Gratuit

VELOX PROD SRL

Descriere companie:

CINE SUNTEM

ISTORIC
VELOX PROD S.R.L. — 25 de ani de excelență

Societatea noastră şi-a început activitatea în anul 1995, cu trei angajați şi o dotare tehnică modestă, ce permitea imprimarea de formulare tipizate.

An după an, activitatea noastră s-a diversificat şi a sporit în amploare, pe măsura acumulării de experienţă şi dotării tehnice tot mai variate şi mai performante, puse în valoare de o echipă entuziastă şi profesionistă.

Astăzi, după 25 de ani, ne mândrim să vă putem pune la dispoziție o gamă largă de produse şi servicii, la cel mai înalt nivel de calitate şi în condiţii dintre cele mai avantajoase pentru dumneavoastră.

GRIJA PENTRU MEDIU
Dorim să ne dezvoltăm în armonie cu tot ce ne înconjoară, cu respect şi responsabilitate faţă de mediu, cu gândul la moştenirea pe care o lăsăm generațiilor următoare.
Deșeurile rezultate din activitatea de producție sunt predate periodic, prin contract, unor societăți comerciale autorizate de Ministerul Mediului şi Pădurilor, pentru preluarea şi tratarea acestora.

VALORILE ECHIPEI VELOX PROD
Echipa noastră este călăuzită în realizarea misiunii sale de un set de valori pe care le împărtășește sincer şi le urmează cu consecvență, şi anume:

Seriozitate, Respect pentru client şi Responsabilitate în munca noastră pentru Satisfacerea la cel mai înalt nivel a exigențelor clienților, în condiţii de Perfecţionare şi evoluție continuă.

Profesionalismul echipei este dublat de tehnologia modernă de care dispunem, ce ne garantează respectarea tuturor standardelor de calitate şi o atitudine prietenoasă faţă de mediu.

Calitatea produselor şi serviciilor oferite de firma noastră este conformă standardelor ... pentru care deținem certificări.

MISIUNEA NOASTRĂ
„Să ne consolidăm poziţia de furnizor preferat de produse şi servicii tipografice, prin calitate şi promptitudine.”

Succesul nostru pleacă de la orientarea către client, oferind soluții optime, adecvate cerinţelor, necesităţilor şi exigenţelor acestuia, în termeni de calitate, operativitate şi cost.

În contextul crizei actuale, piața produselor tipografice din România este o mare provocare: cum să oferi soluția necesară clientului la un preţ atractiv, menținând în acelaşi timp activitatea profitabilă?

Ne bazăm pe profesionalismul unei echipe capabile şi devotate, deschise să facă faţă oricărei solicitări, dornice să înțeleagă şi să se adapteze cerinţelor dumneavoastră.

Suntem mai mult decât o tipografie. Suntem mai mult decât cerneală pe hârtie. Și mult mai mult decât imprimantele cu cele mai noi tehnologii. Suntem o companie de servicii tipografice. De aceea, ne străduim să facem totul mai ușor pentru clienții noștri. Indiferent dacă sunteți persoane fizice autorizate, free-lanceri, întreprinderi mici sau mari, vă putem oferi servicii tipografice de cea mai bună calitate, la prețuri foarte atractive. Fie că aveți nevoie de cărţi de vizită, fluturași sau flyere, pliante, mape de prezentare, postere sau afișe, coli cu antet, invitații, felicitări, coperți de CD sau DVD, broșuri, calendare, etichete autocolante sau foi de transfer — aici le găsiți pe toate.

Colectivul nostru profesionist și utilajele noastre performante fac ca serviciile noastre să fie o soluție la nevoile specifice fiecărui client. Misiunea noastră este de a le oferi clienților noștri cea mai bună calitate la cel mai bun preț; de aceea ne alăturăm eforturilor lor de a-şi promova și de a-și evidenția produsele. Pentru noi, fiecare proiect este o provocare.

CE FACEM

VELOX PROD S.R.L. vă oferă următoarea gamă de produse şi servicii:

Produse de ambalare:
— Ambalaje din carton.
— Cutii pizza.
— Cutii (baxuri) pentru pantofi.
— Cutii ambalare colectivă.
— Cutii pentru prăjituri.

Tipografie:
— Semne de securitatea muncii şi situații de urgență.
— Diplome, cărţi poștale, calendare.
— Formulare tipizate.
— Fluturaşi şi materiale de prezentare.
— Etichete.

Servicii:
— Plastifiere.
— Legătorie.
— Înseriere şi personalizare documente.
— Imprimate de uz medical.
— Imprimate la raft.

Tipar offset
În cazul tiparului offset, durata pregătirii pentru tipărire este mai mare deoarece necesită operațiuni adiționale cum ar fi: realizarea filmelor şi a matrițelor (plăcilor), curățarea şi calibrarea mașinilor.

Pentru tirajele mari, tiparul offset rămâne cea mai bună variantă ca preţ şi calitate.

Avantajele unui tipar offset:
— Costurile se reduc substanțial odată cu creşterea tirajului.
— Se poate tipări în formate mari.

Suporturi pe care putem executa tipar offset:
— Hârtie offset: 50-80 g/m2.
— Hârtie pentru etichete: hârtie cretată pe o singură parte.
— Hârtie dublu cretată: gramaje cuprinse între 115 g/m2 şi 150 g/m2, recomandată în realizarea materialelor publicitare.
— Cartoane dublu cretate: gramaje cuprinse între 250 g/m2 şi 300 g/m2.
— Carton duplex: o faţă albă şi una gri, gramaje cuprinse între 230 g/m2 şi 400 g/m2.
— Imprimate tipizate.
— Documente cu regim special.
— Etichete.
— Pliante publicitare.
— Afişe.
— Cărţi de vizită.
— Registre copertate.
— Calendare.
— Cărţi, reviste, broşuri.
— Diverse tipărituri la comandă.
— Cutii de ambalare din carton duplex.

Tipar digital
În acest moment, tiparul digital, cu diversele variante tehnologice, este în plină dezvoltare. Permanent apar soluții tehnice noi care duc la îmbunătățirea calităţii, mărirea vitezei de tipărire, dar şi reducerea costurilor de producție.

Avantajele principale ale tiparului digital sunt calitatea, timpul redus de realizare şi ușurința cu care se pot face ultimele modificări chiar şi înainte de a se începe tipărirea propriu-zisă.
Tiparul digital este soluția ideală pentru tirajele mici care trebuie realizate într-un timp scurt, la o calitate foarte bună.

De asemenea, este singura soluție pentru tipărirea cu date variabile complexe.

Dimensiunile pe care putem tipări sunt de până la 31/45 de centimetri, cu o suprafaţă printabilă de 31/44 centimetri. Hârtia pe care o folosim variază de la cea cu gramajul de 115 g/m2, până la 250 g/ m2, normală sau dublu cretată (lucioasă). De asemenea, putem folosi pentru tiparul digital şi hârtia autocolantă.

Materialele pe care le putem printa pentru dumneavoastră sunt variate, începând de la cărţi de vizită şi calendare până la orice materiale de publicitate care vă pot ajuta în promovarea firmei dumneavoastră.

— Pliante.
— Afişe.
— Cărţi de vizită.
— Cataloage de prezentare.
— Invitații.
— Felicitări.
— Diplome.
— Cărţi poștale.
— Calendare.

Semne de securitatea muncii şi situații de urgență:
— Indicatoare de avertizare.
— Indicatoare de interzicere.
— Indicatoare de obligativitate.
— Indicatoare de prim ajutor.
— Indicatoare de informare generală.
— Indicatoare P.S.I.
— Indicatoare handicap.
— Indicatoare combinate.
— Indicatoare COVID-19.
— Indicatoare diverse.
— Etichete de semnalizare.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J34/1148/1994
CUI: 6690910
Adresă: Str. Independenței nr. 48, Alexandria, jud. TELEORMAN, cod 140080
Categorie:
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide