Gratuit

WINK NETWORK SRL

Descriere companie:

Despre WINK
Eficiență spectaculoasă în comunicarea OOH (Out of Home) și nu numai. Prin intermediul soluțiilor ingenioase pe care le dezvoltă, a resurselor acumulate în peste 14 ani de proiecte ieșene și mai ales prin colaborarea cu branduri curajoase, WINK reușește să transfere brandurilor cu care lucrează din vizibilitatea, notorietatea și încrederea generate prin OOH și pe social media sau în presa națională.

Descoperă mai multe despre publicitatea OOH și digital OOH, promovarea în mall-uri sau comunicarea pe transport public, începând de la stații de călători personalizate până la aplicații care-i susțin pe călători să opteze mai des pentru mijloacele de transport în comun!

Specialiștii WINK dezvoltă, administrează, îngrijesc și închiriază spații de expunere OOH clasice și digitale care contribuie la schimbarea în bine a peisajului urban, după modelul de business: servicii publice finanțate prin advertising.

Creată în Iași în 2006, WINK PUBLIC MULTIMEDIA este una dintre cele mai mari companii de publicitate Out of Home din N-E României.

Cu ajutorul produselor, serviciilor și a expertizei WINK, o companie publică sau privată poate realiza campanii de promovare, comunicare sau informare pe următoarele segmente:

1. Transport urban: în mijloace de transport în comun, pe stații de călători, coloane sau stâlpi personalizați din apropierea acestora / mobilier stradal și afișaj digital.

2. Retail: în mall-uri, Food Court-uri și alte spații comerciale / afișaj digital.

3. Outdoor: prin afișaj digital sau clasic de diferite dimensiuni, în puncte cheie ale orașului.

In your face with grace.

Sloganul exprimă viziunea noastră sinceră despre comunicarea eficientă. Ea își atinge scopul în fața unei comunității urbane generoase doar dacă o face într-o manieră elegantă, utilă, cu spirit civic și mare atenție la integrarea în peisaj.

 

PRODUSE:

TRANZIT
Comunicare relevantă pe ecranele digitale din autobuze? Mediu supereficient în campanii de recrutare, în transmiterea mesajelor de promovare cu până la 12 secunde de lectură și pentru informații de interes cultural în comunitate. Află cum poți valorifica oferta în zone cheie din oraș, la anumite ore și cum îi poți anunța pe călători că locația brandului tău se află chiar în apropierea unei anumite stații!

Rețeaua WINK livrează conținut dinamic și atractiv către o audiență de peste 145.000 de călători zilnic. Timpul de staționare ridicat și combinația dintre mesajele de interes public, conținutul editorial și comercial, dar și posibilitatea de a comunica targetat și contextual, angajează publicul într-o experiență care generează rezultate.

Mediu cu putere mare de propagare a mesajului (mass-market) într-o rețea cu 6.66 milioane de călătorii pe lună și audiență cu recurență ridicată în utilizarea mijloacelor de transport în comun.

 

PLACE BASED
Vrei să atragi atenția celor puși pe cumpărături, chiar la locul faptei? Descoperă ecranele digitale WINK amplasate în mall-uri, spații comerciale și zone Food Court! Sunt spații ideale pentru promoții rapide, amplasate la nivelul ochilor publicului ieșit la shopping și pentru mesaje în serie. Analizează cel mai bun mix de comunicare alături de un consultant din echipa noastră!

Videowalls
Descoperă ecranele digitale WINK amplasate în zonele din Food Court, cu timp de staționare ridicat, public relaxat și interactivitate la nivelul ochilor. Analizează cel mai bun mix de comunicare alături de un consultant din echipa noastră!

Double Sided Digital Posters

 

BILLBOARD-URI:

— Billboard digital
— Billboard
— Mesh
— Rooftop

Atrage toate privirile în zonele cheie ale orașului! Personalizează comunicarea ingenios și distribuie conținut relevant pe bază de feed-data sau triggere de vreme, timpul din zi sau ziua din săptămână. Află cum să configurezi campania pentru rezultate și efecte frumoase în comunitate!

Folosește oportunitățile de comunicare pe care le introduce formatul portrait și urmărește strategia VERTICAL FIRST — unul dintre elementele cheie ale comunicării actuale de brand:
— 18 mp de expunere full-motion într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Iași. Folosește-te de triggere pentru a personaliza conținutul și comunică în funcţie de vreme, de perioada din zi sau ziua din săptămână!
— 36 mp de expunere full-motion și campanii care livrează conținut digital dinamic și relevant contextual pentru branduri, locație, perioada zilei, mediu sau consumatori. Programează conținut pe bază de feed de date existent și personalizează comunicarea pentru percepţie pozitivă și rată de recall crescută în rândul audienței.
— Generează brand awareness și domină peisajul prin mărime — 270mp de vizual complet în cea mai aglomerată intersecție din Iași.

 

MOBILIER STRADAL
Spaţii de afișaj generoase, la nivelul solului, iluminate și plasate în spații cu timp mare de staționare. Generează experiențe pozitive prin proiecte interactive multimedia și bucură-te de vizibilitate națională și de toată atenția OOH și online, social media și presă — free coverage & earned media.

Transit Shelters
Stații personalizate sau cele mai mediatizate platforme de comunicare din portofoliu. Fie că te tentează notorietatea, promovarea sau doar expresia culturală a orașului tău, bucură-te de vizibilitate națională și de toată atenția presei printr-un proiect spectaculos!

Column Transit Wrap
Vrei să îmbini senzaționalul cu interactivul, utilul cu plăcutul și informația cu identitatea business-ului tău? Coloanele personalizabile și iluminate backlit sunt amplasate strategic în zone cu trafic pietonal și timp de așteptare mare. Livrează informații în timp real despre programul mijloacelor de transport, iar percepția pozitivă se transferă către brand sub formă de sponsorship.

 

SOLUŢII:

Specialiștii WINK militează pentru răspândirea actelor culturale și a manifestărilor creative care înnobilează centrele urbane, pentru înfrumusețarea eficientă a mobilierului stradal și pentru integrarea tehnologiei în dezvoltarea orașelor.

Află care sunt soluțiile dezvoltate de WINK și avantajele acestora, în funcţie de mediu, obiective și expertiza noastră.

PENTRU ORAŞ:
Servicii publice finanțate prin advertising
O serie de soluţii și servicii complementare care au la bază modelul de business sustenabil al WINK sunt dedicate mediului urban. Fiecare dintre produsele WINK, fiecare acţiune sau parteneriat realizat, are o componentă socială. Pornind de la investiția în modernizarea refugiilor de călători, prin iluminat, înlocuit sticla spartă, verificat, îngrijit, şi până la proiecte speciale care au făcut orașul și brandurile sale cunoscute în întreaga lume, sau la sistemul de informare în timp real pentru călători, montarea de bănci și coșuri de gunoi la baza unui panou publicitar, introducerea de informații utile în conținutul difuzat, echipa noastră pune orașul pe primul loc.

Mobilier stradal / copertine și stații de transport public
Începută ca proiect de reabilitare a stațiilor de călători din Iași, investiția companiei în mobilierul stradal presupune modernizarea, digitalizarea, mentenanța, curățarea și atribuirea de proiecte care se încadrează estetic în spațiul colectiv și zona publică și care, dincolo de interacțiunea cu consumatorii pe care brandurile reușesc să o aibă, le oferă călătorilor o altă perspectivă asupra transportului în comun, dar și asupra orașului.

Mobilier stradal / coloane informative
Coloanele stradale cu 4 fețe, poziționate în apropierea stațiilor de călători și perfect vizibile pe sensul de mers, sunt adaptate pentru expunerea evenimentelor de divertisment & culturale sau pot fi folosite pentru promovarea acțiunilor sociale, sportive, pentru încurajarea micro-businessurilor, afișarea hărții orașului sau servicii de informare publică.

Software și meniuri digitale interactive
Self-service kiosks fac parte din highlight-urile secolului 21. De la mașini automate de comandă în restaurante până la self-service check-in în aeroporturi, un număr crescut de businessuri dau consumatorilor opțiunea de a realiza chiar ei achiziții și plăți.

 

TRANSPORT PUBLIC
Soluţii și furnizare de servicii pentru orașe inteligente

Instrumente digitale dedicate sectorului transport public, care ajută în mod real autoritățile locale să-și îmbunătățească atât serviciile de mobilitate urbană, cât și interacțiunea cu comunitatea.

Platformă software și panouri informative
Platforma de CMS — Content Management System — rezolvă problema afișării timpilor de sosire a mijloacelor de transport în stație, pe tabele, display-uri sau alte dispozitive electronice. Interogarea și interpretarea datelor de GPS instalate pe vehicule permite și afișarea următoarei stații, în mijloacele de transport în comun.

Panourile informative integrate pe suportul stațiilor sau în structura coloanelor stradale asigură afișarea, în timp real, a informațiilor legate de timpii de sosire pe baza datelor venite de la GPS, întreruperi, modificări sau alte atenționări privind circulația mijloacelor de transport în comun.

Management flotă și calculare timpi de sosire a vehiculelor în stație
Cu ajutorul platformei de management de flotă, datele de GPS sunt colectate și procesate, sunt interpretate și interconectate la un sistem de CMS prin intermediul căruia informaţiile pot fi afișate pe display-uri sau alte forme de afișaj electronic.

Platforma generează o serie de rapoarte care ajută la perfecționarea activității companiilor de transport public — foi de parcurs, planificare, număr de kilometri, monitorizare individuală a vehiculelor, planificarea lor etc. şi, cel mai important, generează timpii de sosire în stații. Prin intermediul unui sistem de CMS, datele înregistrate sunt folosite pentru afișarea timpului de așteptare în stații și permite, de asemenea, integrarea acestora într-o aplicație mobilă de transport public.

Software și meniuri digitale interactive
Self-service kiosks fac parte din highlight-urile secolului 21. De la mașini automate de comandă în restaurante la self-service check-in în aeroporturi, un număr crescut de businessuri dau consumatorilor opțiunea de a realiza chiar ei achiziții și plăți.

 

AEROPORT
Soluţii și furnizare de servicii pentru aeroport
Platforme adaptate de comunicare, integrare cu arhitectura aeroportului, ecrane și soluţii digitale, care transformă experiența pasagerilor și oferă vizibilitate crescută pentru branduri.

Platformă de management conținut pentru informare
Realizare automată a tabelei de zbor și activitatea aeroportului: programare zboruri, creare de orare de zbor, gestionare birouri de check-in și porți de îmbarcare, statusul zborurilor, gestionare terminale și companii aeriene.
Informarea pasagerilor cu privire la zboruri și informații utile, mesaje comerciale și conținut de destindere a pasagerilor — cu livrarea informației contextual, în funcţie de zonă, terminal, ora din zi, ziua din săptămână, vreme sau în funcţie de anumite triggere și condiții personalizate.

Software și meniuri digitale interactive
Self-service kiosks fac parte din highlight-urile secolului 21. De la mașini automate de comandă în restaurante la self-service check-in în aeroporturi, un număr crescut de businessuri dau consumatorilor opțiunea de a realiza chiar ei achiziții și plăți.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J22/1767/2009
CUI: 26146060
Adresă: Str. George Coșbuc nr. 51, Iași, jud. IAŞI, cod 700472
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide