Gratuit

SM SERVICES SRL

Descriere companie:

SM Services din Cluj-Napoca oferă o gamă largă de servicii cu aplicabilitate, în special în domeniul publicitar, dar şi în personalizarea unor bunuri de larg consum.

Gravura laser este principala noastră ramură de activitate, care ne dă ocazia de a realiza o mulţime de produse de signalistică dar şi posibilitatea de a personaliza o paletă largă de obiecte din metal, sticlă, lemn, piele, carton sau materiale plastice. Practic, obiectele care permit gravarea sunt nelimitate iar prin gravură pot fi reprezentate orice forme, de la litere, cifre, simboluri şi până la imagini. Este o tehnică preferată pentru produsele promoţionale folosite în mediul business, dar este perfectă şi pentru crearea unor cadouri unice.

Pentru realizarea unor reclame vizibile şi estetice, literele volumetrice şi formele volumetrice reprezintă o soluţie foarte apreciată de companii şi pot fi create din polistiren, plexiglass sau PVC.

SM Services oferă şi soluţii complete de print digital de mici şi mari dimensiuni. Pentru exterior executăm bannere, afişe backlit, afişe de hârtie şi alte elemente de print outdoor. In ceea ce priveşte printul indoor, autocolantele, tapetul printabil, cărţile de vizită, pliantele, mapele, posterele şi calendarele sunt doar câteva dintre exemplele de imprimate realizate de noi.

Totodată printăm, tăiem şi aplicăm autocolante pe vitrine şi automobile.

Prin combinarea acestor servicii, putem realiza întreaga varietate de produse publicitare şi promoţionale necesare unei companii. Indiferent de ideea pe care o aveţi sau de materialele din care aceasta vreţi să fie realizată, puteţi apela cu încredere la noi!

Servicii publicitare

SM Services oferă servicii publicitare complete în Cluj-Napoca şi nu numai. Promptitudinea şi calitatea serviciilor oferite, recomandă SM Services ca fiind un colaborator de încredere şi de nădejde.

Produsele propuse de noi răspund unor solicitări diverse din domeniul publicitar şi tipografic iar dorinţa noastră este aceea de a oferi întotdeauna soluţii personalizate şi unice pentru fiecare client.

1. Gravura laser
Considerăm că imaginea afişată de companii şi de instituţii este foarte importantă: o imagine impecabilă are rolul de a capta atenţia şi de a inspira încredere şi seriozitate. De aceea ne concentrăm serviciile în jurul gravurii laser, care are meritul de a fi o tehnică foarte precisă ce permite realizarea unor obiecte elegante şi durabile: ecusoane, insigne, plăcuţe de semnalizare, trofee, fotogravuri, serii şi numere de identificare, coduri de bare, sisteme de afişaj, plăci de identificare industrială, garnituri de etanşare.

2. Decupaj laser
Orice reclamă are ca scop principal popularizarea unei anumite mărci sau a unui anumit serviciu în rândul potenţialilor clienţi. De aceea vizibilitatea unei firme este esenţială pentru succesul unei companii. Firmele luminoase nefuncţionale constituie anti-reclamă, de aceea, SM Services propune întotdeauna clienţilor săi soluţii publicitare adaptate funcţionalităţii acestora şi condiţiilor de mediu în care sunt amplasate. Cu ajutorul decupajului laser realizăm litere volumetrice şi forme tridimensionale din polistiren, PVC sau lemn.

3. Print outdoor
Publicitatea stradală este una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unei afaceri. Realizăm imprimări de mari dimensiuni pe materiale de calitate, rezistente la lumină şi la factorii de mediu, precum: bannere, afişe backlit, print autocolant perforat pentru geamuri (window graphics).

Personalizarea autoturismelor cu autocolant este o metodă foarte eficientă şi foarte populară de promovare a unei afaceri, în portofoliul nostru veţi găsi aşadar şi acest serviciu.

4. Print indoor
Orice companie sau instituţie are nevoie de imprimate pentru buna desfăşurare a activităţilor interne (foi cu antet, formulare tipizate, mape) dar şi pentru relaţia cu clienţii (cărţi de vizită, pliante, invitaţii la evenimente, afişe, autocolante).
Securitatea şi siguranţa se află întodeauna printre priorităţile oricărei companii, de aceea oferim folii antiefracţie iar pentru confortul angajaţilor, realizăm folii de protecţie solară sau folii sablate.

PRODUSE

Vă prezentăm un tabel cu idei de produse ce pot fi realizate sau personalizate cu ajutorul serviciilor propuse de noi, grupate pe tipuri de materiale.

 • carton
 • hartie
 • folii autocolante
 • lemn
 • metal
 • piatra
 • piele
 • plastic
 • plexiglas
 • polistiren
 • PVC
 • sticla
 • textile
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J12/585/2002
CUI: RO14543856
Adresă: STR. VASILE LUPU 42 CLUJ NAPOCA
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide