Gratuit

VISUAL DESIGN SRL

Descriere companie:

De ce Trusteam ? - “Ca sa fii sigur !”

Trusteam apare in industria publicitara din Romania ca o alternativa speciala pentru cei ce cauta solutii corecte la probleme complexe.
Demersul nostru ilustreaza necesitatea oricarei organizatii de a se reorienta, redescoperi si readapta realitatii si stimulilor externi. In viziunea noastra, citeva din realitatile din piata de semnalistica si BTL de la noi, ar fi:
1. Nevoia acuta de preturi sensibil mai reduse pentru ceea ce noi numim" superproductii publicitare" - lucrari cu materiale premium, design sofisticat, termene de productie abrupte, si cu rezultat final superior asteptarilor clientului.
2. Lipsa unor designeri de produs specializati in domeniile BTL, semnalistica, print outdoor sau pur si simplu produse pentru reclama. In prezent imaginatia si harul artistic al unor profesionisti de renume din domenii ca arhitectura, scenografia si graphic design pentru formate mici realizeaza adevarate tururi de forta pentru domeniile in care acestia exceleaza, dar costurile de creatie si productie depasesc cu mult posibilitatile clientilor cu bugete medii / normale.
3. Evolutia continua a tehnologiilor, in directii imprevizibile, tehnologii care folosite corespunzator potenteaza superior mesajul comercial urmarit de client.
4. Perfectionarea profesionala continua a account executives din agentii, marketing manager de la clientul final, pe fondul reducerii mediei de varsta a acestor vectori de piata.
5. Accelerarea continua a ciclurilor idee-creatie-productie si creditarea producatorului cu interventii benefice (uneori determinante pentru materializarea proiectului) in etapa de creatie.
6. Cresterea numarului de ofertanti in piata de productie publicitara, ofertanti care cistiga proiecte complexe dar nu poseda in totalitate mijloacele de a le realiza, avind nevoie de subcontractanti calificati.
7. Complexitatea si dificultatea proiectelor de tip promotie, event, campanie, este in continua crestere, caracterul sezonier determinind varfuri de sarcina la producatori, pe care nu toti le pot stapini corespunzator.
8. Nu in ultimul rind cresterea economica, care genereaza un trend ascendent si la numarul / marimea bugetelor de publicitate. Daca agreati macar citeva din aceste observatii, atunci veti putea arbitra daca si in ce fel conceptul "Trusteam" ofera solutii mai bune acestor realitati. Trusteam, adica:
O echipa tanara bine sudata, antrenata dar si o colectie de valori individuale care din 1993 a deschis drumul inovatiei, calitatii si bunului gust / simt in ceea ce astazi a devenit productia publicitara din România.

SERVICII

 • grafica si design de produs
 • design si constructie standuri expozitionale
 • design mobilier, amenajari int., comercial si rezidential
 • procesare si reproducere digitala pentru lucrari de arta (pictura si fotografie)
 • imprimare flatbed 6 culori + alb + decupare contur
 • print digital pana la 2800 DPI pe suporturi diverse
 • prelucrare pe router CNC 2D si 3D
 • vacumare
 • polistiren 3D
 • sudura CIF pentru polyplan si mesh
 • proiectare CAD/CAM
Galerie imagini:
Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J23/1413/2007
CUI: 13970492
Adresă: Sos. Stefanesti 57 Stefanestii De Jos
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide