Anunțul Telefonic a împlinit 30 de ani

Anunțul Telefonic, primul ziar din România dedicat exclusiv anunțurilor de mică publicitate, și-a sărbătorit pe data de 7 iunie 2020 aniversarea a 30 de ani de existență – trei decenii în care a câștigat respectul publicului, fiind în prezent singura publicație de tipul său de pe piața românească.

Anunțul Telefonic a fost înființat în 1990, după căderea comunismului, moment în care au fost plasate în București mii de afișe în cadrul unei campanii de promovare care anunța primirea de anunțuri publicitare la câteva numere de telefon – datele de contact de acasă ale familiei și prietenilor investitorului. Astfel, primul anunț preluat la telefon a fost cel al unui domn care vindea un automobil Volkswagen.

În anii de construire a primului brand național de mică publicitate, ziarul era difuzat de două ori pe săptămână având între 8 și 20 de pagini, pentru ca mai apoi să aibă trei ediții săptămânale (luni, miercuri, vineri), evoluând către 50-90 de pagini pe apariție. În anul 1996 a fost creată prima variantă a site-ului anunțul.ro, pentru ca în 2011 să apară versiunea de mobil a acestuia și cu toate că în ultimii ani, odată cu dezvoltarea internetului au apărut noi competitori, Anunțul Telefonic rămâne singurul ziar de mică publicitate ce are un număr de trei apariții săptămânale pe hârtie, completate de prezența online pentru București și zona metropolitană.

Pentru a marca aniversarea a 30 de ani de la înființare, Anunțul Telefonic a apărut la chioșcuri alături de trei ediții speciale care au inclus și un editorial amplu, testimoniale ale partenerilor, clienților și angajaților, retipăriri ale unor anunțuri mai vechi (din 1990, 1995 și 2000) și o selecție a celor mai amuzante anunțuri publicate de-a lungul timpului.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide