Atlas Copco – dezvoltarea tehnologiei cu vacuum de ultimă generație şi grija pentru clienți

Cu ocazia târgului Pack Expo am avut ocazia să cunoaștem firma suedeză Atlas Copco, un lider de piață în materie de producere și furnizare a compresoarelor de aer și gaze industriale, echipamentelor pentru construcții, precum și sculelor industriale și sistemelor de asamblare.

Andrei Savu – Sales & Marketing Specialist – ne-a vorbit în 2016 despre activitatea filialei din România într-un interviu pe care l-am publicat ulterior în revistă. Și iată că după doi ani ne-am reîntâlnit tot la Pack Expo, prilej cu care am discutat de data aceasta cu responsabilul pentru Divizia de Vacuum Industrial, Vasile Istrate – Business Development Manager.

Reporter AP: Ce noutăți le prezentați vizitatorilor cu ocazia ediției din acest an a Pack Expo?

Vasile Istrate: În cadrul Pack Expo 2018 am dorit să prezentăm vizitatorilor una dintre soluțiile pentru vacuum din portofoliul companiei noastre, respectiv o pompă de vacuum fără ungere tip DZS. Aceasta reprezintă una dintre multiplele tehnologii pentru realizarea vidului dezvoltate în cadrul Atlas Copco.

AP: Cine ar putea fi beneficiarii acestor pompe?

V.I.: Ne adresăm nu numai producătorilor de ambalaje ci și celorlalte companii ce utilizează vacuum în cadrul procesului final de ambalare, prin soluţii Atlas Copco pentru productivitate sustenabilă. Beneficiul principal adus de aceste pompe este reducerea consumului de energie și a impactului negativ asupra mediului. Eficiența energetică este însoțită de capacitatea pompelor de a funcționa cu ajutorul unui convertizor de frecvență ce permite adaptarea la consumul fluctuant de vacuum și contribuie la un nivel redus de zgomot.

AP: Care sunt domeniile unde se utilizează frecvent tehnologia cu vacuum dezvoltată de Atlas Copco?

V.I.: Utilitatea acestor pompe nu se limitează la industria de ambalaje, ci se adresează tuturor segmentelor de activitate care folosesc tehnologia cu vid, plecând de la producerea de componente auto, la industria mobilei, industria alimentară, electronică și tipografii.

AP: Ce tipuri de soluții le oferiți celor din industria tipografică?

V.I.: Pentru industria tipografică Atlas Copco oferă soluții multiple pentru aer comprimat și vacuum, în funcție de particularitatea fiecărei activități. Soluția finală este stabilită în urma colaborării strânse cu specialiștii Atlas Copco, cu scopul de a genera un randament crescut al investiției.

 

AP: Unde se află sediul departamentului dumneavoastră?

V.I.: Sediul nostru este în București, Șos. București – Ploiești, nr. 135.

AP: Cât de benefică vedeți această expoziție pentru firma dumneavoastră?

V.I.: Compania noastră a participat și acum doi ani la Pack Expo. Atlas Copco este un brand cunoscut la nivel internațional și am considerat că este utilă revenirea noastră și anul acesta la târg, unde sunt prezente și companiile cărora le sunt adresate produsele noastre, fie că sunt expozanți sau vizitatori.

AP: La ce târguri ați mai participat?

V.I.: Anul acesta am participat la Metal Show tot în cadrul Romexpo, iar în străinătate Atlas Copco este prezent la diverse târguri, în funcție de divizia din cadrul companiei și domeniul industrial căruia i se adresează.

AP: Cum vedeți viitorul companiei?

V.I.: Dorim să continuăm să fim un partener de încredere pentru clienții noștri din România și să le oferim soluții pentru productivitate sustenabilă. Investim constant în dezvoltarea de noi tehnologii și produse, cu scopul îmbunătățirii producției clienților noștri.

AP: Ce mesaj le transmiteți viitorilor clienți?

V.I.: Îi invităm să ne acceseze website-ul www.atlascopco.ro, unde vor putea să vadă toate soluțiile pe care le avem pentru întreaga industrie din România, fie că vorbim despre tehnologia cu vacuum, generatoare de gaze industriale on-site (azot și oxigen) sau despre compresoare de aer comprimat.

AP: Vă mulțumim pentru interviu.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide