Gratuit

SPOT DESIGN SRL

Descriere companie:

Atelierul de Machete
O imagine valoreaza 1000 de cuvinte. Dar o macheta 3D spune o intreaga poveste despre visele clientilor tai. Fie ca este vorba de case, blocuri sau alte tipuri de constructii urbanistice, ofera proiectului tau o viziune de ansamblu si lasa-i pe viitorii beneficiari sa priveasca de sus, sa planuiasca si sa isi imagineze viitorul in cel mai mic detaliu.

Atelierul Laser
Ai o idee de un obiect si ai nevoie de ajutor in construirea lui fizica? Daca iti imaginezi un obiect, o macheta sau un produs si vrei sa il realizezi fizic, vino la noi. Il putem crea impreuna. Diferite materiale si tehnologii iti stau la dispozitie pentru constructia lor.

Prototipare
Materializeaza-ti ideile prin obiecte printate 3D. Fie ca te intereseaza realizarea de prototipuri, machete, radiografii sau tomografii 3D, personaje de animatie sau alte obiecte de design, cu ajutorul metodei de printare 3D suntem in masura sa iti satisfacem cele mai pretentioase dorinte.

Atelier BTL
Idei deosebite, ale noastre sau ale dumneavoastra, transformate in obiecte functionale sau de decor. Totul se intampla in atelierele Spot Design prin prelucrare Laser sau Printare 3D. Personalizari si constructii de obiecte publicitare.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/8742/2006
CUI: RO18715792
Adresă: SOS. OLTENITEI 234 BUCURESTI
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide