Gratuit

SUPERGRAPH PREST COM SRL

Descriere companie:

Carti si colectii

 

Patristica pentru toți

.

Familie • Dragoste • Educatie

Pedagogia Crestina

Icoane facatoare de minuni ale Maicii Domnului

Minunile icoanelor facatoare de minuni ale Maicii Domnului

Parinti rusi

Prin cartile acestea, cititorule, vei simti ca într-adevar "lumina vine de la Rasarit"... Din Rasaritul cel neapus al Soarelui dreptatii, limbile de foc ale harului ti se împartasesc prin Parintii rusi. Vino, cititorule, sa primesti, ca oarecând Iosif de la parintele sau vazator de Dumnezeu, bogatiile duhovnicesti pe care Ierarhii si Cuviosii adevaratei, Sfintei Rusii le-au luat "cu sabia si cu arcul" lor din mâinile amoreilor gânditi (Facerea 48, 22). Nu ti-ai dorit niciodata sa fii împarat? Citeste-i pe Parintii rusi, si vei învata cum poti sa împaratesti peste patimi. Nu ti-ai dorit niciodata sa ai aripi? Citeste-i pe Parintii rusi, si vei învata cum poti sa devii înger. Nu ti-ai dorit niciodata sa ai multi si adevarati prieteni? Citeste-i pe Parintii rusi, si vei învata sa devii prieten cu Hristos si cu Sfintii Lui. Porneste fara teama la drum cu Parintii rusi! Alaturi de ei nu este nici o alta cale decât Calea Împaratiei.

Parinti greci contemporani

Colectia "Parinti greci contemporani" va ofera roadele experientei de viata si nevointa a duhovnicilor de seama din Grecia de astazi.

Calauziri în lumea icoanei

Icoanele... Ferestre ale cerului prin care se însemneaza peste noi lumina fetei Celui Preaînalt; porti ale bucuriei, prin care se binevesteste noua îndumnezeirea tarânei lui Adam. Întelesurile de taina si noimele duhovnicesti, mestesugul alcatuirii partii vazute a icoanei, modele ale artei marilor iconari te asteapta, cititorule, în cartile seriei Calauziri în lumea icoanei - carti indispensabile pentru mesterul iconar, ca si pentru amatorul îndragostit de icoane.

Carte de început

Cei mai multi dintre noi suntem coplesiti de numarul tot mai mare de carti din aria teologiei. Daca nu suntem degustatori de teologie înalta, daca nu avem deci statutul privilegiat de initiati în cunoasterea lui Dumnezeu, atunci demersul nostru pe aceasta cale poate fi foarte dificil. În sprijinul acelora care totusi se încumeta, colectia Cartea de inceput este un indispensabil abecedar al credintei crestine. Lucrari de sinteza, limbaj accesibil, autori contemporani: acestea sunt atributele unui parcurs incitant la capatul caruia marii exegeti si scriitori bisericesti vor fi prietenii nostri. Cu alte cuvinte, tainele lui Dumnezeu si învatatura Sa nu vor mai fi obiect de contemplare distanta si timorata.

Tâlcuiri la Sfânta Scriptura

Cel ce tâlcuieste dupa bunul plac Evanghelia si întreaga Scriptura leapada prin aceasta tâlcuirea ei de catre Sfintii Parinti, de catre Sfântul Duh. Cel care leapada tâlcuirea Scripturii de catre Sfântul Duh leapada, fara nici o îndoiala, însasi Sfânta Scriptura. Vino, cititorule, si descopera în aceste carti tâlcuirea adevarata a Sfintei Scripturi în Duhul Sfânt.

Psihoterapia Ortodoxa

Colectia Psihoterapia Ortodoxa îsi propune sa va ofere roadele milenarei experiente patristice de vindecare a sufletelor, prezentate de catre teologi si medici în forma cea mai accesibila cititorului contemporan. Astfel, psihoterapia – una dintre obsesiile lumii contemporane – îsi afla adevaratul loc, reîntemeiata pe adevarurile revelate de Dumnezeu despre sufletul omenesc.

Pentru cei mai mici crestini

În oceanul informational, atât de eterogen calitativ, al lumii contemporane, copiii nostri au nevoie de repere sigure, care sa modeleze sufletele lor plapânde, dupa niciodata învechitele arhetipuri duhovnicesti. Cartile colectiei „Pentru cei mai mici crestini“ îsi propun sa ofere aceste repere sub forma cea mai draga lor: a povestirilor si povestilor bogate în culori si pline de întelesuri.

Studii Teologice

Colectia Studii Teologice ofera, atât studentilor în teologie cât si cititorilor interesati, lucrari de sinteza asupra gandirii si operelor celor mai importanti Parinti ai Bisericii, precum si ale altor figuri teologice contemporane rasaritene si occidentale. Limbajul modern si accesibil, metoda sintezei si concluzionarea succinta sunt factorii determinanti ai acestei colectii pentru abordarea si întelegerea gândirii patristice.

Materikon

În Hristos nu este nici parte barbateasca, nici femeiasca, dar în rastimpul petrecut de noi pe pamânt vietuim într-un trup, cu toate diferentele fizice, mentale si emotionale implicite. Este deci o mângâiere si o trebuinta ca femeile sa afle despre alte femei de mai înainte, care au întâlnit aceleasi osteneli trupesti, chinuri sufletesti si lupte în cautarea libertatii. Aceasta poate insufla si pe barbati, caci, dincolo de deosebirile de temperament, lupta este aceeasi. Taria si vitejia sunt trebuincioase de oricare parte, iar cei ce biruiesc sunt pretutindeni admirati pentru frumusetea si neclintirea sufletului lor. Cele ce nu sunt sigure ca aceste femei pline de duh pot corespunde situatiei lor ar face bine sa-si aduca aminte ca „cea mai slavita“ decât Puterile Ceresti si cea mai sfânta dintre femeile ce au pasit printre noi este Maica lui Dumnezeu.

CONSTANTIN VIRGIL GHEORGHIU

Seria de autor: CONSTANTIN VIRGIL GHEORGHIU

SFÂNTUL PORFIRIE KAVSOKALYVITUL

Seria de autor: SFÂNTUL PORFIRIE KAVSOKALYVITUL

SFÂNTUL NECTARIE DIN EGHINA

Seria de autor: SFÂNTUL NECTARIE DIN EGHINA

MITROPOLITUL ANTONIE DE SUROJ

Seria de autor: MITROPOLITUL ANTONIE DE SUROJ

SFÂNTUL EFREM CEL NOU

Seria: MĂRTURII DESPRE SFÂNTUL EFREM CEL NOU

ARHIMANDRITUL SERAFIM ALEXIEV

Seria de autor: ARHIMANDRITUL SERAFIM ALEXIEV

Psihologie practică

Seria: Psihologie practică

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/25265/1994
CUI: RO8090009
Adresă: Str. Ion Minulescu 36 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide