Ricoh Pro VC70000 a primit premiul InterTech™ pentru calitate și inovație

În cadrul unei gale speciale organizată pe data de 2 octombrie la Chicago, Printing Industries of America (PIA) a acordat companiei Ricoh premiul InterTech™ Technology pentru noul echipament Pro VC70000.

Distincția a fost acordată de PIA în ultimii 40 de ani tuturor tehnologiilor despre care se presupune că vor avea un impact major asupra domeniului comunicării vizuale și a industriilor conexe.

Jurații au apreciat echipamentul ca fiind o adevărată inovație în materie de imprimante inkjet pentru producție industrială. Aceștia au fost impresionați în mod special de capacitatea mașinii de a tipări pe o gamă variată de hârtii, inclusiv hârtie cretată, fără a necesita pre-tratament.

Pro-VC70000
Pro-VC70000

 

Ricoh Pro VC70000 accelerează tranziția către producția digitală și le oferă tipografiilor axate pe tipar comercial capacitatea de a produce aplicații precum cataloage și reviste, care până acum erau realizate la calitatea corespunzătoare doar pe mașinile offset. Echipamentul este prevăzut cu cele mai avansate capete de printare piezoelectrice cu tehnologie drop-on demand, care asigură o rezoluție de până la 1200 x 1200 dpi (percepută ca 2400 x 2400 dpi) pe hârtie cu grosimea cuprinsă între 40 și 260 g/m2, viteza de lucru a mașinii fiind de 150 m/min – echivalentul a aproximativ 130 000 de coli în format A4 pe oră.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide