Celebrarea excelenței la 30 de ani de NIS ELECTRONICS

NIS ELECTRONICS a luat ființă pe 29 mai 1990 pe baza decretului 54/1990, ca întreprindere mică, iar în prezent se numără printre singurele 10 firme din România înființate în 1990 care funcționează cu același acționariat.

Începuturile au fost pline de provocări, pornind de la sectorul asamblării de calculatoare personale la distribuția echipamentelor Tektronix și a copiatoarelor Mita. Însă turnura de evenimente care va avea un impact incomensurabil asupra succesului firmei a fost reprofilarea înspre multiplicatoarele digitale DUPLO, urmând ca firma condusă de întemeietorul acesteia, ing. Nistor Gheorghe Gaspar, să importe echipamente de finisaj pentru a deveni în momentul de față cea mai reprezentativă companie de profil din țară.

În 1995 NIS Electronics obține dreptul de a fi unicul reprezentant și distribuitor al echipamentelor DUPLO în România, echipamente ce reprezintă elita tehnologiei japoneze în materie de finisare tipografică. Pe parcurs, firma și-a extins portofoliul de echipamente devenind distribuitor autorizat în România pentru produsele unor nume importante precum FOLIANT, GRAFCUT, INTEC, CYKLOS, STAGO.

Începând cu 2018, prin înființarea firmei DIGIDON+, s-a închegat Grupul NIS, format din Nis Electronics, care se ocupă de distribuția echipamentelor de finisare tipografică, alături de Granjon – ramura dedicată instalării și întreținerii echipamentelor tipografice, respectiv a echipamentelor de publicitate și ambalare și Digidon+, care se implică activ în domeniul echipamentelor pentru industria de publicitate și ambalaje.

Printre brandurile de renume reprezentate de Digidon+ se număra MUTOH, SOLARCO, COMAGRAV, IMPRIMO.

Nistor Gheorghe Gaspar, fondatorul societății NIS ELECTRONICS, s-a implicat și în evoluția industriei naționale de printing, înființând în anul 2002, alături de alți 11 parteneri, cea mai vizibilă asociație de profil din țară, Asociația Tipografilor „Transilvania” din România, al cărei vicepreședinte este și astăzi.

Portofoliul de produse al companiei include printre altele linii de executat broșuri, mașini de tăiat, biguit, perforat, mașini de broșat, mașină de lăcuit UV selectiv 3D, mese de tăiere, de plastifiere/laminare, ghilotine și echipamente large format.

Firma și-a serbat aniversarea de 30 de ani de la înființare, moment în care au fost sărbătorite perseverența, capacitatea de reinventare și viziunea – câteva dintre principiile care au atras parteneriate de prestigiu alături de companii de renume la nivel mondial. În prezent NIS ELECTRONICS are sediul central în Cluj-Napoca și punct de lucru în București.

Succesul companiei în acești 30 de ani de activitate se datorează filosofiei adoptate, potrivit căreia relația cu un client nu se termină cu vânzarea echipamentului, ci abia atunci începe.

Astăzi, grupul NIS ELECTRONICS a demonstrat că menținerea permanentă a standardelor înalte se concretizează la fiecare pas printr-o conduită devenită un adevărat model de afaceri. În cadrul unui interviu acordat revistei Afaceri Poligrafice, directorul executiv Nistor Gheorghe Gaspar a rezumat modul său de lucru: „Trebuie să-ţi cunoşti limitele şi să încerci să le depăşeşti. Dacă nu încerci, o să regreţi toată viaţa”.

La mulți ani NIS ELECTRONICS!

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide