Gratuit

YOLANS COM SRL

Descriere companie:
  • Printăm pe hârtie, obiecte şi alte materiale, cu scopul să-ţi punem brandul în valoare.
  • Mai mult de 20.000 de clienți mulţumiţi în 27 de ani.
  • 80% dintre comenzi le executăm în 24 de ore.
  • Super-calitate prin cele mai noi tehnologii de printare.
  • Ne eşti fidel, iar noi îţi facem reduceri substanțiale.

 

PRINTURI ŞI TIPĂRITURI

Printuri care te ajută sa te prezinţi şi să te promovezi într-un mod profesionist. Fă-ţi reclamă cu ele şi câştigă cu uşurinţă noi clienţi.

1. PRINTURI DE PROMOVARE
Tipărituri şi printuri speciale pentru a-ţi promova produsele şi serviciile în locuri cu trafic mare, la târguri şi expoziţii sau în propriile locaţii.

Flyere A6, A5, 10 x 21 cm:
Folosește flyere targetate în zonele aglomerate sau în cutiile poștale şi îţi vor aduce o mulţime de clienți.
Tipărim flyere (fluturași publicitari) pe hârtie de 150 gr./mp lucioasă sau mată. Flyerele pot avea formatul A6, A5 sau DL (10 x 21 cm) şi pot fi printate o faţă sau faţă-verso. Calitatea printului şi a finisării este superioară.

Pliante împăturite DL, A4, A5, A6:
Le poți folosi în recepții, la târguri şi expoziții sau le poți împărţi în zonele aglomerate.Realizăm pliante color faţă-verso, împăturite în două sau o dată din coală A3, A4 sau A5, pe hârtie de 150 gr./mp mată sau lucioasă. Pliantele pot fi laminate mat sau lucios.
— DL = A4 împăturit în două.
— A5 = A4 împăturit la mijloc.
— A4 = A3 împăturit la mijloc.
— A6 = A5 împăturit la mijloc.

Broșuri / cataloage A4 şi A5:
Prezintă-ţi portofoliul de produse şi servicii într-un mod profesionist.
Tipărim cataloage / broșuri în formate A4 şi A5, dar şi în formate atipice, personalizate. Hârtia folosită este de 130 gr./mp şi poate fi lucioasă sau mată, după preferințe. Broșurile le putem capsa sau le putem broșa la cotor. Coperțile pot fi mai groase şi se pot lamina.

Printuri A4 / A3:
Realizăm printuri A4, A3, A3 ++, color sau alb-negru, pe hârtii şi cartoane între 80 gr./mp şi 350 gr./mp, prin tehnologie laser de ultimă generație.
Printarea digitală poate fi pe o singură faţă sau faţă-verso. De asemenea, printăm hârtii speciale, cartoane texturate sau plastic.

Cărți poștale A6, A5, DL:
Folosește-le în acțiunile tale de marketing şi vei avea parte de o mulţime de satisfacții şi aprecieri din partea celor care le primesc.
Realizăm cărți poștale personalizate, printate color faţă-verso, pe carton de 300 gr./mp mat sau lucios, în formate A6, A5 sau DL (10 x 21 cm) finite. Cărțile poștale pot fi laminate mat sau lucios, după preferințe. Putem executa şi alte formate custom.

2. PRINTURI DE PREZENTARE:
Printuri şi tipărituri potrivite pentru a-ţi prezenta activitatea, persoana, misiunea. Foloseşte-le la fiecare întâlnire de afaceri.

Cărți de vizită color:
Cărțile de vizită nu trebuie să-ţi lipsească de la nicio întâlnire de afaceri; altfel vei pierde oportunități.
Executăm cărți de vizită printate color, pe carton gros de 300-350 gr./mp mat sau lucios, finisate impecabil. Ţi le putem lamina, rotunji la colţuri etc. Realizăm cărți de vizită şi pe cartoane texturate, speciale.

Mape de prezentare cu buzunar:
Necesare pentru îndosarierea ofertelor, mapele sunt foarte utile la orice prezentare de afaceri.
Realizăm mape de prezentare A4+ finit, printate color o faţă sau faţă-verso, pe carton gros de 350 gr./mp lucios sau mat, după preferințe.
La interior, mapele prezinta un buzunar aplicat, util pentru susținerea documentelor. Ca finisaje, mapele se pot lamina mat sau lucios.

Foi cu antet:
Printăm foi cu antet color sau alb negru, pe hârtie de 80 gr,/mp. La cerere, putem imprima foile cu antet şi pe hârtii texturate, speciale.

Plicuri personalizate DL, C5, C4:
Trimite-ţi corespondenţa în plicuri personalizate; astfel vei lăsa o impresie bună şi vei da dovadă de profesionalism.
Printăm plicuri DL, C5 şi C4, siliconice, atât din hârtie normală, cât şi din hârtii speciale cu diferite texturi.
Personalizarea plicurilor se face color sau alb-negru, doar pe faţă.

Cărți în tiraj mic:
Poți să-ţi faci cunoscută lucrarea şi într-un tiraj mai mic. Noi te ajutăm să-ţi tipărești cărțile în cantitatea de care ai nevoie.
Tipărim cărți în formate A5, A4, dar şi în formate atipice, în tiraje mici. Hârtia folosită la interior este de 80 gr./mp, iar coperta poate fi între 200 gr./mp şi 300 gr./mp.
Printarea o putem face atât alb-negru integral, cât şi full color sau un mixaj între cele 2 variante (interior alb-negru şi coperta color este varianta cea mai des întâlnită).
Cărțile sunt legate prin broșare de cea mai bună calitate, iar coperțile se pot lamina lucios sau mat.

Etichete pretăiate pe coală A4:
Etichete adezive din hârtie, potrivite pentru lipirea pe borcane şi pe cutii, etichetare materiale.
Printăm color etichete adezive pretăiate, pe coală A4, în diferite dimensiuni. Autocolantul este din hârtie şi nu rezistă la contactul cu apa.
Etichetele pretăiate pot avea următoarele dimensiuni:
— 15 / A4 = 70 x 50,8 mm
— 21 / A4 = 70 x 42,4 mm
— 24 / A4 = 70 x 37,7 mm
— 40 / A4 = 52,5 x 29,7 mm
— 51 / A4 = 70 x 16,9 mm
— 65 / A4 = 38,1 x 21,2 mm

3. PRINTURI PROMOŢIONALE:
Calendare de perete 2021:
Potrivite firmelor pentru a-şi face reclamă în birourile şi în casele altora, perfecte familiilor care vor un calendar personalizat pe perete.
Calendare de perete 2021, format A3 ++ (470 x 316 mm), cu 13 file, portrait sau landscape, personalizate complet cu imaginile şi logo-ul dumneavoastră. Suportul este din carton gros de 350 gr./mp, iar filele din hârtie de 170 gr./mp. Spira metalică poate fi albă, argintie sau neagră, după preferințe.

Calendare de birou:
Un astfel de calendar este apreciat şi folosit de oricine prestează o muncă zilnică de birou.
Realizăm calendare de birou 2021 în diferite formate, personalizate complet cu imaginile şi logo-urile dumneavoastră. Suportul este din carton gros de 350 gr./mp, iar filele din hârtie de 150 gr./mp. Spira poate fi albă, argintie sau neagră, după preferințe.

Calendare de buzunar:
Împarte calendarele de buzunar ca materiale promoţionale şi îţi poți face reclamă tot anul.
Calendare de buzunar 95 x 65 mm, în format portrait sau landscape, personalizate complet cu imaginile şi logo-ul dumneavoastră. Le realizăm pe carton gros de 350 gr./mp; le putem lamina lucios sau mat şi le putem rotunji pe colţuri.

Felicitări A6, A5, DL:
Surprinde-ţi clienții, colaboratorii şi partenerii de sărbători. Felicitările tradiționale sunt de 1000 de ori mai apreciate decât cele electronice.
Realizăm felicitări personalizate, printate color faţă-verso, pe carton de 250 gr./mp mat sau lucios, în formate A6, A5 sau DL (10 x 21 cm) finite. Felicitările pot fi laminate mat sau lucios.
— A6 = A5 împăturit la mijloc
— A5 = A4 împăturit la mijloc
— DL = 420 x 100 împăturit la mijloc

Bilete înseriate:
Realizăm carnete de bilete personalizate şi înseriate, pentru evenimente, taxări sau alte scopuri.
Biletele sunt printate color o faţă, pe hârtie de 150 gr./mp, au perforații pentru o rupere ușoară şi sunt prinse, de regulă, câte 50 per carnet. Dimensiunile standard sunt 200 x 70 mm, însă le putem executa şi custom.

4. COPIERE ŞI SERVICII:
Servicii de copiere / plotare color şi alb-negru şi servicii de finisare a tipăriturilor.

Copiere A4, A3 alb/negru:
Îţi copiem / xeroxăm documentele, manualele sau lucrările de licență la o calitate ridicată, într-un timp foarte scurt.
Copiem documente, manuale sau planuri în format A4, A3, alb-negru, pe hârtie de cea mai bună calitate de 80 gr./mp, 90 gr./mp şi 100 gr./mp.
Copierea digitală poate fi o singură faţă sau faţă-verso.

Copiere A2 / A1 / A0 alb-negru & color:
Îţi copiem / xeroxăm planșele, schițele şi releveele la o calitate ridicată, într-un timp foarte scurt.
Copiem schițe arhitecturale, planșe şi planuri de construcții în formate A2, A1 şi A0, alb-negru sau color, pe hârtie de cea mai bună calitate de 80 gr./mp sau 180 gr./mp.
Copierea digitală poate fi făcută o singură faţă.

Plotare A2 / A1 / A0 alb-negru & color:
Îţi printăm planșele, schițele şi releveele la o calitate ridicată, într-un timp foarte scurt.
Printăm color şi alb/negru schițe arhitecturale, planșe şi planuri de construcții în formate A2, A1 şi A0, pe hârtie de cea mai bună calitate de 80 gr./mp sau 180 gr./mp.
Printarea hârtiei poate fi făcută pe o singură faţă.

Scanare documente şi printuri A4, A2, A1, A0:
Îţi scanăm documentele, schițele sau planșele la o calitate ridicată, într-un timp foarte scurt.
Scanăm documente şi printuri color şi alb/negru în formate A2, A1 şi A0.
Fișierele electronice se pot pune pe suport hardware (stick USB, hard extern), se pot trimite prin email sau prin serviciu de transfer fișiere.

5. TIPIZATE:
Tipizate autocopiative pentru activitatea contabilă a afacerii tale. Diferite tipuri, în diferite mărimi şi număr de exemplare per top.

 

PRINTURI MARI

Printuri de mari dimensiuni, perfecte pentru a-ţi face reclamă pe panouri stradale, pe şi în clădiri sau pe garduri. Atrag atenţia de la distanţă şi în zonele aglomerate.

Afișe mari A2, A1, A0:
Afișe din hârtie de cea mai bună calitate; le poți folosi pentru promovarea la interior şi le poți pune direct pe pereți sau în casete / rame speciale.
Realizăm afișe / postere color mari, A2, A1, A0, dar şi formate custom. Afișele pot fi printate pe hârtie de 150 gr./mp sau 200 gr./mp, mată sau lucioasă. Pentru o rezistenţă mai mare în timp şi pentru protecție UV, recomandăm laminarea afișelor.
— A2 = 420 x 594 mm
— A1 = 594 x 841 mm
— A0 = 841 x 1189 mm

Bannere de mari dimensiuni:
Perfecte pentru a-ţi face reclamă pe fațadele clădirilor, pe garduri sau în câmp. Bannerele sunt rezistente la vânt, intemperii şi razele soarelui.
Printăm bannere color de mari dimensiuni. Acestea sunt realizate din material flexibil PVC şi sunt foarte rezistente la exterior. Până la lățimea de 2500 mm, bannerele sunt realizate dintr-o singură bucată.
Fiecare banner pe care îl realizăm este prevăzut cu tiv dublu pe margini şi capse de prindere perimetral. La cerere, bannerele pot fi prevăzute şi cu fante de vânt, acestea fiind necesare mai ales la expunerea în câmp deschis.

Mesh-uri de mari dimensiuni:
Fiind din material cu microperforații, mesh-urile sunt perfecte pentru a-ţi face reclamă pe fațadele clădirilor cu geamuri, lumina pătrunzând în interior.
Printăm mesh-uri color de mari dimensiuni. Acestea sunt realizate din material flexibil PVC cu microperforații şi sunt rezistente la exterior. Până la lățimea de 2500 mm, mesh-urile sunt realizate dintr-o singură bucată.
Fiecare mesh pe care îl realizăm este prevăzut perimetral cu tiv dublu pe margini şi capse de prindere. Datorita perforațiilor, mesh-ul permite intrarea luminii în încăperi şi asigură vizibilitatea de la interior către exterior.

Autocolante mari printate:
Autocolantele pe care ţi le printăm cum vrei tu, le poți aplica pe geamuri, pe mașină, pe panouri sau pe orice alt suport plan.
Printăm color autocolante de mari dimensiuni. Autocolantul este un vinyl rezistent la exterior. Putem realiza autocolante personalizate cu lățimea de 1,5 metri şi lungimea de 50 metri.
Pentru o rezistenţă sporită la razele soarelui şi la intemperii, recomandăm laminarea autocolantelor în varianta mată sau lucioasă, după preferințe. Autocolantele pot fi decupate în diferite forme.

Stickere adezive personalizate:
Stickere decupate în diferite forme, perfecte pentru industria auto sau ca etichete pentru cutii şi ambalaje.
Realizăm stickere adezive în diverse dimensiuni şi în orice formă, tăiate pe contur. Fie că sunt stickere auto sau etichete pentru ambalaje şi cutii, acestea sunt din vinyl, rezistente la apă şi la zgârieturi.
Pot fi laminate mat sau lucios, pentru o rezistenţă mai mare în timp.
Stickerele pot fi aplicate pe tablă, PVC, lemn, sticlă, aluminiu etc.

Roll Up Banner complet (sistem + print):
Folosește-te de sistemul expozițional cel mai popular şi ergonomic pentru a te promova eficient la prezentări, expoziții, în locuri aglomerate etc.
Realizăm sisteme expoziționale roll-up banner cu lățimi de 850 mm / 1000 mm şi înălţime de 2000 mm. Sistemul este ușor de folosit şi ușor de transportat. Te ajută enorm să-ţi faci reclamă la prezentări, seminarii şi în locuri aglomerate.
Se folosește doar la interior, iar printul poate fi schimbat de 2, 3 ori fără probleme.

Panouri publicitare din PVC / aluminiu:
Semnalizează-ţi locația, afacerea, cu panouri publicitare atrăgătoare, rezistente în timp la condițiile meteo. Sunt ușoare şi facil de montat.
Realizăm panouri (plăci) publicitare de mari dimensiuni, destinate reclamei şi semnalizării atât la interior, cât şi la exterior. Panourile pot fi din PVC (FOREX) sau din BOND (aluminiu compozit).
Personalizarea o facem prin colantarea suprafeței cu autocolant printat şi laminat.
Putem realiza aproape orice formă şi orice dimensiune de panou. Panourile se montează uşor, cu ajutorul benzilor dublu adezive sau a holtzşuruburilor.

Tablouri canvas personalizate:
Decorează-ţi casa sau sediul firmei cu tablouri canvas elegante, personalizate pe stilul tău.
Realizăm tablouri canvas personalizate cu imaginile dorite, aproape la orice dimensiune. Pânza pe care o printăm este din bumbac 100%, iar cadrele sunt din lemn de brad cu grosimea de 2 cm.
Putem realiza şi tablouri multi-canvas — o imagine formată din mai multe tablouri despărțite pe perete.

Print window graphics:
Autocolante cu găuri, perfecte pentru geamuri. Lasă să intre lumina şi asigură vizibilitate de la interior înspre exterior.
Printăm color autocolante window graphics, speciale pentru aplicațiile pe geamuri. Materialul este un vinyl rezistent la exterior şi se pretează atât pentru vitrine şi birouri, cât şi pentru lunetele mașinilor.
Autocolantul are microperforații ce permit vizibilitatea de la interior către exterior.

Print BACKLIT Film:
Afișe din material PVC alb translucent, special pentru casetele şi ramele luminoase.
Printăm afișe BACKLIT Film, speciale pentru casetele şi ramele luminoase. Materialul este un PVC translucent de culoare albă, rezistent la exterior.
Îți putem printa astfel de BACKLIT film cu lățimi de până la 1250 mm.

 

PROMOŢIONALE

Promovează-ţi afacerea cu articole promoţionale eficiente, personalizate: pixuri, agende, tricouri, carduri, stick-uri USB.

Pixuri din plastic personalizate:
Promovează-ţi brandul pe termen lung cu pixurile din plastic printate. Sunt ieftine şi eficiente.
Personalizăm pixuri din plastic prin metoda printului UV; astfel putem imprima pe instrumentul de scris chiar logo-ul tău full-color.
În principiu, personalizarea o facem pe o suprafață de 50 x 6 mm. Pixurile sunt fabricate în UE, sunt de cea mai bună calitate, cu pastă grad A+ (chiar scrie :))

Pixuri metalice gravate sau printate:
Promovează-ti brandul pe termen lung cu pixurile metalice personalizate. Sunt elegante şi eficiente pentru reclamă.
Personalizăm pixuri metalice prin gravură laser sau print UV.
În principiu, personalizarea o facem pe o suprafață de 50 x 6 mm. Pixurile sunt fabricate în UE, sunt de cea mai bună calitate, cu pastă grad A+ (chiar scrie :))

Agende A5, A4 personalizate:
Promovează-ţi brandul pe termen lung cu agende personalizate. Sunt utile şi eficiente pentru reclamă.
Personalizăm agende A5 şi A4, datate şi nedatate, prin gravură laser sau / şi print UV.
În principiu, personalizarea o facem pe coperta agendei şi pe prima filă, însă putem produce agende customizate complet (file + copertă).

Tricouri personalizate:
Fă reclamă brandului tău cu tricouri personalizate. Sunt articolele ideale pentru sporirea vizibilității afacerii tale.
Personalizăm tricouri prin diferite metode (printare directă, brodare, termotransfer, serigrafiere) cu logo-ul firmei tale sau cu orice altă imagine dorești. Un tricou personalizat este o alegere bună pentru a-ţi promova afacerea sau a răsplăti fidelitatea celor care îţi sunt alături.
Dimensiunea minimă pentru imprimare este 100 x 25 mm, iar cea maximă A3 (297 x 420 mm). Tricourile pot fi clasice sau Polo, din bumbac 100% sau amestec, după preferințe.
Personalizarea se poate face în orice poziție, mai puţin pe cusături.

Carduri de fidelizare personalizate:
Ţine-ţi partenerii sau clienții alături, oferindu-le carduri de fidelizare personalizate. Sunt un cadou potrivit pentru creșterea afacerii tale.
Cardurile de fidelizare personalizate pot conţine orice design sau imagine. Sunt printate în policromie, UV, astfel rezistând în timp fără a se șterge.
Dimensiunea unui card PVC este de 85 x 54 mm.

 

ŞTAMPILE & GRAVURĂ

Aici găseşti modelul de ştampilă necesar pentru afacerea ta, precum şi articole gravate ce-ţi aduc un plus de imagine.

1. ŞTAMPILE ROTUNDE:
Ştampile rotunde COLOP R:
Autentifică-ţi documentele cu ştampile rotunde de calitate. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate rotunde, marca COLOP, cu diametre cuprinse între 18 şi 60 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei se poate alege dintre: negru, roșu, albastru, gri, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Ștampila rotundă este cea mai folosită în România de către firme (persoane juridice). Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile rotunde TRODAT P:
Autentifică-ţi documentele cu ştampile rotunde de calitate, marca TRODAT. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate rotunde, marca TRODAT, cu diametre cuprinse între 18 şi 60 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei se poate alege dintre: negru, roșu, albastru, gri, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Ştampila rotundă este cea mai folosită în România de către firme (persoane juridice). Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

2. ŞTAMPILE DREPTUNGHIULARE:
Ştampile pătrate COLOP Q:
Autentifică-ţi documentele cu ştampile pătrate de calitate. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate pătrate, marca COLOP, seria Q, cu lățimi cuprinse între 20 şi 60 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei este neagră, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile dreptunghiulare COLOP P:
Autentifică-ţi documentele cu ştampile dreptunghiulare de calitate. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate dreptunghiulare, marca COLOP, seria C, cu lățimi cuprinse între 20 şi 60 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei este neagră, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile dreptunghiulare TRODAT P:
Autentifică-ţi documentele cu ştampile dreptunghiulare marca TRODAT. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate dreptunghiulare, marca TRODAT, seria PRINTY, cu lățimi cuprinse între 20 şi 60 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei este neagră, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

3. ŞTAMPILE DE BUZUNAR ŞI DATIERE:
Ştampile de buzunar COLOP PR:
Poartă cu tine o ştampilă ergonomică utilă, de calitate, marca COLOP. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate de buzunar, marca COLOP, seria PRINTY R, cu diametre cuprinse între 24 şi 40 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei, dar şi a tuşului, poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile de buzunar dreptunghiulare COLOP PP:
Poartă cu tine o ştampilă ergonomică utilă, de calitate, marca COLOP. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate de buzunar, dreptunghiulare, marca COLOP, seria PP, cu mărimi cuprinse între 20 şi 30 mm. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei poate fi albastru sau verde, iar cea a tușului poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile de buzunar TRODAT:
Poartă cu tine o ştampilă ergonomică utilă, de calitate, marca TRODAT. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm ştampile personalizate de buzunar, marca TRODAT, dreptunghiulare şi rotunde. Amprenta ştampilei poate fi personalizată cu logo-ul şi datele firmei.
Culoarea ştampilei, dar şi a tușului, poate fi negru, albastru sau roșu.
Este automată, fiabilă, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

Ştampile datiere COLOP:
Folosește datiere de calitate, marca COLOP. Îţi facem ştampila personalizată în 15 minute.
Realizăm datiere ştampile, marca COLOP.
Culoarea datierei este neagră, iar tușul poate fi negru, albastru sau roșu.
Datierele sunt perfecte pentru datarea rapidă a documentelor, a biletelor etc. Datierele sunt automate, fiabile, iar schimbarea tușierei se face foarte uşor.

4. GRAVURĂ:
Articole de semnalizare, prezentare si promovare, personalizate prin gravura laser.

Plăcuțe semnalizare:
Semnalizează-ţi locația / încăperea cu plăcute de direcționare şi atenționare. Fii ușor de găsit! 🙂
Plăcuţele de semnalizare pot fi realizate pe diverse materiale şi culori, putând fi montate atât la interior, cât şi la exterior (materiale speciale rezistente la intemperii, UV etc.)
Grafica personalizării poate diferi în funcţie de ceea ce doreşti.
În funcţie de sistemul de prindere pe care îl ai, ele pot avea şi perforații.

Meniuri din lemn:
Îţi propunem o alternativă eco-friendly a clasicelor meniuri: meniuri din lemn.
Meniurile din lemn sunt mult mai rezistente decât clasicele meniuri de hârtie şi reprezintă o alternativă eco la cele realizate din plastic sau PVC.
Dimensiunile pe care pot fi realizate aceste meniuri sunt: A4, A5, A6 sau DL, iar grafica personalizării poate diferi în funcţie de ceea ce doreşti. Daca nu ai grafica realizată, îţi putem oferi acest serviciu contra cost.
Sistemul de prindere este realizat cu ajutorul inelelor metalice.

Ecusoane personalizate:
Folosește ecusoane personalizate moderne, atrăgătoare, pentru a te prezenta profesionist.
Realizăm ecusoane personalizate din lemn, plexiglas sau materiale plastice speciale (aurii, argintii, bronz), printate UV şi / sau gravate.
Dimensiunile ecusoanelor standard sunt 70 x 30 mm, însă ele pot fi diverse. Ecusoanele pot fi simple sau duble (cu fereastră).
Sistemul de prindere poate fi cu ac de siguranță sau cu magnet.

 

COPIATOARE

Închiriere copiatoare şi imprimante laser:
Îţi închiriem imprimanta sau copiatorul potrivit(ă) nevoilor tale, la costuri avantajoase. Plătești la copie, iar noi ne ocupăm de mentenanță, refill şi eventuale reparații fără niciun cost suplimentar.
Îţi închiriem cel mai bun echipament: fiabil, prietenos şi ușor de utilizat şi nu ai nicio bătaie de cap:
— Ai cost zero la achiziție.
— Consumabilele şi piesele sunt asigurate de noi.
— Instruire GRATUITĂ pentru operatorii echipamentului.
— Instalarea GRATUITĂ a imprimantei/copiatorului.
— Printezi, copiezi şi scanezi la calitate şi viteze superioare.

Vânzări copiatoare / imprimante second hand:
Vindem imprimante şi copiatoare KONICA MINOLTA second hand, verificate, aflate într-o stare de funcționare perfectă.
Vindem atât imprimante de birou, cât şi echipamente mari, profesionale KONICA MINOLTA:
— De la 80 de Euro fără TVA.
— Imprimante şi copiatoare verificate şi întreținute foarte bine.
— Garanție 6 luni pentru orice tip de echipament.
— Instruirea GRATUITĂ pentru operatorii echipamentului.
— Instalarea GRATUITĂ a imprimantei / copiatorului.

Reparații copiatoare şi imprimante laser:
— Îţi reparăm imprimanta sau copiatorul rapid, la costuri avantajoase pentru tine. Suntem specialiști şi reparăm aproape orice echipament de printare şi copiere cu toner Konica Minolta.
— Reparăm copiatoare şi imprimante Konica Minolta.
— Diagnosticăm defecțiunile echipamentului la sediul tău sau la sediul nostru.
— Efectuăm reparații pe loc în limita posibilităților de moment (în funcţie de gravitate sau de necesarul pieselor).
— Noi îţi procurăm piesele de schimb la cel mai bun preț.
— Întocmim şi îţi predăm un raport de service după fiecare lucrare.

Mentenanţă copiatoare şi imprimante laser
— Îţi facem cel puţin o vizită pe lună şi ne asigurăm că îţi funcționează echipamentul la parametrii optimi. Asigurăm întreținere la aproape orice echipament de printare şi copiere Konica Minolta.
— Îţi asigurăm o verificare lunară obligatorie.
— Îţi garantăm cel puţin 3 intervenții pe lună.
— În funcţie de abonament, poți avea chiar şi lucrările de manoperă incluse.
— Beneficiezi de preţuri reduse la piese şi consumabile.

Cartușe compatibile pentru imprimante laser
— Comercializăm cartușe compatibile pentru imprimante / copiatoare laser, la prețuri avantajoase pentru tine.
— La noi găsești aproape orice brand de cartuș cu toner.
— Recomandăm direct înlocuirea cartușului compatibil în schimbul refill-ului.
— Majoritatea cartușelor compatibile le avem în stoc.
— Dacă nu avem cartușul în stoc, ţi-l putem aduce pe comandă şi durează între 1-3 zile lucrătoare.

Sigla Companiei:
Vizualizari:
Date Fiscale:
N.Reg.Com.: J08/1089/1993
CUI: RO 3782688
Adresă: Str. 13 Decembrie nr. 94, Brașov, jud. BRAŞOV, cod 500164
Articole despre această companie
Această companie încă nu are articole.

Recenziile/ review-urile joacă un rol important în modul în care utilizatorii isi aleg compania furnizoare astfel incat orice recenzie va fi publicata/ aprobata numai daca este pentru un furnizor care a achitat tariful de Companie Premium

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide