Gratuit

TOP PRODUCTION SRL

Descriere companie:

TOP PRODUCTION este specilizata in tiparirea si duplicarea discurilor optice (CD, DVD, MiniCD, Business Card, Shape CD).

Suntem siguri ca utilizatorii de compact discuri vor cauta un furnizor care sa ofere produse de calitate si in acelasi timp sa ofere un termen de livrare care sa satisfaca dorintele oricarui client.

De la inceput, am inteles ca termenul de livrare si calitatea superioara sunt un avantaj in competitia cu alti furnizori. Urmarind acest scop toate operatiile ce stau la baza procesului de productie sunt efectuate in cadrul societatii noastre, ceea ce elimina decalari ale termenului de livrare si in acelasi timp pierderea controlului asupra calitatii produselor. O atentie speciala este acordata fluidizarii operatiilor ce permit derularea comenzilor intr-un timp cat mai scurt.

TOP Production poate oferi cel putin aceeasi calitate ca si ceilalti furnizori, dar intr-un timp mult mai scurt.

Solutiile noastre pot acoperi orice buget. Echipa noastra va fi fericita sa va aduca la viata proiectele.

5 PRODUSE DE SUCCES - HARTIA VIITORULUI

Imprimam personalitate prezentarilor Dumneavoastra.

Oferim clientilor nostri o gama larga de medii optice personalizate incepand cu clasicul CD, DVD, imprimate serigrafic la calitate fotografica, pana la cartile de vizita electronice Business Card, Mini CD, Shape CD, Scratch CD, Aromatic CD.

Alegerea variantei de promovare/prezentare prin intermediul CD-urilor personalizate este inceputul ideal pentru un proiect de succes. TOP Production va ofera o gama larga de optiuni pentru impachetarea CD-urilor de la banalul plic de hartie pana la cele mai sofisticate pachete. Ambalajele CD-urilor si DVD-urilor pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.

Cand vine vorba de continutul CD / DVD / Mini CD / BusinessCard / ShapeCD-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.

Fie ca il veti folosi pentru:

 • promovarea produselor si serviciilor
 • cataloage multimedia
 • prezentari multimedia
 • suport pentru vanzari
 • inserturi in diverse publicatii
 • invitatii la evenimente
 • cadouri pentru clientii fideli
 • bilete de intrare la concerte, petreceri, etc.
 • rapoarte anuale
 • video CD/DVD
 • demo-uri
 • distributie software
 • baze de date
 • manuale
 • instructiuni de folosire a produse

CD/DVD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.
CATALOAGE DE PRODUSE
Incorporand cataloagele dumneavoastra in CD / DVD / Mini CD / Business Card / ShapeCD-uri puteti beneficia de avantajele unor aplicatii interactive de efect. Date, imagini si grafice, video clipuri, manuale, tabele cu rezultate pot fi impartasite, aranjate, afisate, printate si mentinute la zi cu usurinta.

FISIERE PDF
Daca pe de alta parte proiectele dumneavoastra pot contine o multitudine de tipuri de fisiere, inclusiv fisiere PDF pe care vreti sa le includeti intr-o aplicatie interactiva in care clientul-utilizator va naviga cu usurinta.

PREZENTARI Flash sau PowerPoint
Prezentarile Flash sau PowerPoint pot fi acum distribuite printr-un CD/DVD fie ca un slide-show clasic fie ca o aplicatie de prezentare de sine statatoare. Aceasta constituie in cele mai multe cazuri o solutie foarte economica.

WEB SITE-ul Companiei
O alta alternativa interesanta este ca CD/DVD-ul sa contina web-site-ul dumneavoastra in varianta pentru navigare off-line. In acest fel aveti garantia ca partenerii si clientii vor beneficia de o viteza maxima de incarcare a paginilor.De asemenea web site-ul off-line poate beneficia de legaturi cu varianta online.

 • CD
 • DVD
 • MINI CD
  Fratele mai mic al CD-ului, dar la fel de popular, Mini CD-ul este mai usor de transportat, fiind foarte des folosit drept carte de vizita si nu numai, cu suficienta memorie, o capacitate de 80 de MB, pentru o prezentare ampla sau diverse alte necesitati. Mini CD-ul poate fi personalizat la fel de usor ca orice alt CD. Carcasele pot fi personalizate cu printuri de hartie, conform cerintelor Dvs.
  Cand vine vorba de continutul Mini CD / Mini DVD-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.
  Mini CD / Mini DVD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.
 • BUSINESS CARD
  Business Card-ul este o modalitate excelenta pentru promovare, in afara de textul clasic poate sa cuprinda orice informatie digitala pana la o capacitate de 30 Mb. Beneficiile Business Card-ului sunt nenumarate, cel mai important fiind probabil aspectul super profesional pe care vi-l confera. Imaginati-va reactia clientilor cand le inmanati date la zi despre dumneavoastra, compania si produsele dumneavoastra totul intr-un Business Card.
  Castigati recunoastere instant la expozitii, targuri cu aceste "cadouri" inteligente.
  Cand vine vorba de continutul Business Card-ului dumneavoastra personalizat posibilitatile sunt practic nelimitate.
  Business Card-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.
 • SHAPE CD
  Cand esti intr-adevar special si vrei sa si arati asta, faci Shape CD-uri. Aceste CD/DVD-uri sunt maximul de personalizare pe care il puteti obtine. Fie ca este sigla firmei Dvs. sau orice alta forma noi va putem satisface aceasta dorinta. Acesta este un produs Premium al firmei noastre si se creaza prin modalitati deosebite.
  Shape CD-urile oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va face cunoscute proiectele si realizarile.
 • AMBALAJE
  Cum un ambalaj profesionist poate face diferenta, TOP Production ofera o gama larga de solutii pentru toate gusturile si preferintele, de la simplul plic de hartie, pana la ambalaje speciale si Digipack-uri, Ambalajele pot fi personalizate pentru a mari impactul vizual pe care prezentarile si proiectele dumneavoastra il au asupra clientilor sau partenerilor.
  Ambalajele oferite de noi sunt un mijloc eficient, interesant si economic de a va pune in valoare si mai mult proiectele si realizarile.

 

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J40/4608/2000
CUI: 13015941
Adresă: Str. Sebastian 106 Bucuresti
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide