Gratuit

UNITATEA MILITARA 02490

Descriere companie:

Publicaţia "Revista forţelor terestre" (ISSN 1582-1296) este editată de Statul Major al Forţelor Terestre, apare în format A4, full color, cu periodicitate trimestrială în lunile: martie, iunie, septembrie şi decembrie.

Structura revistei
"Revista forţelor terestre" este structurată pe opt secţiuni:
1. Eveniment – cuprinde articole referitoare la principalele evenimente care au avut loc în perioada premergătoare apariţiei revistei.
2. Stop-cadru în forţele terestre – cuprinde materiale jurnalistice din toată gama genurilor jurnalistice referitoare la aspecte din pregătirea militarilor din forţele terestre.
3. Teatre de operaţii – cuprinde articole trimise de către corespondenţii noştri aflaţi în misiuni internaţionale.
4. Oameni sub arme – cuprinde interviuri şi portrete cu personal militar (în activitate sau în rezervă) şi civil din forţele terestre care s-a remarcat cu diferite ocazii (instrucţie, misiuni, activităţi culturale, activităţi sportive, cercetare ştiinţifică, pasiuni etc.).
5. Alma mater – cuprinde ştiri, interviuri şi reportaje din instituţiile militare de învăţământ: Academia Forţelor Terestre, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri, şcoli de aplicaţie, centre şi baze de instruire, colegii militare liceale.
6. Tradiţii militare şi cultură – cuprinde articole referitoare la festivalurile organizate de către Statul Major General sau Statul Major al Forţelor Terestre, activităţi culturale organizate şi desfăşurate la Cercurile Militare din forţele terestre, articole cu temă religioasă sau din domeniul istoriei, proză scurtă. "Revista forţelor terestre" nu publică poezii.
7. Sala armelor – cuprinde materiale jurnalistice de toate genurile, realizate fie în colaborare cu Departamentul pentru Armamente al Ministerului Apărării Naţionale, fie cu ocazia prezentării diverselor tipuri de tehnică militară şi armamente, ori cu ocazia organizării expoziţiilor de profil. De asemenea, sunt publicate informările de presă trimise de diferiţi producători care pot interesa personalul din forţele terestre.
8. Sport în forţele terestre – cuprinde ştiri, interviuri şi reportaje realizate la competiţiile militare naţionale (finalele pe MApN sau pe SMFT) sau la competiţiile militare internaţionale la care a concurat şi personal din Forţele Terestre Române.

Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: -
CUI: 4183261
Adresă: Drumul Taberei 9-11 BUCURESTI
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide