Gratuit

SOREL SRL

Descriere companie:

Înființată ca firmă în 1991, folosind exclusiv capital românesc, oferta noastră include produse dedicate tuturor cerințelor din cadrul pieței de print, fiind bazată pe cunoștințele și experiența noastră în acest domeniu. Începând din 1997 ne-am extins și mai mult, activitatea companiei ramificându-se și în publicitate. De atunci am realizat variate lucrări publicitare, panouri, bannere, casete luminoase, litere volumetrice, colante pentru vehicule, print-uri digitale, flyere, cărți de vizită și nu numai.
Cu ajutorul furnizorilor noștri îți oferim toată gama de produse semne publicitare și indicatoare, atât de interior cât și de exterior. Atelierul nostru profesional este echipat cu toate instrumentele specifice necesare procesării maselor plastice, metalice și lemnoase: aparate de sudură, polizoare, mașini de debitat, unelte manuale etc.
Capacitatea companiei noastre de a se adapta rapid cerințelor mereu în schimbare ale clienților și, în general, pieței specializate, a făcut posibilă producerea de modele unicat, adaptate la nevoile și cerințele fiecărui client în parte.
Produse de calitate cu o nouă abordare în design, valoare, cost și servicii, realizate din materiale practice de calitate superioară.

Putem face tot de la A la Z - printuri MARI

Servicii de Design
Vom aduce ideile tale la viață sau vom crea unele complet noi pentru tine!

Fotografie
Oferim ședințe foto profesionale pentru serviciile și produsele tale, precum și printarea fotografiilor, chiar și în format IMENS.

Design Grafic
Departamentul nostru de design grafic va realiza modele inedite de print pentru tine, și noi printăm după ce ne confirmi design-ul final.

Manager de Client
Nu contează cât de mare este proiectul tău, la noi vei avea un manager personal pentru soluții mai bune și o comunicare eficientă.

SERVICII

  • LITERE 3D/VOLUMETRICE
  • CASETE LUMINOASE
  • TOTEMURI
  • STAND-URI EXPOZIȚIONALE
  • COLANTARE MAȘINI
  • AUTOCOLANTE
  • GRAVURĂ
  • COPERTINE
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J32/1015/1991
CUI: 797234
Adresă: STR. DOROBANTILOR 106 SIBIU
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide