A apărut în limba română cartea „Adevăratul Anthony Fauci, Bill Gates, Big Pharma și războiul global împotriva democrației și a sănătății publice“

Veți putea descoperi ce conține această carte citind traducerea următoarei recenzii apărute în publicația Dear South Africa

Această carte fierbe de indignare și a devenit un fenomen editorial în timp ce mainstream media o trece sub tăcere.

Robert Kennedy Jr este un avocat cu un nume care poate fi recunoscut instantaneu de oricine. El este fiul candidatului la președinția Partidului Democrat care a fost ucis, Robert Kennedy, iar unchiul său a fost președintele american John F. Kennedy. Atât tatăl, cât și unchiul au fost eliminați de asasini în anii ‘60 iar apoi s-au lansat o mulțime de teorii ale conspirației despre cine s-ar afla cu adevărat în spatele crimelor și de ce.

Dar acesta este un subiect pentru o altă zi. Este suficient să spunem că problema este departe de a fi rezolvată . 62% dintre americani nu cred în versiunea guvernului SUA conform căreia un singur bărbat înarmat a pus capăt vieții lui JFK, trăgând simultan din locuri aflate la zeci de metri depărtare unul de celălalt.

Cartea lui Robert Kennedy Jr, „The Real Anthony Fauci“ este ca un dosar criminalistic cu 800 de pagini care îl plasează pe doctorul Fauci pe culoarul responsabilului pentru crimele Covid, unde chiar ar trebui să fie fizic, în baza dovezilor relevate. Cartea este un fenomen deoarece a ajuns imediat în fruntea topului bestseller-urior Amazon . In acelas timp New York Times a ignorat-o total și de altfel nicio publicație majoră nu a părut dispusă să o recenzeze.

Niciun mijloc de presă important nu l-a invitat pe Kennedy să discute despre cartea sa, deși Associated Press (AP) a publicat un articol în care a subliniat că organizația autorului, Children’s Health Defense (CHD), și-a dublat veniturile până la 6,8 milioane de dolari în 2022 datorită vânzărilor acestei cărți. Associated Press a etichetat afirmațiile lui Kennedy drept „false” și a menționat „experți” – fără să dea numele lor – în efortul de a scufunda această poveste extraordinară.

Fondurile de 6,8 milioane de dolari menționate sunt o picătură în comparație cu miliardele făcute de producătorii de vaccinuri Covid sub conducerea lui Anthony Fauci, dar AP a ales să-și pună câinii pe Kennedy, nu și pe Big Pharma.

Modul în care companiile farmaceutice au reușit să realizeze o scamatorie la scară planetară va fi analizat în mod cert de generațiile viitoare, dar Kennedy a contribuit cu siguranță în mare parte devoalând încrengăturile financiare dintre Big Pharma, Bill Gates, Anthony Fauci și organismele de reglementare.

Marea revelație a lui AP se dovedește a fi doar manipulare și – la fel ca New York Times – tace atat în privința succesului extraordinar al cărții cat și al afirmațiilor remarcabile ale autorului, susținute prin sute de referințe sau note de subsol. Dacă afirmațiile lui Kennedy ar fi fost false atunci Fauci l-ar fi înecat în procese, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Modul în care Fauci rămâne neinculpat și își păstrează poziția de țar Covid este mistificator. Revista Time îl are pe copertă alăturându-se unei lungi liste de exponenti mass media  lipsiti de integritate. Iată cum explică Time festivalul de dragoste Fauci: „ El transmite adevărul oricât de dificil ar fi de receptat, cu seriozitate și cu un singur scop – acela să salveze vieți. Curajul și candoarea lui au câștigat încrederea publicului. Cu toții suntem norocoși să avem un om cu înțelepciunea, experiența și integritatea lui, care ne ajută să navigăm în aceste ape dificile.”

Aplaudacii lui Fauci ar putea considera să actualizeze panegiric-ul menționat după ce vor fi terminat de citit cartea lui Kennedy.

Există păpuși care prezintă fața lui Fauci, în timp ce trusturile de presă asigură acoperire mediatică pentru Dr. Fauci care strigă nebunii la CNN seară de seară și al cărui aer de stăpân al științei pare a se consolida pentru totdeauna. Fauci nu spune niciodată nimic, dar sună convingător făcând asta. El a promis lumii că vaccinurile vor preveni infectarea oamenilor cu Covid ( ceea ce s-a demonstrat că nu este adevărat), apoi ne-a spus că măștile sunt ineficiente în prevenirea transmiterii – și apoi s-a răzgândit și a spus că sunt esențiale. El explică aceste contradicții spunând că știința evoluează.

După cum a subliniat ultra-calificatul doctor Peter McCullough, sute de mii de vieți au fost pierdute din cauza a ceea ce va rămâne în istorie drept cel mai mare scandal de sănătate publică al timpurilor moderne, pentru simplul motiv că Fauci și acoliții săi plătiți au pariat totul în lupta cu virusul Covid pe vaccinuri. Cu alte cuvinte au spus: „ Dacă aveți Covid, să nu faceți nimic pentru a vă atenua simptomele. Așteptați până când buzele va devin albastre și apoi puneți pe cineva să vă arunce într-un spital din apropiere, unde medicii vă vor oferi două lucruri care probabil vă vor ucide, Remdesivir și intubație cu oxigen“.

Dacă veți fi avut inspirația să întrebați medicul despre medicamente precum hidroxiclorochina ( adica HCQ) și Ivermectina, vi se va fi răspuns că sunt ineficiente și ca nu ar trebui luate. De asemenea, vi se spune să nu mai ascultați de teoreticienii conspirației. Medicii citesc dintr-un scenariu pregătit de Fauci Inc.

Kennedy are câteva statistici devastatoare pentru a contracara isteria vaccinului Covid. Luați în considerare că Nigeria, unde doar 1,3% dintre oameni au fost vaccinați, are o rată a mortalității de 14 la un milion de persoane, față de 2.200 la un milion în SUA, unde peste 61% dintre adulți au fost complet vaccinați. Nigerienii, se dovedește, au folosit încă de cu ani înainte atât HCQ cât și Ivermectina împotriva malariei și a orbirii, iar asta probabil le-a asigurat și protecția față de Covid.

Interzicerea medicamentelor care funcționează
Kennedy ne explică în carte modul în care Fauci a lucrat neobosit pentru a elimina medicamente precum HCQ și Ivermectina, deoarece erau ieftine și eficiente împotriva Covid. Dar pentru a le anihila utilizarea, el a trebuit să finanțeze studii care au fost înființate să eșueze prin supradozarea și administrarea acestor medicamente prea târziu pentru a se putea realiza recuperarea. Există o lege puțin cunoscută în SUA care interzice utilizarea de urgență a vaccinurilor ( adică măsurile de siguranță obișnuite sa nu fie scurtcircuitate) în cazurile în care medicamente preexistente sunt disponibile și dacase știe că sunt eficiente împotriva unei anumite boli. Așa că HCQ și Ivermectina au trebuit să fie eliminate și înlocuite cu vaccinuri și – pentru cei internați la spital cu Covid – un medicament extrem de toxic numit Remdesivir. Kennedy explică modul în care testele de Remdesivir au fost falsificate pentru a arăta rezultate pozitive – se presupune că reduce șederea în spital cu trei zile, dar alte studii nu au găsit absolut nicio utilitate pentru Remdesivir în tratarea Covid.

De ce graba de a se aproba Remdesivir, când sunt deja pe piață medicamente mult mai ieftine și mai eficiente? Remdesivir are un brevet oficial valabil, în timp ce nu există brevete pentru HCQ și Ivermectină!

Fauci a militat pentru a distruge medicamentele ieftine
Luând exemplu de la Fauci și SUA, elvețienii au interzis utilizarea HCQ pentru Covid până când medicii elvețieni au raportat că ratele de deces s-au triplat în două săptămâni. Atunci HCQ a fost reintrodus rapid iar ratele mortalității au scăzut.

Același lucru s-a întâmplat și în Panama, unde HCQ a fost interzis pentru scurt timp. Rata mortalității a crescut atât de alarmant, încât medicii au cerut ridicarea interdicției, ceea ce au și reușit, iar ratele de deces au revenit imediat la normal.

Gibraltar, cu o rată de vaccinare de peste 100% (chiar și turiștii sunt vaccinați), are o rată a mortalității de 2.900 la un milion.

Țările care permit acces facil la HCQ – cum ar fi Bangladesh, Turcia, Nigeria, Pakistan și Ucraina, toate au rate minuscule de mortalitate.

Țările care interzic sau restricționează sever utilizarea acestuia, precum Irlanda, Canada, Spania, Țările de Jos, au o rată a mortalității destul de ridicată.

Oprirea pandemiei pare să fie ultimul lucru pe care și l-a dorit Tony Fauci.

Scandal de publicare medicală
Într-unul dintre cele mai mari scandaluri de publicare medicală din toate timpurile, The Lancet și New England Journal of Medicine au publicat studii frauduloase folosind date de la o companie numită Surgisphere Corporation. Aceste studii au pretins să arate cât de periculos este HCQ și complet nepotrivit pentru tratarea Covid. Aceste studii au fost folosite de multe guverne și de Fauci însuși, pentru a torpila HCQ și a-l interzice pentru utilizare în tratarea Covid. Dar studiile au fost fraudulente, cu rate de deces fabricate. Nu a trecut mult până când oamenii de știință au început să pună sub semnul întrebării aceste date, studiile au fost retrase, iar autorii au încercat să se distanțeze de ele. Cu toate acestea, asta nu l-a împiedicat pe Fauci să facă referire la aceste studii de pe podiumul lui semi-permanent la CNN. Nu a făcut nimic pentru a-și modifica poziția față de HCQ și Ivermectină, permițând minciunii sale să rămână necontestată. El a susținut că aceste medicamente nu pot fi folosite pentru că nu înțelegem mecanismul pe care îl utilizează pentru a învinge Covid – un argument monstruos în fața a ceea ce el a susținut că este cea mai mare amenințare pentru sănătatea publică din istorie. Când au fost efectuate studii pentru a  se determina dacă HCQ a fost eficient, acestea au fost greșite în mod deliberat prin supradozare și prin eșecul în administrarea protocoalelor recomandate, inclusiv zinc și alte câteva suplimente. Problema era că brevetul pentru HCQ expirase desi a costat aproximativ 10 USD față de 3 000 USD cat costa tratamentul preferat al Dr. Fauci – Remdesivir, în care Bill Gates are o marja de profit substanțială.

Tocilarul Bill Gates a venit cu un plan de afaceri genial
Deci Bill Gates, tocilarul, nu este o prezență benignă și dezinteresată în toate acestea. Interesul său personal este urmarit în orice discuție despre vaccinuri. El a petrecut zeci de ani poziționându-se chiar pentru acest moment în care o criză de sănătate ar putea fi transformată într-un centru personal de profit. Gates este cel mai mare finanțator al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) după SUA și atât el cât și Fauci exercită un control strict asupra întregii structuri de reglementare. Acesta este cu siguranță un caz de capturare a structurilor de reglementare. Fața lui era peste tot la televizor la începutul crizei, oferindu-și părerile despre virus de parcă ar fi un fel de expert. Divorțul său de Melinda și asocierea imaginii sale cu pedofilul Jeffrey Epstein a diminuat dorinta sa de a fi mediatizat si in consecinta el apare mult mai rar la televizor in ultimul timp.

Captură reglementată
Este clar că multe autorități din domeniul sănătății, în special în țările emergente, încep acum să inteleaga că sistemele lor de sănătate au fost ținute captive de un cartel preocupat mai mult de profit decât de sănătate publică. Luați în considerare că Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA deține 57 de brevete, iar Bill Gates este cel mai mare finanțator al său. Luați în considerare, de asemenea, că Food and Drug Administration (FDA) primește 45% din finanțarea sa de la companiile farmaceutice. Imaginați-vă ce fel de mediu am avea dacă autoritățile noastre de reglementare de mediu ar primi jumătate din finanțarea lor de la companiile miniere !

Țările africane care nu au fost interesate de Fauci și edictele sale isterice au avut rate minuscule ale mortalității Covid. În zelul global nebun de impunere de vaccinuri  100 milioane de copii au fost împinși în insecuritate alimentară pe măsură ce afacerile au fost închise si locurile de muncă pierdute, potrivit lui Kennedy. Insecuritatea alimentară este adusă clasic în discuție de ONG-uri numai asociata cu malnutriția endemica a zonelor foarte sarace. Cruzimea acestor politici este aproape de neimaginat. Peste 10.000 de copii africani au murit în fiecare lună din cauza malnutriției induse de izolare, în timp ce fanii vaccinurilor, care se bucurau de hegemonia timpului de antenă, îi criticau continuu pe cei peste 50% dintre adulții sud-africani nevaccinați.

Fauci are reflectorul pe el precum un monstru când Kennedy explică cum a ucis 85 de copii de culoare și hispanici prin efectuarea de studii ilegale de toleranță la medicamente – adică testarea cât de departe poate rezista corpul uman înainte ca un medicament să îl omoare. Medicamentul în cauză a fost AZT, dezvoltat și apoi eliminat de Institutul Național al Cancerului ca fiind prea toxic pentru tratamentul cancerului. AZT a fost dat ( îndopat adesea cu forța) copiilor cu vârsta de 12 ani și mai mici, copii care nu aveau cancer. Mulți dintre copiii care nu au murit au avut nevoie de transfuzii de sânge pentru a rămâne în viață. Fauci a ascuns publicului aceste rezultate și aceste fapte.

Fauci, Gates și alții câțiva controlează cca. 60% din cercetarea biomedicală din lume și au eliberat aprox. 500 de miliarde de dolari în finanțari pentru cercetare de-a lungul anilor. Aceasta este o investiție uriașă și puteți fi sigur că nu au fost bani oferiți cu titlu gratuit.

Încotro se îndreaptă toate
Unde duc toate acestea? Poate va-ti dat seama până acum. Pașapoartele de vaccinare, urmărirea prin software-ul de recunoaștere facială, identificarea biometrică și de asemenea acel buchet de tehnologii terifiante care sună inocent – „internetul lucrurilor” – duc către o dictatură, ne spune Kennedy.

Dacă toate cele enumerate sună fără speranță, nu este cazul. Povestea speciei umane este o căutare necruțătoare a libertății. Kennedy îndeamnă oamenii să cumpere cartea, să o împărtășească și să se angajeze în nesupunere civilă. „Niciun dictator nu și-a respectat vreodată calea anuntata de ieșire din totalitarism”, spune el. Tiranii își vor folosi întotdeauna puterile în cea mai mare măsură posibilă cu excepția cazului în care sunt opriți de oamenii din stradă, de rezistența în masă. S-ar putea să suferiți de oboseală cronică pe subiectul Covid după aproape doi ani în care birocrați și oameni de știință finanțați de ocultă au lătrat continuu, dar această carte este esențială pentru înțelegerea scopurilor și a personajelor care au modelat aceste evenimente.

Există zeci de mii de medici și avocați din întreaga lume care se ocupă de Codul de la Nürnberg, care interzice tipul de teste experimentale care au loc acum. Va exista o socoteală finala pentru această politică publică catastrofală și pentru decesele și rănile inutile cauzate oamenilor din întreaga lume. Înainte de a vă da consimtamantul pentru noi vaccinări citiți această carte. Viața voastră poate depinde de asta.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide