Gratuit

TIPO MEDIA SRL

Descriere companie:

Tipografie deschisă de peste 10 ani, oferim servicii de tipografie digitală (pentru lucrări urgente în tiraje mici) şi offset (pentru lucrări în tiraje medii şi mari).
Suntem situați în Bucureşti, dar livrăm în absolut orice oraș din Romania prin curierat rapid: afișe, cărţi de vizită, calendare, reviste, broșuri, cataloage, bannere de mari dimensiuni, etichete, fluturași, flyere, pliante etc.

Oferim şi servicii DTP de grafică şi design pentru print, pentru a asigura servicii complete clienților noștri.

 

TIPAR DIGITAL ŞI OFFSET

Print A4-A3 color:
Cum printăm?
Printarea se face pe echipamente de ultimă generație Konica-Minolta, la rezoluție de 1200 dpi. Rezoluția mare înseamnă o reproducere foarte fidelă a graficii, indiferent de complexitate. Cele mai fine detalii ale designului vor fi reproduse de pe monitor în print. Putem livra orice comanda în timp record.
Este mult mai avantajos din punct de vedere al costurilor şi al calității să apelați la o tipografie pentru printurile dvs. în tiraje mari. Imprimantele desk-jet şi laser-jet, pentru uz casnic şi birouri, folosesc consumabile foarte scumpe — ajungând pe termen lung să tipăriți mult mai scump.

Afișe:
Ce sunt afișele?
Datorită costurilor mici şi a suprafeței mari de printare, afișele sunt cea mai simplă formă de publicitate stradală sau interioară. Printarea se face pe echipamente de ultima generație Konica Minolta, la rezoluție de 1200 dpi. Un afiș bine conceput poate prezenta, cu expunere maximă la publicul-țintă, mai multe informații cu costuri reduse.

Cum se fac afișele?
Grafica / designul realizat de echipa noastră DTP sau de dvs. se tipărește în formatul dorit pe hârtie de tipar digital (130 g/mp lucios) sau pe hârtie foto — urmând apoi tăierea la format finit la ghilotina electrică. În funcţie de dimensiunea afișului, acestea se tipăresc pe tipar digital sau pe plotter.

Autocolante:
Colantare — spații comerciale, birouri, vitrine:
Pentru spații comerciale şi birouri, vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii pentru decorare şi amenajare. Executăm autocolante de perete, folie de imitație, sablare pentru geamuri, print direct pe plăcile rigide şi alte elemente decorative (printuri pe canvas sau pe alte materiale cu diferite sisteme de prindere) pentru care vă putem asigura montajul / decorarea spaţiilor respective.
— Afișe autocolant:
Prin intermediul unui afiș bine conceput se pot prezenta multe informații cu costuri reduse în zone cheie cu expunere maximă la publicul-țintă.
— Autocolant de perete:
Denumit şi sticker de perete, autocolantul special se decupează pe contur şi se lipește pe orice tip de perete / suprafață.
— Etichete autocolante:
Executăm etichete de produs, decupate pe contur, care se lipesc pe produse sau obiecte în scopuri informative sau pentru decorare.

Bannere:
Bannerul este „o bucată mare de pânză sau de material plastic, așezată pe o clădire sau deasupra unei străzi importante, pe care se află un slogan, o reclamă, un desen.”

Cu prețuri începând de la 5 Euro/mp, banner-ul dă rezultate foarte bune pentru orice tip de afacere.
Simplu sau complex, în aproape orice dimensiune, bannerul va contribui la promovarea produselor, serviciilor dumneavoastră sau ale promoțiilor de sezon.

Tipărire cărţi:
Realizăm cărţi în tiraje mici (începând de la o bucată până la 500 bucăţi) pe tipar digital sau tipărim cărţi în tiraje mari (>500 bucăţi) pe tipar offset.
Se pot tipări în orice format doriți, color sau alb-negru, urmând ca după tipărire, cărțile realizate să fie legate / finisate prin broșare cu termoclei sau capsare pentru cărțile cu număr mai mic de pagini.

Cărţi de vizită:
Cărțile de vizită sunt un produs de nișă pe care ne-am specializat de-a lungul timpului. Vă punem la dispoziție o gamă impresionantă de cartoane speciale şi finisaje ieșite din comun pentru a produce cele mai frumoase cărţi de vizită de pe piaţă.

Cărţi de vizită — transparente:
Cărţi de vizită din plastic transparent sau semitransparent cu o grosime de 0,5 microni.

Cărţi de vizită — print în relief:
Cărţi de vizită cu EMBOSS — print digital în relief full color pentru orice grafică.

Cărţi de vizită — lac selectiv:
Cărţi de vizită cu lac selectiv — mat sau lucios — pentru a crea efecte cu adevărat speciale pe designul dvs.

Cărţi de vizită — carton colorat:
Cărţi de vizită din carton colorat în masă (negru, gri, albastru, verde etc.) cu imprimare prin serigrafie cu auriu şi argintiu sau color prin print digital.

Cărţi de vizită — carton standard:
Cărţi de vizită din carton standard alb — mat sau lucios — cu grosime de 300 g/mp şi de 350 g/mp.

Cărţi de vizită — multistrat:
Cărţi de vizită din carton multistrat în două sau trei straturi — gamă variată de culori şi texturi.

Cărţi de vizită — tăiere laser:
Cărţi de vizită în forme speciale — tăiate pe contur cu laser sau prin ștanțare la forma finală.

Cărţi de vizită — metal / aluminiu:
Cărţi de vizită metalice tipărite UV direct pe metal (aluminiu).

Cărţi de vizită — cartoane speciale:
Cărţi de vizită pe cartoane speciale: striat, texturat, perlat, argintiu, alb sidefat, auriu şi oglindă.

Cărţi de vizită — deboss (timbru sec):
Deboss-ul presupune presarea unei forme, text sau logo în carton, fără a aplica şi cerneală.

Cărţi de vizită — folio:
Cărţi de vizită cu folio disponibil în orice culoare (auriu, argintiu, roșu metalizat, negru mat, albastru metalizat etc.)

Cărţi de vizită — emboss şi folio:
Cărţi de vizită cu folio şi emboss — folio în relief.

Cărţi de vizită — cant vopsit:
Cărţi de vizită cu cant vopsit în orice culoare doriți, pe carton multistrat de minimum 600 g.

Cărţi de vizită — LETTERPRESS:
Cărţi de vizită cu letterpress — grafică presată în carton cu grosimi începând de la 400 g.

Calendare de birou:
Calendarele de birou sunt o metodă foarte bună de promovare a firmei şi serviciilor dvs.
Oferit sub formă de cadou altor firme sau angajaților dvs., un simplu calendar vă face publicitate timp de un an. Cu prețuri începând de la 4 RON — raportul cost / vizibilitate este uriaș. Calendarul poate conţine imaginile dvs. sau imagini gratuite oferite de noi şi în plus reclama dvs. pe fiecare pagină.

Cum se fac calendarele de birou?
Designul calendarului se printează pe hârtie de 200 g/mp A4-A3 pe tipar digital. Colile se taie la ghilotina electrică la forma finală, după care se adaugă spira metalică. Spira metalică şi paginile calendarului se prind de un carton de suport. Spira poate fi albă sau neagră, în funcţie de preferințele dvs.

Cataloage:
Ce este un catalog?
Unul dintre produsele noastre care vă poate ajuta în a vă face cunoscuți pe o piaţă din ce în ce mai aglomerată este catalogul de prezentare sau de produse.
În orice format, A3+, A3, A4, A5, A6 sau orice altă dimensiune doriți, designul estetic şi finisarea excelentă a acestor materiale de publicitate asigură scopul lor în a face cunoscute produsele, promoțiile şi serviciile firmei dumneavoastră.

Cum se fac cataloagele?
Designul creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe hârtie, după care hârtia se pliază şi se leagă la mijloc. Prinderea colilor în forma finală de catalog se face prin capsare, broșare sau spiralare, în funcţie de numărul de pagini. După legarea catalogului, acesta se finisează la forma finală la ghilotina electrică.

Diplome:
Ce este o diplomă?
Pentru organizatorii de cursuri şi evenimente, este important ca la sfârșitul evenimentului sau a cursurilor să se elibereze o diplomă care să ateste participarea persoanei. Acestea pot fi simple, cu spațiu liber unde se poate trece numele persoanei sau se pot face complet personalizate cu numele fiecărei persoane tipărite pe diplomă.

Cum se fac diplomele?
Designul diplomei creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe carton A4 — de minimum 250 g/mp. După printare, diploma se finisează la forma finală la ghilotina electrică. În funcţie de opțiunile dvs., aceasta se poate şi plastifia la cerere.

Etichete din carton:
Ce sunt etichetele din carton?
Denumite şi etichete de produs — reprezintă imagini sau texte, decupate pe contur, care se atârnă pe produse sau obiecte în scopuri informative sau pentru decorare. O etichetă cu un design atrăgător şi informații importante, prezentate corect, poate face diferenţa între succes şi eșec.

Cum se fac?
Designul etichetei se printează pe carton gros A4-A3, de 300 g/mp, pe tipar digital. Eticheta se taie apoi la ghilotina electrică sau cu laser pe contur, în funcţie de formă.

Finisaje disponibile: înseriere, perforare, biguire, plastifiere, rotunjire colțuri.

Felicitări personalizate:
Fie că sunt felicitări de Crăciun, felicitări de Paște, felicitări de Mărțișor sau de 8 Martie — felicitările personalizate dau un plus de eleganță şi seriozitate firmei dvs. Puteți oferi o felicitare personalizată cu informaţiile dvs. colaboratorilor sau angajaților dvs.

Cum se fac felicitările?
Felicitările personalizate pot fi de două feluri: sub forma unui simplu carton tipărit faţă-verso sau sub forma unui carton pliat în două, sub formă de cărticică.
În ambele cazuri, grafica dvs. sau cea realizată de designerii noștri se tipărește pe carton gros de 250-300 g/mp, urmând apoi partea de finisare: tăiere la format finit şi / sau biguire (pliere).

Flyere:
Ce sunt flyerele?
Flyer — „o foaie de mici dimensiuni, distribuită gratuit, care cuprinde scurte anunțuri sau material publicitar.” Flyerele reprezintă una dintre cele mai simple şi eficiente metode de a promova serviciile firmei dvs. Cu targetarea corectă şi un mesaj concis, flyerele vă pot aduce clienții mult așteptați. Numărul de bucăţi comandat depinde de evenimentul la care doriți să vă prezentați sau de zona pe care doriți să o acoperiți. În primul rând, la orice flyer, înainte de orice, se pornește cu grafica şi mesajul pe care doriți să-l transmiteți. Aici este bine să apelați la un grafician sau la serviciul nostru de grafică — pentru a găsi cea mai bună soluție pentru promovarea dvs.

Cum se fac flyerele?
În funcţie de tiraj, tipărirea flyerelor se va face pe tipar digital sau tipar offset. Diferenţa de calitate între cele două nu este foarte mare. Diferă doar de costurile de exploatare a echipamentelor. Astfel, în unele cazuri este mai ieftin să faceţi un tiraj mai mare de flyere. Tiparul digital se pretează în general la lucrările rapide — pentru comenzi de flyere în regim de urgență care trebuie în aceeaşi zi sau a doua zi.

Foi cu antet:
Ce sunt foile cu antet?
Uneori micile detalii fac diferenţa între firme. O simplă foaie A4 — care conţine datele dvs. de contact (logo şi alte repere) lasă impresia de profesionalism şi interes faţă de clienții dvs.

Cum se fac foile cu antet?
Designul creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe hârtie A4 — de minimum 80 g/mp. Hârtia este de calitate foarte bună şi se poate folosi apoi şi în imprimanta dvs. pentru toate documentele eliberate de firmă (facturi, scrisori, etc.).

Invitații personalizate:
Fie că sunt invitații de nuntă, de botez sau pentru evenimente corporate — o invitație personalizată şi nu cumpărată bulk din comerț — ele dau o notă personală evenimentului dvs. Oferim cartoane deosebite — speciale pentru invitații — pentru orice buget. Invitațiile dvs. se pot face şi cu tăieturi speciale sau imprimare cu auriu sau argintiu.

Cum se fac invitațiile?
Invitațiile pot fi de două feluri: sub forma unui simplu carton tipărit faţă-verso sau sub forma unui carton pliat în două, sub formă de cărticică. În ambele cazuri, grafica dvs. sau cea realizată de designerii noștri se tipărește pe carton gros de 250-300 g/mp, urmând apoi partea de finisare: tăiere la format finit şi / sau biguire (pliere).

Invitații de nuntă de lux — taylor-made:
Vă punem la dispoziție o gamă foarte variată de invitații de nuntă realizate la comandă pentru fiecare client. Toate invitațiile noastre de nuntă sunt realizate custom în funcţie de preferințele clienților noștri. Începând cu selecția cartoanelor folosite şi până la finisajele excepționale folosite, dorinţa noastră este de a produce invitații de nuntă unicat — „taylor-made” — pentru exigențele fiecărui client.

Mape de prezentare:
În orice întâlnire de afaceri, imaginea contează foarte mult. Felul în care prezentați produsele şi serviciile clienților îi poate influenta pozitiv sau negativ. Mapele de prezentare dau impresia unei firme serioase care pune accent pe imagine. În interiorul mapei pot intra până la 50 foi, plus o carte de vizită.

Cum se fac mapele de prezentare?
Mapele de prezentare pot fi de două tipuri: cu buzunar atașat sau cu buzunar ștanțat. Mapele cu buzunar atașat se tipăresc pe carton SRA3, după care se finisează la format finit. Se pliază în două, după care se atașează cu hârtie dublu-adezivă buzunarul. Buzunarele au suport de cărţi de vizită. Mapele pot conţine până la 50 foi A4.

Pliante:
Pliant — „Foaie A4 pliată în două, trei sau mai multe părţi, distribuită gratuit, care cuprinde scurte anunțuri sau material publicitar.” Pliantele reprezintă una dintre cele mai simple şi eficiente metode de a promova serviciile firmei dvs. Cu targetarea corectă şi un mesaj concis, pliantele vă pot aduce clienții mult așteptați. Numărul de bucăţi comandat depinde de evenimentul la care doriți să vă prezentați sau de zona pe care doriți să o acoperiți. În primul rând, la orice pliant, înainte de orice, se pornește cu grafica şi mesajul pe care doriți să-l transmiteți. Aici este bine să apelați la un grafician sau la serviciul nostru de grafică pentru a găsi cea mai bun soluție pentru promovarea dvs.

Cum se fac pliantele?
Designul dvs. se tipărește pe hârtie A4, după care se pliază în formatul dorit. În funcţie de tiraj, tipărirea pliantelor se va face pe tipar digital sau tipar offset. Diferenţa de calitate între cele două nu este foarte mare. Diferă doar de costurile de exploatare a echipamentelor. Tiparul digital se pretează în general la lucrările rapide — pentru comenzi de pliante în regim de urgență care trebuie în aceeaşi zi sau a doua zi.

Plicuri personalizate:
Oricărui brand puternic nu ar trebui să-i lipsească plicurile personalizate. Plicul personalizat adaugă un plus de imagine firmei dvs. Pe lângă aspectul profesional, plicurile personalizate sunt şi foarte practice, oferind identitate firmei dumneavoastră prin afișarea logo-ului, a fonturilor personale, a culorilor şi a informațiilor exacte. Pot fi folosite la orice ocazie, începând de la corespondența uzuală, expedierea de felicitări, anunțuri, reclame, până la anunțarea ocaziilor speciale (nunți, botezuri, etc.).

Cum se fac plicurile personalizate?
Plicul prefabricat se imprimă cu grafica dvs. pe tipar digital. Imprimanta tipărește la o rezoluție de 1200 dpi.

Reviste:
Ce este o revistă?
O revistă este o publicație periodică ce cuprinde articole, studii, note din domenii variate sau dintr-o anumită specialitate — vândută publicului în scopuri publicitare. În orice format, A3+, A3, A4, A5, A6 sau orice altă dimensiune doriți — designul estetic şi finisarea excelentă a acestor materiale de publicitate asigură scopul lor în a face cunoscute produsele, promoțiile şi serviciile firmei dumneavoastră.

Cum se fac revistele?
Designul creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe hârtie, care apoi se pliază şi se leagă la mijloc. Prinderea colilor în forma finala de catalog se face prin capsare, broșare sau spiralare, în funcţie de numărul de pagini. După legarea catalogului, aceste se finisează la forma finală la ghilotina electrică.

Banner Roll-up 85×200 cm:
Ce este un display Roll-up?
Banner-ul Roll-up este un sistem de afişaj expozițional portabil, foarte uşor de transportat şi de utilizat, recomandat pentru prezentări vizuale şi fiind un excelent suport pentru comunicare de brand. Sistemele expoziționale Roll-up banner se montează în mai puţin de un minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferințe, standuri expoziționale, dar şi în orice alte medii în care este nevoie de o prezentare profesională.

Cum se face un display Roll-Up?
Designul creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe polipropilenă, după care se taie la formatul finit. Printul se montează apoi pe suport, după care se introduce în husă. Roll-up-ul include: printul, suportul, montarea şi husa.

Tapet personalizat:
Ce este tapetul personalizat?
De ce să cumpărați tapet din magazin, când vă puteți crea şi tipări propriul tapet? Vă oferim ocazia să vă faceţi propriul design pentru pereții de acasă. Tapetul personalizat este uşor de montat şi la fel de uşor de dat jos când doriți să îl înlocuiți. Este ideal pentru camere de copii, birouri sau living.

Cum se face tapetul personalizat?
Designul creat de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe tapet special pentru tipar, după care se taie la formatul finit. Printul se montează apoi pe perete. Materialul este special pentru pereți şi rezistent la uzură.

Tablouri canvas:
Ce este un tablou canvas?
Un mod inedit de a vă decora casa sau biroul sunt tablourile personalizate din canvas. Tipărite pe material special din pânză — identică cu cea folosită de artiști pentru a picta — ele pot fi personalizate cu orice imagini sau texte doriți. Puteți agăța pe pereți: texte motivaționale, peisaje, poze cu cei dragi etc.

Cum se face un tablou canvas?
Imaginea creată de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe suport canvas, după care se taie la formatul finit. Pânza se montează apoi pe ramele noastre modulare şi se prinde cu capse. Produsul final se ambalează în cutii speciale pentru livrare.

Tipizate personalizate:
Ce sunt tipizatele personalizate?
Tipizatele personalizate reprezintă o modalitate de marketing importantă, fără să presupună costuri mari. Formularele / facturile care oricum trebuie emise către alte firme pot fi personalizate cu informaţiile dvs. şi detalii despre activitatea dvs., creând astfel şi imaginea unui brand puternic.

Cum se fac tipizatele personalizate?
Imaginea creată de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe hârtie specială. Aceasta poate fi hârtie simplă sau autocopiativă în 2 sau 3 exemplare. Personalizarea se poate face prin print digital sau offset şi pe colile autocopiative. Nu mai este nevoie ca la fiecare factură, chitanță sau aviz să completați şi datele firmei dumneavoastră, deoarece acestea vor fi direct imprimate pe fiecare pagină.

Etichete autocolante:
Ce sunt etichetele autocolante?
Denumite şi etichete de produs — reprezintă imagini sau texte, decupate pe contur, care se lipesc pe produse sau obiecte, în scopuri informative sau pentru decorare. O etichetă cu un design atrăgător şi informații importante prezentate corect poate face diferenţa între succes şi eșec.

Cum se fac?
Designul etichetei se printează pe hârtie autocolantă în format normal A4-A3, pe tipar digital sau pe plotter, până la un metru lățime. Putem tăia etichete în orice formă doriți pe cutter-plotter. Folosim autocolant XEROX, de foarte bună calitate, cu un adeziv puternic ce se poate lipi pe orice tip de suprafață.

 

IMPRIMARE TEXTILE

Tricouri personalizate:
Fie că doriți să personalizați un singur tricou sau serii mari, vă punem la dispoziție cele mai noi metode de imprimare a textilelor — de la serigrafie până la DTG (Direct to Garment Printer) sau până la serigrafie în 4 culori — ca dvs. să primiți rezultatul dorit la un preț fantastic.
Suntem printre puținele firme din ţară care oferim posibilitatea printării direct pe tricou — fără matrițe şi fără limite de culori — absolut orice imagine. Printarea direct pe tricou asigură un timp de lucru foarte rapid şi o calitate excepțională.

Cum se fac tricourile personalizate?
Personalizarea tricourilor se poate face prin serigrafie sau prin printare directă cu echipament DTG. Metoda de imprimare va fi aleasă în funcţie de grafica dvs. şi numărul de bucăţi dorit. În ambele cazuri se obțin culori vii, cu foarte mare flexibilitate, rezistență mare la întindere şi spălări. Tipărim pe tricouri de orice culoare şi din orice material.

Blugi personalizați:
În cazul în care doriți o pereche de blugi complet ieșiți din comun sau poate doriți să vă lansați propria linie de blugi cu designul dvs., TIPO MEDIA vă pune la dispoziție soluția ideala prin tipărirea direct pe material de blug. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere.

Cum se personalizează blugii?
Personalizarea blugilor se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Blugul se montează pe aparat şi se tipărește. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel.

Cămăși personalizate:
Adresate în general companiilor mari care doresc să personalizeze echipamentele angajaților — cămășile personalizate au devenit acum accesibile şi persoanelor care doresc o singură cămașă custom — complet ieșită din comun. Fie că este o cămașă cu formația preferată — cadou trăsnit, sau poate doriți să vă lansați propria linie de cămăși cu designul dvs., TIPO MEDIA vă pune la dispoziție soluția ideală prin tipărirea direct pe materialul textil. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere.

Cum se personalizează cămășile?
Personalizarea cămășilor se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafica simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Cămașa se montează pe aparat şi se tipărește. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel. Imprimarea se poate face şi pe faţă şi pe verso.

Feţe de pernă personalizate:
Pentru cei care doresc să personalizeze un cadou sau pentru firmele care doresc să tipărească în tiraje mari pentru revânzare — vă punem la dispoziție cea mai bună soluție în funcţie de grafica dvs. şi numărul de bucăţi dorit. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel.

Cum se personalizează feţele de pernă?
Personalizarea feţelor de pernă se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Faţa de pernă se montează pe aparat şi se tipărește. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere.

Hăinuțe bebeluși personalizate:
Noua tehnologie de imprimare directă pe materialele textile DTG folosește cerneala specială pe bază de apă care nu prezintă niciun pericol pentru pielea sensibilă a copiilor mici. Suntem printre puținele firme din ţară care oferim posibilitatea printării direct pe hăinuță — fără matrițe şi fără limite de culori — absolut orice imagine.

Cum se fac hăinuțele personalizate pentru copii?
Fie că doriți să personalizați o singură hăinuță sau serii mari, vă punem la dispoziție cele mai noi metode de imprimare a textilelor — de la serigrafie până la DTG (Direct to Garment Printer) — ca dvs. să primiți rezultatul dorit la un preț fantastic. Metoda de imprimare va fi aleasă în funcţie de grafica dvs. şi numărul de bucăţi dorit. În ambele cazuri se obțin culori vii, cu foarte mare flexibilitate, rezistență mare la întindere şi spălări.

Hanorace personalizate:
Pentru cei care doresc să personalizeze doar un hanorac pentru cadou sau pentru firmele care doresc să tipărească în număr mare pentru revânzare — vă punem la dispoziție cea mai bună soluție în funcţie de grafica dvs. şi numărul de bucăţi dorit. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp, şi nu sunt toxice în niciun fel.

Cum se personalizează hanoracele?
Personalizarea hanoracelor se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Hanoracul se montează pe aparat şi se tipărește. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere.

Jachete / geci personalizate:
Un cadou corporate foarte apreciat poate fi o jachetă / geacă personalizată cu numele firmei. Aceste tipuri de cadou aduc beneficii de ambele părţi — angajatul primeşte un produs foarte util, în timp ce firma îşi consolidează imaginea de brand puternic pe piaţa personalizată, asigurând astfel o vizibilitate mare a firmei.

Cum se personalizează gecile / jachetele?
Personalizarea se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Jacheta / geaca se montează pe aparat şi se tipărește. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel.

Măști de protecție:
Dorim să venim în ajutorul clienților noştri cu o gamă nouă de măști de protecție, atât pentru adulți, cât şi pentru copii. Măștile sunt realizate din materiale fine care permit respirarea ușoară, dar şi aşezarea perfectă pe faţă pentru protecție optimă.

Cum se face personalizarea?
Personalizarea măștilor se face print sublimare sau prin transfer termic în funcţie de masca aleasă. Ambele metode de personalizare sunt rezistente la spălare şi nu se degradează în timp. Totul se realizează inhouse în tipografia noastră în condiții optime de producție.

Pantaloni personalizați:
Fie că sunt pantaloni lungi sau scurți, TIPO MEDIA vă pune la dispoziție ce mai bună metodă de personalizare în funcţie de rezultatul dorit de dvs. Imprimarea materialului se face cu cele mai bune cerneluri pe cele mai noi echipamente din domeniu, asigurând o calitate perfectă a printului.

Cum se personalizează pantalonii?
Personalizarea pantalonilor se poate face în două feluri: prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil, dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Pantalonul se montează pe aparat şi se tipărește. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel. Imprimarea se poate face şi pe faţă şi pe verso.

Sacoşe personalizate:
Sacoşa este un produs foarte util pentru oameni şi o unealtă puternică de marketing pentru firmele mari. Marile lanțuri comerciale folosesc aceasta metodă de foarte mult timp în ideea de a fideliza clienții, dar acelaşi produs simplu — o sacoșă de pânză — este vândut foarte mult în afara țării ca suvenir. Putem tipări pe sacoșe de orice culoare şi orice design.

Cum se personalizează sacoșele de pânză?
Personalizarea sacoșelor se poate face în două feluri — prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafică mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Sacoșa se montează pe aparat şi se tipărește. Cerneala intră în țesătură şi nu lasă nicio peliculă pe suprafața materialului, rezultatul final fiind fin şi plăcut la atingere. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel.

Salopete personalizate:
Adresate în general companiilor cu mulţi angajaţi care folosesc echipamente de protecție pe teren, salopetele personalizate creează impresia unei firme puternice şi adaugă un plus de securitate în zona de acţiune a echipei. Ținând cont de faptul ca salopetele de lucru trebuie să fie foarte rezistente la uzură, ne asigurăm şi noi că imprimeul este cel puţin la fel de rezistent ca şi materialul pe care este tipărit.

Cum se personalizează salopetele?
Personalizarea salopetelor se poate face în două feluri: prin serigrafie în tiraje mari şi cu grafică simplă sau prin imprimare directă (DTG) pe textil dacă este o grafica mai complicată sau numărul de bucăţi este mai mic. Salopeta se montează pe aparat şi se tipărește. Cernelurile folosite sunt pe bază de apă, foarte rezistente în timp şi nu sunt toxice în niciun fel. Imprimarea se poate face şi pe faţă şi pe verso.

Steaguri personalizate:
Personalizăm steaguri confecționate din poliester de 110 g/mp cu orice grafică şi culori intense, cu vizibilitate sporită, identice pe ambele feţe. Steagurile se confecționează la dimensiunile solicitate şi se livrează complet finisate, cu sistemul de prindere inclus.

Cum se personalizează steagurile?
Personalizarea steagurilor se face printr-un procedeu numit sublimare pe calandru. Materialul textil se introduce sub formă de rolă în aparatul de sublimare împreună cu designul deja tipărit pe hârtie specială de sublimare. Imprimarea se poate face şi pe faţă şi pe verso.

Tablouri canvas
Ce este un tablou canvas?
Un mod inedit de a vă decora casa sau biroul sunt tablourile personalizate din canvas. Tipărite pe material special din pânză — identică cu cea folosită de artiști pentru a picta — ele pot fi personalizate cu orice imagini sau texte doriți. Puteți agăța pe pereți: texte motivaționale, peisaje, poze cu cei dragi etc.

Cum se face un tablou canvas?
Imaginea creată de dvs. sau de echipa noastră de graficieni se tipărește pe suport canvas, după care se taie la formatul finit. Pânza se montează apoi pe ramele noastre modulare şi se prinde cu capse. Produsul final se ambalează în cutii speciale pentru livrare.

 

PERSONALIZARE OBIECTE:

Brichete personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi o brichetă, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând brichete — care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi brichetele dvs. vă vor face practic reclamă gratuită oriunde vor scoate bricheta.

Cum se personalizează brichetele?
Orice obiect — indiferent de suprafață — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe brichete este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în plastic, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Brelocuri personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi brelocul de chei, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând brelocuri — care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi brelocurile dvs. vă vor face practic reclamă gratuită oriunde vor scoate cheile. Fie că le oferiți cadou angajaților sau gratuit trecătorilor în campanie, impactul va fi mereu puternic.

Cum se personalizează brelocurile?
Orice obiect — indiferent de suprafață (plastic sau metal) — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe brelocuri este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în plastic / metal după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Cărţi de vizită din plastic:
Mediul de afaceri din România a devenit din ce în ce mai competitiv. Acum, prima impresie contează foarte mult şi este important ca prezentarea dvs. la orice întâlnire să fie impecabilă. Cărțile de vizită pe plastic vă pot aduce un avantaj la orice întâlnire.

Cum se fac?
Printarea se face pe plastic din PVC cu grosime de 0,5 mm. Ca reper, plasticul de 0,5 mm este de grosimea unui carton de 500 g/mp. Imprimarea plasticului se face pe un echipament special, capabil să tipărească cu cerneală albă. Cerneala specială ataca plasticul şi nu se poate șterge nici prin frecare cu obiecte rigide.

Căni personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi cănile, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând căni, care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi cănile dvs. vă vor face practic reclamă gratuită oriunde le vor folosi. Fie că le oferiți cadou persoanelor apropiate sau le tipăriți pentru vânzare în magazinele dvs., cănile produse de noi sunt mereu perfecte şi durabile.

Cum se personalizează cănile?
Orice obiect — indiferent de suprafață (plastic sau metal) — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe căni este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în material, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Carcase / huse telefon:
Personalizare carcase / huse telefon
Carcasele de telefon — în afară de rolul protectiv, pot avea la fel de bine şi un aspect plăcut — ceva care să corespundă cu personalitatea dvs. Oferă un nou aspect telefonului tău cu o carcasă personalizată. Telefonul tău poate arăta oricum îţi dorești — nu există nici o limită a imaginației — se poate tipări orice. Carcasa o puteți aduce dvs. sau vă punem noi la dispoziție carcasele noastre — în funcţie de modelul dvs. de telefon.

Cum se personalizează carcasele / husele de telefon?
Orice obiect — indiferent de suprafață (plastic sau metal) — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe carcasă / husă este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în material, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

CD/DVD personalizate:
Utilizând cea mai nouă tehnică digitală de printare pe plastic, vă oferim CD-uri şi DVD-uri personalizate la o calitate excepțională. Fie că doriți să personalizați CD/DVD-uri de prezentare pentru compania dvs. sau CD-uri cu muzică pentru vanzare — vă punem la dispoziție cea mai bună soluție (CD + print + carcasă).

Cum se personalizează CD DVD-urile?
Orice obiect — indiferent de suprafață (plastic sau metal) — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe CD/DVD este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în material, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Pixuri personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi un pix, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand, personalizând pixuri, care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi pixurile dvs. vă vor face practic reclamă gratuită oriunde se afișează cu pixul.

Cum se personalizează pixurile?
Orice obiect — indiferent de suprafață — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe pix este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în plastic, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Scrumiere personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi scrumiera, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând scrumiere, care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi scrumierele dvs. vă vor face practic reclamă gratuită. Fie că le oferiți cadou angajaților, gratuit barurilor sau în campanie politică — impactul va fi mereu puternic.

Cum se personalizează scrumierele?
Orice obiect — indiferent de suprafață (plastic sau metal) — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe scrumieră este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în plastic / metal, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar, datorită rezoluției mari de imprimare.

Stick-uri de memorie USB personalizate:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi un stick USB, cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând stick-uri USB — care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi stick-urile dvs. vă vor face practic reclamă gratuită oriunde se afișează cu memoria USB.

Cum se personalizează stick-urile de memorie USB?
Orice obiect — indiferent de suprafață — se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe stick este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în plastic, după care se usucă la lămpi UV, devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

Personalizare tricouri clasice:
Fie că doriți să personalizați un singur tricou sau serii mari, vă punem la dispoziție cele mai noi metode de imprimare a textilelor — de la serigrafie până la DTG (Direct to Garment Printer) sau până la serigrafie în 4 culori — ca dvs. să primiți rezultatul dorit la un preț fantastic.
Suntem printre puținele firme din ţară care oferim posibilitatea printării direct pe tricou — fără matrițe şi fără limite de culori — absolut orice imagine. Printarea direct pe tricou asigură un timp de lucru foarte rapid şi o calitate excepțională.

Cum se fac tricourile personalizate?
Personalizarea tricourilor se poate face prin serigrafie sau prin printare directă cu echipament DTG. Metoda de imprimare va fi aleasă în funcţie de grafica dvs. şi numărul de bucăţi dorit. În ambele cazuri se obțin culori vii, cu foarte mare flexibilitate, rezistență mare la întindere şi spălări. Tipărim pe tricouri de orice culoare şi din orice material.

Umbrele personalizate:
Umbrele personalizate — reclamă gratuită pe ploaie:
O metodă de marketing folosită de foarte mult timp este personalizarea unui obiect uzual, cum ar fi o umbrelă cu informaţiile firmei dvs. Astfel, puteți crea o imagine puternică de brand personalizând umbrele, care au o durată de viaţă lungă şi utilitate în viaţa de zi cu zi. Persoanele care vor folosi umbrelele dvs. vă vor face practic reclamă gratuită la fiecare ploaie. Fie că le oferiți cadou angajaților sau într-o campanie politică — impactul va fi mereu puternic.

Cum se personalizează umbrelele?
Orice obiect — indiferent de suprafață, se poate personaliza prin tipărire directă. Imprimarea directă pe umbrelă este cea mai nouă şi performantă metodă de a tipări pe obiecte. Obiectul se introduce în echipamentul de tipar, după care se tipărește digital grafica pe el. Vopseaua specială pătrunde în țesătură, după care se usucă la lămpi UV devenind practic parte din material. Nu se poate șterge sau zgâria, personalizarea fiind permanentă. Culorile sunt vii, în timp ce textele se văd foarte clar datorită rezoluției mari de imprimare.

 

SERVICII ŞI FINISAJE

Biguire:
Oferim o gamă largă de finisaje pentru lucrările noastre cum ar fi biguirea. Bigul este urma după care se pliază o hârtie sau un carton.
Aparatul de biguit este un echipament folosit în general la pliante, mape, coperți de cărţi, reviste etc. ce presează cartonul lăsând o urmă perfectă după care să se facă plierea. Astfel, plierea se face perfect, fără a deteriora cartonul, fără să apară defecte sau crăpături.

Broșare:
Broșarea se folosește în general pentru legarea cărților şi revistelor. După ce se tipăresc paginile, se aplică două biguri la cotor, după care se lipesc elementele cu termoclei. Totul se realizează automat la mașina de broșat.

Colantare — spaţii comerciale, birouri, vitrine:
Pentru spaţii comerciale şi birouri vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii pentru decorare şi amenajare. Executăm autocolante de perete, folie de imitație sablare pentru geamuri, print direct pe plăcile rigide şi alte elemente decorative (printuri pe canvas sau pe alte material cu diferite sisteme de prindere) pentru care vă putem asigura montajul / decorarea spațiilor respective.

Echipa noastră are o experiență de peste 20 de ani în amenajări vitrine, spaţii comerciale şi birouri şi vă oferă un serviciu de calitate complet: proiectare, simulare, producție şi montaj.

Grafică / design:
Concepția grafică a materialelor publicitare este extrem de importantă şi nu este bine să o lăsaţi pe mâinile unui începător sau, mai rău, să o faceţi dvs. Este foarte bine să aveţi idei sau o viziune despre produsul final — fără ajutorul dvs. nu se poate face nimic — dar începând de la acel punct, este cel mai bine să apelați la un specialist.

De ce este mai bine să apelați la un grafician profesionist:
— Programe profesionale de editare: Lucrând vectorial şi la rezoluție mare, asigurăm calitatea impecabilă a printului.
— Cunoștințe de design: Este foarte importantă poziționarea textului şi alegerea culorilor.
— Cunoștințe de print: Un grafician care lucrează într-o tipografie va şti să conceapă grafica în funcţie de punctele forte ale echipamentelor de printare.
— Talent: Un designer bun vă poate face o grafică frumoasă şi dintr-un simplu text.

Grafică tricouri:
Doriți un tricou cu design special pentru dvs., companie sau echipă? TIPO MEDIA vi-i pune la dispoziție pe graficienii noștri, pentru ca dvs. să aveţi consiliere profesională încă de la începutul proiectului.
Este foarte bine să aveţi idei sau o viziune despre produsul final — fără ajutorul dvs. nu se poate face nimic — dar din acel punct este cel mai bine să apelați la un specialist.

De ce este mai bine să apelați la un grafician profesionist:
— Programe profesionale de editare: Lucrând vectorial şi la rezoluție mare, asigurăm calitatea impecabilă a printului.
— Cunoștințe de design: Este foarte importantă poziționarea textului şi alegerea culorilor.
— Cunoștințe de print: Un grafician care lucrează într-o tipografie va şti să conceapă grafica în funcţie de punctele forte ale echipamentelor de printare.
— Talent: Un designer bun vă poate face o grafică frumoasă şi dintr-un simplu text.

Din păcate există foarte mulţi „designeri” care nu au intrat niciodată într-o tipografie să vadă cum se tipărește un tricou. Imprimarea pe textile este o artă şi este bine ca designerul să cunoască tehnica de imprimare şi posibilitățile echipamentelor de imprimare. Nu de puţine ori am primit designuri şi idei fanteziste care nu pot fi puse în practică.

Lăcuire selectivă:
Încercăm mereu să aducem noutăți în domeniul nostru, fie prin finisaje deosebite, fie prin design.
Lăcuirea selectivă este unul dintre cele mai interesante finisaje disponibile — adaugă un plus de eleganță prin diferenţa vizuală a celor două suprafețe (cea mată şi cea lucioasă dată de lăcuire), precum şi prin efectul de contrast realizat. În general, folosit pe cartoane mate, lacul selectiv se aplică doar peste elementele indicate de dvs. Lacuirea selectivă se poate face momentan pe cartoanele speciale şi pe plastic.

Design logo:
Primul pas pentru o companie nouă este crearea unei identități vizuale la baza căreia va sta întotdeauna logo-ul. Pe baza logo-ului şi a culorilor acestuia se vor stabili restul de elemente de design grafic ale firmei (cărţi de vizită, mape, coli cu antet, web site etc.).

Există foarte multe servicii gratuite care vă oferă acum posibilitatea de crea un logo în câteva minute — doar că marile branduri ale căror logo-uri s-au dezvoltat de-a lungul anilor nu au apelat la asemenea servicii.

Crearea unui logo trebuie să ţină cont de doi factori importanți: obiectul de activitate al firmei şi publicul-țintă. Pe baza acestor factori se desenează forma logo-ului şi se aleg culorile acestuia. Culorile sunt extrem de importante — fiecare stârnind un răspuns emoțional diferit. Identitatea dvs. trebuie să creeze impresia unui brand puternic şi să fie uşor de recunoscut în orice situaţie.

Plastifiere mată şi lucioasă:
Realizăm operațiunea de acoperire a hârtiei pe o faţă sau pe ambele fețe cu un strat de folie de plastic subţire de câțiva microni. Se poate executa cu folie lucioasă sau mată. Stratul suplimentar de plastic oferă hârtiei / cartonului un finiș de calitate, duritate mai mare (grosime), rezistență la apă şi rupere.

Plastifierea mată: Prin plastifiere mată se obține un finiș satinat şi plăcut la atingere. În general, clienții noștri apelează la acest finisaj pentru duritate şi rezistență mai bună în timp ca a cărților de vizită, mapelor sau coperților de broșură.

Plastifierea lucioasă: Prin plastifiere lucioasă se obține o intensitate suplimentară a printului — un efect de suprafață foarte lucioasă ca a lacului.

Rotunjire colțuri:
Un finisaj simplu care oferă un plus de eleganță oricărui material publicitar (cărţi de vizită, pliante, broșuri, flyere etc.). Tăierea colturilor se face cu un utilaj special, de precizie, fără a lasă urme inestetice pe carton / hârtie. Raza arcului de taiere este de 6 mm (din experiența noastră, 4 mm este prea puţin — 8 mm este prea mult).

Serigrafie:
Ce este serigrafia?
Serigrafia este un procedeu de imprimare folosit pentru imprimarea unor imagini ori modele grafice pe diferite produse: tricouri, jachete, pixuri, brichete etc. Procedeul constă în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-o sită specială. Serigrafic se pot imprima imagini color, prin alăturare sau suprapunere de culori (policromie). Se pot imprima obiecte de orice culoare. În plus, serigrafia este singura metodă prin care se pot imprima culori speciale precum argintiul şi auriul.

Cum se face serigrafia?
În primul rând, grafica trebuie să fie vectorială — nu se pot serigrafia poze. Grafica se descompune în culorile de bază, după care se realizează filme laser. Filmele laser vor conţine elementele de bază ale designului — se va face un film separat pentru fiecare culoare. Filmele laser se expun într-un aparat special pe sitele serigrafice. La fel ca şi în cazul filmelor, se face o sită pentru fiecare culoare în parte. Sita în sine va fi un șablon prin care trece cerneala pe suport, respectând forma dată de filmele laser.

Ce facem prin serigrafie?
Cernelurile speciale din serigrafie fac posibilă personalizarea unei game foarte mari de obiecte, începând de la textile (tricouri, șepci, salopete, tablouri, fulare, bluze etc.) şi obiecte din plastic (brichete, pixuri, scrumiere, stick-uri USB) şi până la obiecte din ceramică (căni, scrumiere, pahare) şi chiar metal. Dispunem de masă serigrafică cu 5 posturi — adică putem face serigrafie cu până la 5 culori pe obiect.

Spiralare:
Spiralarea este folosită ca metodă rapidă de prindere a documentelor: calendare, cataloage, meniuri, documente, albume sau alte lucrări. Spira poate fi albă sau neagră, din plastic sau metalică. Dimensiunea spirei se va alege în funcţie de numărul de pagini şi de grosimea documentului. La cerere, se poate adăuga lucrărilor şi copertă de plastic sau carton.

Ștanțare — tăiere pe contur — forme speciale:
Prin tăiere pe contur putem da orice formă specială unei mape, unui catalog, unei cărţi de vizită cu formă specială sau unui flyer de tip door hanger. Forma finală a produsului depinde doar de imaginația şi ideile dvs. Tăierea pe contur se poate realiza prin ştanțare, tăiere laser sau cutter-plotter.

Vectorizare imagini
De ce am nevoie de grafică în format vectorial?
Vectorizarea imaginilor este foarte importantă când vine vorba de un print de calitate. Orice grafică vectorială tipărită vă ieși infinit mai bine pe hârtie faţă de aceeaşi grafică, dar convertită în imagine. În plus, grafica vectorială poate fi modificată cu ușurință de orice grafician. Se pot schimba culori, texte şi poze fără a afecta calitatea designului. În funcţie de caz — fie că s-a pierdut grafica originală sau că aţi desenat dvs. ceva şi acum doriți să fie vector — graficienii noștri pot reproduce orice în format vectorial. Prețul vectorizării (logo, flyer, carte de vizită, afiș etc.) — variază în funcţie de complexitate şi se va stabili dinainte împreună cu clientul. Rezultatul final — vectorul — îi va fi predat clientului în format CorelDRAW, EPS şi PDF, pentru a fi utilizat mai departe în orice altă tipografie. În plus, toate lucrările se păstrează şi pe serverele noastre şi le puteți solicita oricând.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J36/204/2001
CUI: 14061342
Adresă: Str. Babadag nr. 163, Bl. B 3, parter, Tulcea, jud. TULCEA, cod 820004
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide