Gratuit

TOP MEDIA SRL

Descriere companie:

CINE SUNTEM

COMPANIA NOASTRĂ, VALORILE ŞI CREDINŢELE NOASTRE

DOTARE TEHNICĂ
Calculatoare şi soft-uri, imprimante, cutter-plottere, laminatoare, laser, router CNC, sudură MIG-MAG-TIG, mașină de roluit, tampografe, carusel, mese de serigrafie, rigle termoformare, vopsitorie, schele şi scări, mașini de transport şi multe altele. Într-un cuvânt, tot ce ne trebuie!

EXPERIENŢĂ ŞI VECHIME
De peste 20 ani, practic de la începuturile acestei industrii în Galaţi, facem producție publicitară. Echipa s-a mărit, unii s-au mai schimbat, dar suntem încă împreună cei ce am pornit la drum. Acumulările calitative şi cantitative ne-au adus aici: printre cei mai vechi, printre cei mai buni!

PREŢURI COMPETITIVE
Garantăm preţuri corecte! Preferăm clienți mulţumiţi care revin şi suntem siguri că oferim maximul de valoare şi calitate în bugetul alocat de clienți. Oricând putem compara fără emoții oferta noastră cu a celorlalte firme. Oricărui client încercăm să îi găsim soluția la preţul dorit!

SERIOZITATE ŞI CORECTITUDINE
Într-o lume cu valori morale volatile, noi ne respectăm furnizorii şi clienții şi avem cuvânt. Ce promitem, noi facem! Indiferent de circumstanțe, încercăm să ajutăm pe oricine şi nu ne încălcăm promisiunile chiar şi atunci când e mai greu. Oricine poate verifica.

GARANŢIE
Toate produsele noastre sunt conforme şi beneficiază de garanţie şi post-garanţie. Remediem fără discuție orice problemă care poate să apară. Calitatea şi garanţia sunt împreună, iar noi dorim clienți mulţumiţi şi facem totul pentru asta!

CONSILIERE ŞI SUPORT
Căutăm să oferim soluția optimă pentru orice client şi suntem deschişi să consiliem, fără nici un cost sau obligație, pe oricine. Indiferent dacă suntem aleşi pentru realizarea acelui proiect, satisfacţia noastră este să ajutăm pe oricine să obţină informaţiile de care are nevoie.

Experiența noastră combinată ne permite să furnizăm produse de top pentru companii de orice dimensiune. Serviciile noastre cuprinzătoare variază de la proiectare și producție până la autorizare, instalare și întreținere. Compania noastră de producție de signalistică se mândrește cu furnizarea de repere pentru companiile din toată România.

Proiectare şi machetare grafică
Asigurăm servicii profesionale de proiectare și machetare grafică pentru orice tip de produs publicitar. Creație logo, DTP de la cărți de vizită până la broșuri sau cataloage complexe.

Execuție şi montaj
Echipa noastră de montatori este o echipă serioasă, profesionistă și dedicată muncii. Angajații din producție și montaj au specializări pentru departamentul în care lucrează.

Management
Dedicat progresului, eficienței și lucrului de calitate, managementul eficient asigură dezvoltarea și face ca, cel puțin pe plan local, să poziționeze compania în topul producătorilor de materiale publicitare.

 

CE OFERIM:

1. INSCRIPŢIONĂRI CU AUTOCOLANT
Toată gama de inscripționări cu autocolante decupate, printate, laminate.
Aplicabile pe mașini, camioane, vitrine, panouri, mobilier, obiecte etc.

Autocolant decupat:
În funcție de suprafața de inscripționat, folosim folii autoadezive specifice:
— Flexibile: pentru bannere, copertine, prelate;
— Dure: automobile, camioane, vitrine, pazii, panouri metalice.

Foliile autoadezive (autocolantele) sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Lucrările se realizează după concepția grafică realizată de noi sau după grafica clientului.

Autocolant printat:
Pentru fiecare aplicaţie există un material optim. În funcţie de suprafaţa de colantat, alegem autocolantul potrivit. Identifică suprafaţa pe care doreşti să o colantezi şi alege din lista de mai jos:
— Suprafeţe plane.
— Suprafeţe uşor curbate.
— Suprafeţe curbate sau colantări complete.
— Suprafeţe flexibile.
— Casete luminoase.
— Suprafeţe vitrate.
— Indoor pe pereţi / podele.
— Outdoor asfalt / pereţi.

Laminare UV:
Funcție de nevoile clientului, de poziționarea autocolantului printat, este necesar să se protejeze printul cu folie transparentă. Folia transparentă are rol atât de protecție anti UV, cât și de protecție mecanică împotriva zgârieturilor.

Exemple lucrări:
Inscripționări auto cu autocolant decupat/cutterat opac pentru suport rigid:
— Pentru inscripționări auto, moto, bărci, vitrine, firme, hale, etc.

Pentru vitrine sunt folosite diferite tipuri de autocolant:
—Fluorescent, reflectorizant, transparent, oglindă, One Way View — cu vizibilitate numai din interior spre exterior.

Fie că a fost vorba de inscripționări auto, inscripționări vitrine, inscripționări prelate, inscripționări panouri, fie doar producție de etichete / stickere decorative, elementul cheie în activitatea noastră a fost tot timpul calitatea serviciilor oferite de noi.

 

2. BANNERE ȘI MESH-URI
Bannerele şi mesh-urile sunt elemente de semnalistică amplasate cu predilecție la exterior cu dimensiuni mari și foarte mari, montate de obicei la mare înălţime.

Finisaje:
— Capse.
— Tiv.
— Buzunare.

Bannerele se execută de cele mai multe ori din pânză flexibilă PVC, printată digital direct pe suprafață. Prin îmbinarea fâșiilor cu robot de sudură la cald, se pot obține suprafețe de reclamă de dimensiuni uriașe ce va satisface cu siguranță orice pretenție de mărime.

Mesh-ul permite amplasarea reclamei pe suprafețe foarte mari în zone unde este necesară asigurarea vizibilității chiar și acolo unde sunt geamuri, datorită microperforațiilor speciale prezente pe toată suprafața materialului.

Bannere publicitare
Ideale pentru reclama pe pereți exteriori sau între stâlpi, rezistente la intemperii, vânt și șocuri.

— Mesh-uri publicitare
Dedicate poziționării în fața geamurilor sau a vitrinelor mari, lasă lumina să pătrundă în continuare.

 

3. LITERE VOLUMETRICE
O varietate de tehnologii de realizare, cu sau fără iluminare, create din polistiren extrudat, PVC, plexiglas, bond de aluminiu sau tablă. Atât pentru interior sau exterior.

Litere volumetrice din plexiglas:
Aceste litere sunt realizate în întregime din plexiglas. Literele pot fi folosite pentru a crea reclame iluminate de dimensiuni foarte mici sau complexe. Literele permit forme foarte variate de iluminare: iluminare frontală, iluminare spate, iluminare față și spate, iluminare frontală și laterală, iluminare spate și laterală. Aceste litere nu au elemente de fixare vizibile pe suprafața frontală, ceea ce le face să fie o soluție foarte elegantă pentru spaţiu interior, cât şi pentru exterior.

Volumetrie din polistiren:
Suntem specializați în proiectarea și fabricarea de litere din polistiren extrudat de înaltă densitate. Indiferent dacă doriți litere mici, mari sau chiar litere gigantice din polistiren, le putem furniza. Polistirenul este un material extrem de versatil, relativ economic, poate fi vopsit şi face ca acesta să fie perfect nu numai pentru litere de sine stătătoare, ci și pentru alte decorațiuni și inscripții pentru pereți în industria producției de publicitate.

Litere din tablă sau bond:
Aceste litere pot fi realizate la dimensiune mare. Sunt litere ce se recomandă a fi montate pe faţadă, fiind lipite sau prinse mecanic în autoperforante. Pot fi montate direct sau pe structura metalică tip grilaj.

Litere volumetrice tip RoofTop:
Literele volumetrice de la FAST FOOD THASSOS sunt realizate din feţe de plexiglas cu cant din PVC termoformat atașate pe capace din PVC. Tot ansamblul este montat pe un grilaj metalic fixat pe acoperișul imobilului.

Literele volumetrice sunt o soluție publicitară eficientă, fiabilă, durabilă și elegantă care vine în diferite forme, materiale și culori. Volumetria rămâne un element vizibil foarte important care atrage atenția clienților pe care îi direcționează cu ușurință către compania dumneavoastră.

 

4. OBIECTE PROMOŢIONALE
Creați obiecte promoționale, personalizate cu brandingul, numele sau ceva reprezentativ din compania dumneavoastră.

Doriți să vă promovaţi compania? Cu articole promoționale personalizate, vă puteți afișa numele pe mărfuri utile și cadouri pe care oamenii sunt siguri că le vor folosi zilnic. Băuturile de marcă spre exemplu sunt o modalitate excelentă de a vă promova afacerea. Pot fi personalizate sticle termice care mențin cafeaua fierbinte, precum și sticle sport care mențin apa rece. Puteți chiar să adăugați identitatea mărcii dvs. la căni și articole din sticlă pe care oamenii vor dori să le folosească în fiecare zi.

De asemenea calendarele triptice sau piramidale de birou sunt un obiect ce va fi expus tot timpul anului, la vedere.

O modalitate sigură că brandul dumneavoastră va fi mereu în centrul atenției.

Gamă largă de obiecte personalizabile
Dacă aveți nevoie de asistență pentru crearea articolelor personalizate imprimate prin serigrafie sau tampografie, ori autocolante pentru cadouri la expoziții comerciale, cadouri pentru angajați sau pentru uz personal, echipa noastră de proiectare este aici pentru a vă ajuta.

 

5. PANOURI INDICATOARE
Panouri şi plăci de orice dimensiune realizate pe suport de FrontLit, BlockOut, tablă, bond de aluminiu, PVC etc. De la plăcuțe SSM până la panouri de șantier sau de reclamă de mari dimensiuni.

Tu știi ce tip de publicitate exterioară ar fi potrivită pentru tine?

Modele panouri
— Panou poliplan (FrontLit sau BlockOut) cu print sau cu autocolant tăiat, montat pe o structură metalică realizată din țeavă rectangulară. Acest tip de panou este recomandat pentru montaj la exterior. Poate fi realizat în dimensiuni mari şi este cel mai convenabil din punct de vedere al costului. Prezintă o rezistenţă medie la intemperii.

— Panou rigid din PVC (Forex), material plastic cu grosimi între 1 mm şi 19 mm sau chiar 24 mm. Până la 3-4 mm nu se recomandă montaj la exterior. Se montează pe pereți la interior sau poate fi atârnat fiind un material uşor. Se poate colanta, termoforma, vopsi şi routa (procesare pe CNC, mașina cu comanda numerică). Costuri accesibile, funcţie de grosime şi procesare.

— Panou din tablă galvanizată, 0,4 mm de obicei, pentru panouri mici fără structură sau pentru panouri mari cu prindere în autoperforante perimetral pe structura metalică. Preferabil a fi montat la exterior datorită rezistenţei mari la intemperii. Costuri accesibile.

— Panou din aluminiu compozit, numit BOND (legătură). Acest material foarte versatil este un sandvici de aluminiu cu plastic care poate fi folosit în diferite combinații. Poate fi colantat, frezat, routat sau vopsit. Poate fi folosit şi ca suport pentru volumetrie luminoasă. Este un material mai nobil şi se foloseşte îndeosebi la placarea fațadelor de magazin, bănci etc. Costuri mai ridicate, însă cu impact vizual Premium.

Luând în considerare beneficiile şi caracteristicile celor patru tipuri de materiale pentru panouri exterioare enumerate mai sus, ești gata să decizi care reclame în aer liber ar fi cele mai bune pentru afacerea ta?

Dacă nu, lasă asta în grija noastră.

 

6. PLACĂRI FAȚADE
Există foarte multe modalități de proiectare a fațadei în zilele noastre, începând de la beton și până la panouri fixe ale sistemelor de fațadă. Fațada este unul dintre elementele cele mai definitorii ale unei clădiri. Placarea cu bond din aluminiu definește un trend de emancipare și modernizare al unei societăți. Panouri perfect plane care vin într-o gamă variată de culori şi finisaje. Pot fi montate pe o structură ușoară de oțel sau aluminiu, panourile din bond fiind ideale pentru un refresh total al fațadei dumneavoastră — o metodă rapidă, eficientă și nu în ultimul rând elegantă.

 

7. PRELATE ŞI COPERTINE
Din poliplan şi geam cristal sau policarbonat celular şi compact pentru terase, intrări sau diverse închideri, cu rol de protecție. Pentru camioane şi utilitare. Simple sau personalizate.

Închideri terase cu folie cristal transparentă
Folia PVC transparentă este recomandată în principal pentru fabricarea de perdele de protecție împotriva vânturilor, pentru uși sau ferestre transparente, pentru pereții despărțitori în clădiri industriale și comerciale. Vinilul PVC transparent este, de asemenea, utilizat pentru proiectarea draperiilor rezistente la vânt, pentru protecție și izolare împotriva vântului și frigului, precum și a condițiilor atmosferice externe.

La închiderile de terase folosim folia cristal cu grosimi de 0,4 mm, 0,6 mm și 0,8 mm. Adesea denumită „vinil transparent flexibil”, aceasta oferă claritate, luminozitate, durabilitate, flexibilitate și rezistență puternică la impact.

Foliile PVC transparente sunt potrivite pentru închiderea grădinilor de iarnă, teraselor deschise ale unităților de alimentație publică, tavernelor, barurilor, restaurantelor, foișoarelor, teraselor clădirilor rezidențiale, garajelor, grătarelor, frigiderelor, holurilor, spălătoriilor auto și multor altora.

Caracteristici ale foliilor flexibile din PVC Crystal Clear:
— Transparență / claritate.
— Flexibilitate.
— Izolație termică.
— Izolarea fonică.
— Durabilitate lungă.
— Rezistență la impact şi zgârieturi.
— Rezistență ridicată la substanțe chimice.
— Prietenoase cu mediul și reciclabile.

 

8. PRODUSE TIPIZATE:

Roll-Up
Dimensiuni: 85 x 200 cm. Printul se face pe printer Latex pe polipropilenă sau FrontLit.

Stander dublă-faţă
Dimensiuni: 60 x 90 cm + picioare (fiecare faţă). Standerul este executat cu printer Latex pe material FrontLit. Ramele sunt din țeavă pătrată de 20 x 20 mm și sunt vopsite.

Cucă şcoală
Cuca este realizată din plexiglas opal alb de 3 mm termoformat. Capac inferior din tablă zincată prinsă în holtzsuruburi de plexiglas. Cuca este prevăzută cu iluminare interioară LED.

 

9. PROIECTE SPECIALE
Punem în practică ideile clienților noștri. Începând de la construcții metalice, placări fațade şi automatizări, până la realizarea de mostrare sau diverse dispozitive, putem valorifica potențialul tehnic şi uman disponibil!

 

10. RECLAME LUMINOASE
Casete luminoase plexiglas sau BackLit, litere volumetrice iluminate interior LED, neon modelat într-o mare varietate de forme şi variante de realizare tehnologică.

Firmele luminoase reprezintă o formă ideală de a vă evidenția reclama, atât pe timp de noapte, cât şi pe timp de zi, fie că vă afișați logo-ul, fie că vă prezentați produsele şi serviciile oferite.

Modele reclame:
Firme luminoase BackLit:
Cele mai avantajoase produse din gama firmelor luminoase, atât din punctul de vedere al prețului, cât și al impactului vizual obținut.

Firme luminoase plexiglas:
Sunt destinate clienților ce doresc calitate la prețuri rezonabile.

Firme luminoase DiBond:
O reclamă ieșită din tiparul clasic, cu aspect deosebit și oferind o prestanță deosebită sediului sau magazinului unde urmează a fi amplasată.

Firme luminoase dublă față:
Sunt realizate în special pentru a obține atenția traficului pietonal și de regulă nu au dimensiuni foarte mari.

Firme cu tuburi spectrale.

Firme luminoase mixte.

Firme luminoase RoofTop.

Casetele luminoase clasice pot fi confecționate din:
— Structură metalică acoperită integral cu material BackLit;
— Profile de aluminiu speciale cu afișaj din BackLit;
— Profile de aluminiu cu afișaj din plexiglas.

Iluminarea este intensă și uniformă, dată de modulele LED cu lupă aflate în interior. Personalizarea casetelor o facem cu autocolant printat la rezoluție fotografică sau autocolant translucent colorat în masă. Casetele se pot executa în diferite forme, mărimi și grosimi.

 

11. SERIGRAFIE ŞI TAMPOGRAFIE
Imprimare pe aproape orice obiect şi substrat. De la pixuri şi agende, pe stickere sau textile (tricouri, salopete, steaguri etc.). Realizare atât prin imprimare directă, cât şi prin transfer.

Serigrafia şi tampografia sunt procedee pretabile pentru realizarea unui număr mare de obiecte. Fie ele pixuri, agende sau tricouri, trebuie să știți că pentru imprimarea prin serigrafie trebuie realizată o sită pentru imprimare. Sita se realizează pentru fiecare culoare care trebuie imprimată.

Termotransferul pentru textile
Consiliem clienții noștri pentru a alege tehnologia de realizare în funcţie de cantitatea şi complexitatea modelului de inscripționat. Dacă este vorba despre o cantitate relativ mică, inscripționarea se poate face cu ajutorul vinilului termotransferabil. Procedeul cu termotransfer se realizează cu timpi de așteptare mici. Acesta se găseşte într-o paletă largă de culori, însă poate fi şi printat, apoi tăiat în cutter-plotter.
De asemenea asigurăm şi servicii de broderie, dedicate inscripționării textilelor.

 

12. SERVICII ŞI PRELUCRĂRI
Prestăm o gamă largă de servicii, începând de la printare, inscripționare, tăiere şi gravare mecanică CNC sau laser până la montaje. Atât pentru clienți finali cât şi pentru colaboratori.

Servicii pentru clienţi finali sau revânzători:
— Imprimare printer format mare Latex;
— Routare CNC;
— Sudură, MIG-MAG, TIG, oţel, inox, aluminiu;
— Tăiere laser;
— Roluire țevi;
— Vopsitorie;
— Service casete luminoase.

 

13. SIGNALISTICĂ INTERIOR ŞI EVENIMENTE
Începând de la plăcuțe indicatoare şi panouri până la Roll-Up-uri sau Pop-Up-uri în diverse variante şi finisaje. Oferim atât produse complete, cât şi personalizarea produselor clientului.

Producție de signalistică de eveniment cu servicii complete:
Fie că este vorba de un stand într-un târg expozițional sau un eveniment ad-hoc, TOP MEDIA este o companie care poate oferi toate serviciile necesare pentru branding și producție publicitară. Ajutăm toate tipurile de afaceri să găsească modalitatea de expunere care se potrivește cel mai bine produselor lor. Oferta noastră de produse include o gamă largă de tipuri de soluții tehnice de semnalizare care sunt actualizate în mod constant pentru a ține pasul cu tendințele și cerințele specifice industriei. Indiferent dacă aveți nevoie de noi panouri publicitare sau casete luminoase, steaguri, bannere, mesh-uri, sunteți în locul potrivit. Nu există limite pentru serviciile noastre — orice vă puteți imagina, experții noștri pot crea. Galeria noastră este dovada expertizei echipei noastre și a abilității sofisticate de a crea produse de orice grad de complexitate.

Banner Roll-Up, campion la expunere
Cel mai versatil și eficient produs este Roll-Up-ul. Acesta se poate strânge și folosi în diferite moduri ori de câte ori dorești. Poate fi folosit ca fundal în diferite combinații sau poate fi o modalitate de prezentare eficientă a brandului în locații în care nu poți monta elemente complexe de signalistică. Dimensiunile celui mai răspândit model sunt de 85 cm lățime şi 200 cm înălțime.

 

14. TIPAR DIGITAL ŞI OFFSET
Cărţi de vizită, fluturaşi, pliante, broşuri, afişe, mape, tipizate etc. Imprimare digitală sau offset, funcţie de tiraje şi de dimensiuni, de la 60 până 400 gmp.

Tipar digital:
Tiparul digital este imprimarea rapidă a diferitelor suporturi cu ajutorul unor imprimante automate. Imprimarea pentru produsele de birotică, cărţi de vizită, afişe, pliante sau broşuri poate fi realizată cu ajutorul imprimantelor profesionale de birou.

De asemenea, pentru realizarea de printuri mari, autocolante pentru inscripționări ş.a.m.d., există imprimantele format mare, care pot tipări direct pe suport rigid sau flexibil până la 3 metri lățime. Unul din avantajele tiparului digital este viteza de lucru și timpii relativ mici de realizare a produselor.

Tipar offset:
Tiparul offset este o tehnologie cu o vechime peste 100 de ani, care de-a lungul timpului s-a îmbunătățit considerabil. Tiparul offset se face pe utilaje mari ce folosesc role de culoare pentru fiecare canal, CMYK (Cyan, Magenta, Yellow şi Black). Este un procedeu mai greoi ce necesită timp pentru realizarea plăcilor, apoi a tiparului propriu-zis și finisării. Este însă o soluție fezabilă din punct de vedere economic pentru volumele mari de imprimare.

Pentru fiecare categorie de produse există utilajul potrivit. Suntem nerăbdători să vă oferim cea mai bună soluție din punctul de vedere al costului și eficienței pentru orice lucrare de tipar, fie el digital sau offset.

 

CUM SE FACE O RECLAMĂ PAS CU PAS:

INFORMAREA ŞI PLANIFICAREA:
— 1. Mai întâi aflăm nevoile tale.

— 2. Vorbim despre creația grafică, informații caracteristice domeniului de activitate. Alegem culorile, imaginile reprezentative etc.

— 3. Ne informăm despre locul amplasării reclamei: localitatea, strada etc.

— 4. Cerem informații despre dimensiuni, gabarit, amplasament, avize și autorizații (acolo unde este cazul).
Aceste etape pot implica una sau mai multe deplasări la locul montajului; sau dacă este vorba despre un montaj simplu, se poate executa pe dimensiunile furnizate de către client.

Pentru pretențioși facem și un studiu de vizibilitate, simulare directă pe fotografia amplasamentului original sau simulare construcție și randare 3D dacă este cazul, pentru montaje mai complexe.

MACHETAREA GRAFICĂ:
— 5. Trecem la partea creativă, adică la execuția grafică, machetarea, prezentarea de variante de realizare, atât grafică, cât și pe diferite tehnologii de producție.
Acest proces de execuție a graficii poate dura în funcție de complexitatea reclamei tale, de accesul la informațiile furnizate și de promptitudinea feedback-ului tău. Poate varia ca timp de la o oră până la câteva zile.

În timpul procesului de creație se pot stabili mai multe întâlniri pentru a definitiva din punct de vedere grafic reclama respectivă.

Ofertarea şi planificarea producţiei
— 6. Îți prezentăm oferta de preț cu exemplificare de costuri pe toate nivelele departamentale.
În această etapă, după agrearea din punct de vedere vizual, se face încă o dată dacă este nevoie și prezentarea fizică a mostrelor de material component, cât și tehnologia de execuție a reclamei.

— 7. Pregătim machetele și trimitem în producție nu înainte de a analiza stocurile și comanda către furnizori.
Lansăm în execuție.

EXECUŢIA ŞI MONTAJUL:
O reclamă luminoasă poate avea mai multe materiale componente, înscrisuri din autocolant, materiale rigide sau flexibile. Casetele luminoase pot avea autocolante printate, laminate și tăiate în cutter-plotter (caterate… cum le spunem noi). Volumetriile luminoase sau neluminoase trebuie prelucrate pe router CNC, iar cele din polistiren pe mașina de tăiat polistiren. Pasul următor este casetarea, vopsirea apoi colantarea.

— 8. Programăm montajul.
Se poate realiza și pe etape în funcție de complexitate, mărime, tip de reclamă și execuție fizică a componentelor sau a suportului de montaj. Montajele, funcție de locație, înălțime și greutate, se pot face cu echipamente proprii, scări, schele sau cu ajutorul unei nacele ce face accesul mai uşor la locații aflate la înălțime.

POZA DE FINAL.

Sperăm că am fost cât se poate de expliciţi în a vă expune etapele pe care le parcurgem pentru fiecare lucrare.

 

CUM SĂ ALEG AUTOCOLANTUL

Scurtă trecere în revistă a tipurilor de autocolant:

— Autocolant imprimat digital
Vinilul (autocolantul) imprimat digital este utilizat pe scară largă în publicitatea pentru vehicule, publicitatea în zonele publice, panourile publicitare. Are rezistență bună la intemperii, absoarbe bine cerneala și este foarte ușor de aplicat. Cernelurile imprimabile sunt cerneala cu solvent, cerneala cu solvent eco, latex și cerneala UV.

— Autocolant One Way Vision Film sau Window Grafic
De afară este, dinăuntru nu este. Așa se prezintă „autocolantul cu găurele”. Cu o parte vizuală printată (la exterior), cealaltă parte (cu adeziv la interior) este neagră, oferind umbră solară și sporind intimitatea și securitatea. Vizibilitatea într-un singur sens creează noi oportunități de expunere și de publicitate fără a obstrucționa vederea. Autocolantul prezintă microperforații cu obturare aproximativ 40 %.

— Autocolant transparent pentru laminare
Filmul de laminare este fabricat din PVC cu o bună stabilitate, planeitate și rezistență la tracțiune. Este folosit în principal pentru laminarea imaginilor publicitare pentru a îmbunătăți contrastul imaginii, a le proteja anti-UV, de zgârieturi și apă.

— Folii reflectorizante
Având performanțe reflectorizante bune și performanță cu un unghi larg, foliile reflectorizante sunt utilizate pe scară largă în semne de circulație, semne publicitare, publicitate inscripționări auto etc. Au o rezistență bună la intemperii, funcționând bine pe vreme severă.

— Autocolant colorat în masă
Cel mai banal și mai răspândit autocolant. Folia adezivă din PVC moale, disponibilă în peste 50 de culori lucioase și mate, pentru decupare pe cutter-plotter. Folia este special creată pentru aplicații de interior și exterior, pe termen scurt, mediu și lung. Se aplică pe suprafețe drepte / plane cât și curbe, funcție de calitatea şi tipul de acesteia. Folia adezivă este disponibilă în role cu lungimea de 50 m și cu lățimi începând de la 600 mm, 1000 și 1260 mm. Durabilitatea foliei la exterior este de 3-5 ani pentru alb și negru, 4 ani pentru transparent şi 3 ani pentru colorate și culori metalice.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J17/176/2000
CUI: 12765759
Adresă: B-dul Milcov nr. 50, Bl. J 1, parter, Galaţi, jud. GALAŢI, cod 800528
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide