Gratuit

STERK PLAST SRL

Descriere companie:

Compania Sterk Plast a fost înfiinţată în anul 2000 în România de către doi întreprinzători, domnii Hacı Vural şi Süleyman Islambay, pentru a oferii clienţilor produse din plastic de calitate şi utile cu scopul de a le simplifica viaţa de zi cu zi. Compania şi-a început activitatea în condiţii modeste însă s-a impus rapid în piata ca o companie ce işi respectă clienţi şi angajamentele asumate devenind un etalon pe acest sector de piaţă.

Eco-friendly
Acordam o atentie deosebita materialelor utilizate la ambalare, pentru a minimaliza crearea deseurilor cat si pe reducerea impactului acestora asupra mediului prin utilizarea de ambalaje care au la baza materiale reciclate sau reciclabile, cat si asigurarea unui management eficient al deseurilor prin recuperarea acestora din piata.

Responsabilitate socială
Sterk Plast acorda atentie nevoilor comunităţii in care îşi desfăşoră activitatea, implicandu-se in activitati de Educaţie, Sănătate, Sport şi Cultură prin sprijinirea atat a instituţiilor publice căt şi a ONG-urilor în vederea organizării de diferite activităţi cultural educaţionale sau achiziti de materiale si aparate menite sa duca la ridicarea standardului de viata.

Inovaţie si Sustenabilitate
Produsele Companiei Sterk Plast respectă standardele de calitate si siguranţă europene. Ca o companie inovatoare, am acordat o atentie deosebită eficienţei şi protectiei mediului, astfel am înlocuit utilajele vechi cu utilaje noi mai eficiente din punct de vedere energetic şi cu randament sporit, care vizeaza reducerea consumului resurselor şi a impactului asupra mediului. Scopul nostru este de a constientiza efectul consumului de resurse asupra mediului şi minimizarea consumului de resurse prin automatizarea robotizata a fluxului de producţie. Credem ca inovarea incepe cu designul produsului. Am pus accentul pe departamentul de cercetare si dezvoltare cu scopul de a crea produse utile, practice, durabile, cu aspect placut.

Produs in Romania
Toate produsele noastre sunt inscriptionate “Made in Romania”, deoarece suntem un producător din România, ţara noastră fiind prielnică dezvoltarii activităţilor economice, datorită priceperii şi ingeniozitatii care caracterizează poporul romăn, cat si poziţiei geografice şi a statutului de ţară membră a Uniunii Europene.

PRODUSE

  • BAIE
  • BUCATARIE
  • GRADINA
  • GOSPODARIE
  • BIDOANE
  • COPİL
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J13/1567/2000
CUI: 13330736
Adresă: STR. CONSTANTEI 2 MEDGIDIA
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.
Punct(e) de lucru:
Medgidia 905600, Romania

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide