Produsul pe care l-au dezvoltat are o rezistență ridicată la rupere, este impermeabil, reciclabil și prietenos cu mediul. Este vorba despre hârtia din piatră, la fabricarea căreia se utilizează deșeuri de calcar provenite în urma exploatării de la cariere sau de pe șantierele de construcții. Calcarul este măcinat într-o pudră fină, apoi combinat cu o rășină HDPE (polietilenă de înaltă densitate) non-toxică și biodegradabilă.
Conform Fondului Mondial pentru Fauna Sălbatică, la fabricarea hârtiei tradiționale se utilizează 40% din lemnul rezultat în urma despăduririlor realizate la nivel mondial. Noua metodă de producție descoperită de cei doi antreprenori australieni contribuie la reducerea cu până la 60% a emisiilor de dioxid de carbon și nu implică utilizarea cherestelei, apei și a substanțelor chimice dure, ducând astfel la salvarea a peste 540 de copaci și aproximativ 83.000 litri de apă în fiecare an. În plus, hârtia din piatră poate fi reciclată la nesfârșit.
Garcia și Tse au investit 30.000 de dolari în acest proiect, iar în prezent produc 70.000 de notebook-uri pe care le exportă în 81 de țări.