita in tiraje foarte mari, diferite materiale publicitare.

De ce Print Outdoor – large format?
Vrei sa fii vazut? Este foarte simplu. Fa-ti un banner IMENS si amplaseaza-l intr-un loc vizibil. Este ieftin, eficient, se realizeaza repede.

De ce Print Indoor – large format?
Ai nevoie de fotografii sau tipar de inalta calitate, dar la dimensiuni non-standard? Cu printer-ul indoor pe care-l folosim iti putem realiza tipar de cea mai inalta calitate pe diverse tipuri de materiale. Acest gen de tipar este ideal pentru Roll-up bannere, afise foarte mari, acoperire de pereti si alte materiale publicitare.

De ce Sian Image Media?
A iti extinde afacerea inseamna sa alegi o echipa care sa transforme ceea ce doresti, in realitate. Iar pasul acesta, desi nu pare, este deseori cel mai dificil. Este nevoie de mai mult pentru ca afacerea sau ideea ta sa iasa in fata din multitudinea de servicii web, tipar care exista.
Insa aici intervine echipa noastra. Noi avem capacitatea de a iti transforma ideea in realitate, si nu vei fi primul. Proiectele realizate de noi vorbesc de la sine.

Parteneri si colaboratori
Incepand de la intemeierea companiei am avut ocazia sa intram in contact cu multe companii si multi oameni. Astfel, am ajuns sa avem relatii de afaceri cu un numar relativ mare de companii. Poti sa vezi aici o lista a partenerilor si colaboratorilor nostri.

Servicii si produse

 • Tipografie
 • Etichete personalizate
 • Web Design Constanta
 • Materiale promotionale
 • Produse promotionale
 • Folii decorative geamuri
 • Gravura mecanica / laser
 • Tipar indoor
 • Tipar outdoor
 • Grafica / DTP / Design Logo
 • Productie publicitara
 • Tampografie / Serigrafie
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/2653/2008
CUI: 24242710
Adresă: STR. DUNARII 9 CONSTANTA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide