Gratuit

WEBSTAGE SRL

Descriere companie:

WEBSTAGE oferă servicii de web design, marketing online şi design publicitar, ce îmbină excelent noutățile în domeniu cu simplitatea, eleganţa şi funcționarea ireproșabilă.

Suntem echipa creativă care dă viaţă ideilor, suntem tineri, suntem WEBSTAGE.

Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri, deoarece cheia succesului este înţelegerea pe deplin a modelul de afacere şi de brand. Astfel, putem identifica şi rafina nevoile individuale de marketing.

Dintotdeauna ne-am străduit să depășim așteptările clienților noștri şi probabil de aceea avem multe colaborări de lungă durată.

Tehnologia a schimbat lumea noastră şi prinde viteză rapid, aşa că se pune întrebarea cum poate afacerea dumneavoastră să ţină pasul şi să nu piardă în piaţă în faţa concurenților?

Nu se poate decât evoluând şi adoptând strategii care să satisfacă piața aflată într-o continuă schimbare.
Suntem implicaţi în rezolvarea problemelor. De asemenea, suntem dedicați excelenţei şi niciodată nu ne oprim din a învăţa sau a ne dezvolta noi competenţe.

Consumatorii de azi trăiesc într-o lume conectată în care interacționează, comunică şi fac afaceri şi schimburi zilnice.

Metodele utilizate pentru a obține atenţia lor, acum 10 ani, nu se aplica şi în ziua de astăzi. Pentru asta suntem aici, să vă ajutam!

De ce ar trebui să colaborați cu noi?
Iată câteva motive pentru care ar trebui să ne dați un apel acum, dacă vă gândiți să lucrați cu noi:
— Suntem comunicativi
— Ne plac ideile îndrăznețe
— Suntem profesioniști, dar prietenoși
— Google ne iubeşte
— Avem recomandări foarte bune

SERVICII DE WEB DESIGN
Aveţi nevoie de servicii de web design inteligente, intuitive, elegante şi conform cu cele mai noi standarde? Ne place să ascultăm ideile dumneavoastră şi să lucrăm împreuna la ele, pentru a le face mult mai bune.
Abordarea noastră este modelată de ani de experiență în implicarea clientului, marketing-ului, web design-ului şi dezvoltării tehnice.
Oferim o gamă completă de servicii web design şi creare site-uri, campanii de email marketing şi sms marketing.

CREARE SITE-URI
Este destul de evident în zilele noastre că, dacă aveţi o afacere, aveţi nevoie de un web site (web design). Oferiţi acum vizitatorilor o experiență web unică alimentată de zeci de Java-scripturi ce lucrează transparent în spatele scenei. Codul bine structurat este optimizat pentru obţinerea pozițiilor de top în motoarele de căutare.
Avem preţuri competitive pentru creare site-uri, magazin online şi design publicitar.

DESIGN PUBLICITAR ŞI TIPOGRAFIE OFFSET
Oferă-le oamenilor ceva care să atingă şi să simtă şi design-ul devine cu adevărat interactiv.
O idee excelentă poate lua diferite forme — o broșură stilată, o reclamă care îţi ia ochii, o etichetă amuzantă.
La WEBSTAGE, noi facem un pas mai departe şi combinăm ideile deosebite cu o execuție profesională.
Oferim branding şi identitate vizuală, design siglă / logo, cărți de vizita, foi cu antet semnătura email, etc.

 

SERVICII:

Web Design, concepție şi realizare site-uri web
Este destul de evident în zilele noastre că, dacă aveţi o afacere, aveţi nevoie de un site web. Noi vă putem ajuta. Nu este un proces consumator de timp sau atât de scump cum aţi crede. De fapt, pentru cele mai multe companii, putem proiecta / lansa noul site în doar două săptămâni.

În ultimii ani, din ce în ce mai multe companii locale sau naționale si-au găsit succesul construindu-şi site-uri personalizate care oferă cu mult mai multe informații decât cea mai bună reclamă din cataloagele de afaceri.

Un site bine conceput, care arată modern şi care se încarcă rapid vă atrage noi clienți, vă creează o imagine de profesionalism şi vă permite o comunicare eficientă cu partenerii şi consumatorii.

Dezvoltăm site-uri şi aplicații web curate, proaspete şi punem întotdeauna experiența utilizatorului pe primul plan. Folosim cele mai noi tehnologii şi servicii pentru a produce soluții rentabile. Echipa noastră are suficientă creativitate şi expertiză tehnică pentru a oferi site-uri şi aplicații web inovatoare, cu o experiență unică pentru utilizator.

Îmbinăm perfect complexitatea cu simplitatea
Nu contează cât de complexă este provocarea sau tehnologia; vom face totul cât mai simplu pentru utilizatori. Clienții ajung la obiectivele lor mai rapid şi mai satisfăcător, ceea ce conduce la rezultate extraordinare pentru afacerea dumneavoastră.

 

Magazine online & platforme e-commerce
Magazinele online au devenit populare pe internet odată cu extinderea companiilor pe piața online. Design-ul creativ combinat cu cele mai recente tehnologii în materie de vânzări online ne permite să realizăm site-uri de e-commerce şi aplicații avansate care să ducă la creșterea vânzărilor, să genereze trafic şi să îmbunătățească experiența utilizatorilor.

Dezvoltăm magazine online care să se potrivească afacerii dumneavoastră, de la cataloage şi soluții de achiziționare simple până la soluții e-commerce complete.

Veți avea control deplin, veți putea administra fiecare aspect al magazinului, începând de la informații despre produse, preţuri, conturi clienți, şi până la facturi, metode de plată şi oferte speciale.

Principalele avantaje ale unui magazin online:
— Creșterea vânzărilor online şi offline
— Costuri scăzute şi încasări mari comparativ cu un „magazin fizic”
— Uşor de adaptat şi de personalizat
— Adresabil unui segment de piaţă aflat în continuă creştere
— Prezenţa internațională imediată
— Deschis 24/24, 365 de zile/an
— Costuri reduse pentru suport, promoții şi administrare

„Comerțul online reprezintă mai mult decât vânzarea de produse pe internet; presupune construirea unei relații pe termen lung cu clienții.”

Investiți în magazine online care generează vânzări!

Vânzările online reprezintă un capitol special, cu totul aparte. Optimizarea unui site pentru vânzări este un concept relativ nou ce continuă să facă valuri în rândul comunității online.

Optimizarea se bazează pe o serie de ajustări şi modificări făcute în cadrul site-ului menite să elimine toate obstacolele pe care potențialii clienți le pot întâmpina în timpul procesului de cumpărare. Contrar a ceea ce cred majoritatea oamenilor, un site care este optimizat pentru motoarele de căutare nu este neapărat optimizat pentru vânzări.

 

Dezvoltare aplicații web personalizate
Platforma open-source LAMP (Linux / Apache / MySQL / PHP) este o alternativă eficientă la software-ul comercial pentru dezvoltarea aplicațiilor web dinamice. Limbajul PHP a devenit unul dintre cei mai importanți jucători de pe piaţă în domeniul dezvoltării web în ultimii ani.

WEBSTAGE oferă soluții de programare PHP / MySQL adaptate la diferitele nevoi ale clienților. În funcţie de cerințele specifice fiecărui proiect, echipa noastră poate dezvolta aplicații web personalizate, eficiente şi necostisitoare care să se potrivească perfect cu nevoile dvs.

Ce aplicații web putem realiza pentru dumneavoastră:
— Cataloage produse
— Sisteme de comentarii
— Înregistrare şi gestiune membri
— Calendar evenimente
— Sisteme de plată cu cardul
— Panou administrare
— Calculatoare costuri
— Statistică şi urmărire vizitatori
— Upload fișiere
— Formulare de contact / comandă
— Zonă cu acces limitat
— Feeduri RSS
— Căutare în site
— Aplicații social-media
— Manager reclame şi bannere
— Administrare secțiuni site
— Sondaje şi chestionare
— Galerii de imagini

 

Servicii de tipar offset şi digital
De la design până la livrare, echipa noastră urmărește să îndeplinească toate nevoile dumneavoastră de marketing şi de producție. Crearea şi imprimarea sub un singur acoperiș vă ajută să economisiți timp, bani şi vă scapă de eventualele probleme ce pot apărea. WEBSTAGE oferă servicii de tipografie în Timișoara sau la nivel național cu livrarea materialelor tipărite prin curierat rapid.

Imaginea companiei dumneavoastră contează. Iar materialele de marketing sunt o reprezentare a acestei imagini. Drept urmare, ne străduim de fiecare dată să oferim clienților noștri produse tipărite de care să fie mândri. Toate produsele noastre sunt tipărite la cea mai bună calitate.

 

Concepție grafică şi design publicitar
Oferă-le clienților ceva care să atingă şi să simtă, şi design-ul devine cu adevărat interactiv. Cu asta ne ocupăm noi. Fie că este vorba de un pliant lucios sau o carte de vizită memorabilă, noi ajutăm clienții să atingă şi să simtă efectiv brandul.

O idee excelentă poate lua nenumărate forme: o broșură stilată, o reclamă care îţi ia ochii, o etichetă amuzantă. Noi facem un pas mai departe şi combinăm ideile deosebite cu o execuție profesională. Pune-ne la încercare; acceptăm provocări! Spune-ne despre proiectul tău, iar noi îţi spunem cum putem să te ajutăm.

Ce putem realiza pentru dumneavoastră:
— Fluturași (Flyere)
— Pliante promoţionale
— Mape de prezentare
— Cataloage / Broșuri
— Afișe / Postere
— Bannere outdoor şi indoor
— Felicitări / Invitații / Diplome
— Branding & identitate vizuală

Identitatea unei companii este, în termeni simpli, un simbol. Poate fi ceva foarte simplu precum un set de culori, un cuvânt scris într-un anumit fel sau o imagine. Simbolurile respective sunt adesea asociate cu „imaginea” companiei din spatele lor.

Aceste seturi de culori, imagini şi cuvinte sunt uşor de recunoscut şi sunt folosite cu succes pentru a aduce în mintea clienților numele companiei.

Ce putem realiza pentru dumneavoastră:
— Design siglă / logo
— Cărți de vizită
— Foi cu antet
— Semnătură email
— Plicuri
— CD-uri personalizate

 

Găzduire site-uri & înregistrare domenii

Găzduire site-uri (web hosting)
Atunci când vine vorba de web hosting, este bine să luați în considerare nu doar diferențele de câțiva euro pe lună, ci şi fiabilitatea şi reputația furnizorului. Firma noastră, WEBSTAGE, este parteneră cu unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de hosting din lume, compania THE PLANET.

Cu peste 500 de angajaţi şi 48.000 de servere, THE PLANET satisface nevoile a 20.000 de clienți şi conectează totodată la internet peste 15 milioane de site-uri. Alegând oferta noastră, veți beneficia de spațiul pe disc, lățimea de bandă şi toate facilitățile necesare pentru ca site-ul dumneavoastră să funcționeze întotdeauna în condiții optime.

Toate pachetele de găzduire includ:
— 99,9% timp de funcționare garantat
— Suport 24 x 7
— Posibilitate backup
— CGI
— Fast CGI
— PHP 5
— Perl
— Python
— Cron
— FrontPage
— CURL
— GD
— Streaming Audio/Video
— Conturi POP3
— Webmail
— Spam Assassin
— Mailing Lists
— SMTP
— cPanel 11
— Fantastico
— IP Deny Manager
— Web Based File Manager
— phpMyAdmin
— AWStats
— Error Logs

Înregistrare domenii românești şi internaționale
Asigură-ţi identitatea online astăzi. Chiar dacă nu eşti încă hotărât să îţi lansezi site-ul, poți să îţi rezervi un domeniu care să fie pregătit atunci când ai nevoie de el. Cercetările arată de asemenea că marile motoare de căutare, precum Google sau Yahoo, preferă domeniile mai vechi în procesul de alcătuire al rezultatelor căutărilor.

 

Promovare online & strategii de marketing
În prezent, motoarele de căutare, blogurile, rețelele sociale şi alte tehnologii similare afectează planurile şi strategiile tradiționale de marketing. Internetul oferă utilizatorilor un mijloc de comunicare simplu, eficient şi puternic.

Consumatorii dețin controlul, ei decid ce vor să vadă, cum vor să vadă şi cum vor să transmită mesajul mai departe (marketing viral). Sunt necesare strategii noi de promovare pentru a comunica în mod adecvat cu publicul.

Aveţi un site frumos, credeți că aţi terminat? Gândiți-vă din nou!

Cu milioane de site-uri online, în cazul în care nu aveţi o strategie pentru „vizibilitate” care să includă tehnologiile emergente, buna dezvoltare, design, uzuabilitate, un brand puternic şi unelte eficiente de comunicare, toate lucrând împreună, afacerea dumneavoastră vă rămâne în spatele liniei, aşteptând să fie remarcată. Clienții nu mai interacționează acum cu publicitatea în modul în care o făceau acum 10 ani.

„Marketing eficient astăzi înseamnă să fiți vizibil atunci şi acolo unde sunt prezenți clienții dumneavoastră.”
Dacă nu sunteţi prezenți acolo unde lucrează, trăiesc şi se distrează clienții dumneavoastră, s-ar putea să fiți expus riscului de a fi ignorat şi de a eșua tacit.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J35/951/2009
CUI: 25477723
Adresă: Str. Emanuel Gojdu nr. 9, Timișoara, jud. TIMIŞ, cod 300176
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide