Talking Print lansează felicitările audio-video Talkies

Talking Print este o companie londoneză care ajută clienții să insufle viață tipăriturilor.

De curând a lansat serviciul denumit Talkies, un produs unic pe piață care le permite brandurilor, agențiilor de publicitate, dar și clienților obișnuiți să își creeze propriile felicitări audio-video online.

Conținutul poate fi încărcat cu ușurință fie online în secțiunea special dedicată serviciului Talkies din cadrul site-ului companiei Talking Print, fie după sosirea produsului. Serviciul asigură un proces de design simplu datorită unor template-uri gata de utilizat, oferindu-le în același timp clienților și posibilitatea de a-și folosi propriile imagini.

Print Evolved, partenerul Talking Print, se ocupă de elementele imprimate ale felicitărilor folosind tehnologie HP Indigo. Un bonus este acela că nu există o comandă minimă, iar produsul poate fi livrat în termen de o zi.

„Serviciul ușor de utilizat le permite atât companiilor cât și consumatorilor să-și genereze propriile felicitări rapid, la costuri reduse, îmbinând mesajul tipărit cu mesajul audio sau video. Talkies este un serviciu care va ajuta brandurile să creeze cel mai original și creativ material de marketing”, a declarat David Hyams, fondatorul și directorul general al firmei Talking Print.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide