Roland DG mizează pe creativitate și oferă sprijin clienților prin noua platformă „Power of Creativity”

Roland DG, unul dintre cei mai importanți furnizori de imprimante cu jet de cerneală pentru formate de mari dimensiuni și printer-cuttere, a anunțat lansarea unei noi platforme online prin care dorește să vină în ajutorul clienților oferindu-le asistență în continuarea activităților pe timp de pandemie.

Website-ul „Power of Creativity” prezintă numeroase activități creative întreprinse de angajații Roland DG din întreaga lume, împărțite în cadrul platformei pe cinci categorii. Secțiunea „Useful Tips” este cea care aduce în atenția vizitatorilor cele mai noi informații, inclusiv sfaturi, idei de aplicații și contramăsuri eficiente pentru perioada pandemiei.

Categoria „Support” oferă informații valoroase despre utilizarea în siguranță și la parametri optimi a echipamentelor Roland, precum și ponturi despre cum pot fi pregătite echipamentele pentru perioade îndelungate de neutilizare.

Secțiunea „Heartwarming” conține mesajele pozitive ale angajaților companiei, în timp ce „Academy” prezintă cele mai noi informații despre produsele Roland, dar și sfaturi privind noile oportunități de afaceri prin multiple programe în cadrul cărora mai mulți instructori vor face demonstrații tehnice și vor oferi idei de aplicații profitabile.

Ultima secțiune, „Monozukuri”, va demonstra flexibilitatea produselor companiei, printre care se numără și sistemul unic de producție „D-PICS” ce arată cum poate fi folosită tehnologia pentru a transforma producția de serii mici într-o operațiune eficientă și profitabilă, eliminând risipa.

„Clienții noștri lucrează din greu pentru a depăși impactul pandemiei de Covid-19. Toți ne desfășurăm afacerile în circumstanțe foarte dificile. Multe activități au fost inițiate în întreaga lume la sediile Roland DG pentru a-i sprijini pe clienți în această perioadă. Fiecare angajat are sarcina de a se întreba ce poate face în acest moment și lucrează proactiv pentru descoperirea și aplicarea răspunsurilor folosindu-și talentele individuale și cunoștințele”, a declarat Kevin Shigenoya, Vicepreședinte al diviziei Digital Printing Business, Roland DG.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide