BIGPRINTER la MIR STEKLA și Composite Expo 2021

În timp ce expozițiile din întreaga lume sunt în continuare interzise sau anulate în această perioadă, BIGPRINTER a fost foarte activ la începutul anului 2021, participând cu stand în calitate de expozant la două expoziții fizice organizate în Moscova la sfârșitul lunii martie: MIR STEKLA 2021 (22 martie – 25 martie) și Composite Expo 2021 (30 martie – 1 aprilie 2021)

BIGPRINTER este considerat cel mai mare producător de imprimante UV și cuttere multifuncționale din Rusia. Compania cu sediul în Moscova a fost fondată în 2002 când a debutat pe piață ca furnizor de sisteme de imprimare wide-format – cu cerneluri UV, pe bază de apă și solvenți – ale unor importante branduri din Japonia, Coreea de Sud și Europa. În 2009 compania a lansat brandul BIGZEE care i-a permis să își creeze propriile routere CNC, după care în 2009 au început să dezvolte, să producă și să vândă propriile sisteme de imprimare UV sub brandul BIGPRINTER UV. De-a lungul timpului BIGPRINTER și-a dezvoltat și propria gamă de plottere flatbed devenind unul dintre liderii industriei poligrafice din Rusia. Începând cu 2016 echipamentele sale au fost comercializate și în afara granițelor țării.

Prima expoziție fizică la care producătorul a participat anul acesta a fost expoziția internațională MIR STEKLA, care este dedicată produselor din sticlă dar și tehnologiilor de producție / procesare a sticlei, acoperind toate etapele necesare producției: echipamente moderne, echipamente auxiliare de producție, procesare, finisare și decorare a sticlei, produse software. MIR STEKLA a fost organizat în incinta Expocentr cu sprijinul Ministerului Industriei și Comerțului Federației Ruse și sub patronajul Camerei de Comerț, adunând laolaltă expozanți din Europa, Asia și America. În acest an, la cea de-a 22-a ediție a expoziției, Expocentr a fost gazda a aproximativ 100 de expozanți din Belarus, Belgia, China, Cehia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, India, Irlanda, Italia, Polonia, Rusia, Spania, Turcia, Marea Britanie și SUA. Deși multe companii internaționale nu au putut participa din cauza restricțiilor impuse de pandemie, produsele lor au fost prezentate de partenerii și reprezentanții lor din Rusia.

BIGPRINTER a participat la expoziția MIR STEKLA fără echipamente, rezumându-se la a le arăta vizitatorilor standului doar mostre de materiale printate cu sistemele sale de imprimare și la a interacționa direct cu vizitatorii. Producătorul a luat această decizie explicând că este pur și simplu imposibil să își mute toate echipamentele la expoziție. În plus, dat fiind că showroom-ul BIGPRINTER este situat la doar 30 de minute distanță de Expocentr, producătorul a decis să își organizeze la sediul său propria hală expozițională. Vizitatorii showroom-ului BIGPRINTER au asistat la demonstrații sau chiar au putut testa personal 3 configurații diferite ale imprimantelor flatbed BIGPRINTER UV din gama BIGJET – compatibile cu sistemele de tăiere BIGZEE – inclusiv imprimantele de mare viteză BIGJET UV 2031GP10 și BIGJET UV 2031iPM. Aceasta din urmă este potrivită pentru imprimarea pe orice tip de substrat, inclusiv sticlă, metal, ceramică, lemn, oglindă, placaj, PVC, hârtie, canvas, vinil autoadeziv, materiale compozite, piele etc. BIGJET UV 2031iPM imprimă materiale cu înălțimea maximă de 105 mm la o rezoluție de 1 016 x 1 440 dpi, cu cerneală în picături de până la 13 pl. Echipamentul are 4 zone de vacuum și o suprafață de imprimare de 3 100 x 2 020 mm. Avantajele majore ale acestei serii constau în capacitatea de imprimare la calitate fotografică, dovedindu-se ideală pentru imprimarea pe suprafețe neuniforme și pentru reproducerea efectelor 3D. La alegere, clienții pot opta pentru combinarea acestui sistem de imprimare cu lămpi UV-LED de mare intensitate.

Tot în incinta Expocentr din Moscova a avut loc și ediția cu numărul 13 a târgului internațional Composite Expo, specializat pe materii prime, echipamente și tehnologii pentru producerea materialelor compozite. Dacă la început acest tip de materiale erau create în special pentru aplicații în domeniile aeronauticii și cele militare, în prezent ele sunt folosite în numeroase aplicații „civile” inclusiv în industria automotive. BIGPRINTER a participat și la Composite Expo 2021 alegând și de data aceasta să nu își mute echipamentele la standul din incinta centrului expozițional, ci să îi invite pe clienții potențiali la showroom-ul său din Moscova unde puteau opera personal echipamentele. Producătorul a prezentat în schimb mostre de materiale compozite finisate cu ajutorul plotterelor flatbed industriale din gama BIGZEE CUTTER. Una dintre cele mai impresionante soluții de tăiere / decupare este și BIGZEE CUTTER 2030 – existentă în variantele PR (de precizie) și HS (de mare viteză). BIGZEE CUTTER PR este potrivit pentru tăierea unor materiale precum piele, carton (3 mm), cauciuc (5 mm), PVC (10 mm), vinil (1,5 mm), acrilic (2 mm), fiind potrivit și pentru industria producătoare de ambalaje, dar și în aplicații pe materiale textile și piele sau materiale compozite. Seria BIGZEE CUTTER poate atinge viteze maxime de 30 / 60 / 90 m / min și oferă o multitudine de instrumente modulare opționale.

Felicităm participările cu prezență fizică ale BIGPRINTER în cadrul acestor două expoziții internaționale de marcă și sperăm ca ele să fie primele semne ale revenirii la normalitate în 2021.

www.bigprinter.com

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide