BOBST utilizează realitatea augmentată pentru a le oferi clienților asistență de la distanță

BOBST - unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente și servicii pentru producătorii de etichete și ambalaje din carton pliabil, ondulat și materiale flexibile - a anunțat lansarea primul serviciu de asistență la distanță din industria ambalajelor.

„Helpline Plus AR” încorporează o cască inteligentă și ochelari de realitate augmentată, cu ajutorul cărora clienții care solicită asistență tehnică se pot conecta cu experți care vor vedea simultan ceea ce vede utilizatorul și astfel vor putea oferi consultanță și asistență în timp real.

Julien Laran, șeful departamentului de servicii pentru unitățile operaționale, a declarat: „Acest serviciu este un pas imens în ceea ce privește adoptarea celei mai noi tehnologii pentru a îmbunătăți experiența clienților. Chiar și înainte de realitatea augmentată, serviciul nostru de asistență tehnică putea rezolva online cele mai multe dintre probleme în mai puțin de două ore. Credem cu tărie că Helpline Plus AR va aduce beneficii semnificative clienților noștri, în special în privința reducerii costurilor și a timpului de intervenție.”

Helpline Plus AR stabilește o conexiune wireless securizată cu echipamentul clientului. Acesta intră în legătură cu un tehnician BOBST, care va putea oferi imediat o soluție datorită transmisiunii bidirecționale audio și video.

„Noul serviciu asigură o comunicare perfectă între client și tehnicianul nostru. De asemenea acoperă lacunele în materie de cunoștințe tehnice, contribuind în cele din urmă la reducerea timpilor de nefuncționare și la creșterea productivității, precum și la îmbunătățirea experienței clienților”, a adăugat Julien Laran.

Serviciul Helpline Plus AR va fi lansat treptat în întreaga lume.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide