Canon USA a câștigat trei premii „Produsul anului 2019” oferite de SGIA

SGIA (Specialty Graphic Imaging Association) i-a acordat anul acesta companiei Canon USA, Inc. - lider în soluții de imagistică digitală – trei premii „Produsul anului 2019” pentru imprimanta de mare format Océ Colorado 1650, echipamentul flatbed Océ Arizona 1380 XT UV și programul software Océ Touchstone. Acestor produse li s-au recunoscut astfel calitatea, versatilitatea, productivitatea și ușurința în utilizare.

Océ Colorado 1650 a făcut parte din categoria „Roll-to-roll/UV sub 80 de inchi”. Acesta permite realizarea unei game de aplicații cu adevărat impresionante datorită cernelurilor Canon UVgel, care asigură o stabilitate excelentă a imaginii chiar și atunci când hârtia este pliată, precum și tehnologiei ingenioase Océ FLXfinish cu ajutorul căreia se pot imprima aplicații cu finisaj atât mat cât și lucios. 

Imprimanta flatbed Océ Arizona 1380 XT UV a făcut parte din categoria „UV Latex Flatbed + alb, 100.000-200.000 USD” și este disponibilă în două variante: 1,25 X 2,5 m și 2,5 X 3,08 m. Printre caracteristicile acestui echipament se numără dispozitivul pneumatic pentru fixarea suportului de imprimare, întreținerea automată a capetelor de printare și unitatea de uscare prin tehnologia LED-UV, pentru care a fost creată gama de cerneluri Océ IJC357 LED.

Océ Touchstone a făcut parte din categoria „Software-RIP” și reprezintă o suită de instrumente care le permit designerilor și furnizorilor de servicii de imprimare să realizeze fișiere 2.5D gata pentru imprimare. Lucrările complexe în mai multe straturi sunt de obicei dificil de proiectat, previzualizat și tipărit, însă Touchstone a simplificat întregul proces. Designerii pot previzualiza efectele adăugate în fișiere cu ajutorul programelor Adobe Photoshop și Illustrator, utilizând extensiile gratuite puse la dispoziție de Océ Touchstone, în timp ce operatorii pot previzualiza fiecare strat ce urmează a fi depus, precum și intervalul de timp și consumul de cerneală aferent. Touchstone este compatibil cu Océ Arizona 1200, 1300 și 2200 și cu software-ul ONYX Thrive.

Cele trei produse premiate de SGIA vor fi prezentate de Canon la expoziția PRINTING United 2019, care va avea loc între 23 și 25 octombrie în Dallas, Texas.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide