drupa 2024 dă startul înscrierilor online pentru expozanți

drupa – cea mai importantă expoziție internațională dedicată industriilor de print și packaging – a dat startul înscrierilor online pentru companiile care doresc să participe ca expozanți la târgul organizat în perioada 28 mai-7 iunie 2024 în incinta centrului expozițional Messe Düsseldorf din Germania. Termenul limită pentru înscrieri este 31 octombrie 2022.

Expoziția drupa 2024 va pune în prim-plan tehnologii de ultimă generație destinate întregului lanț valoric al industriei de print, cu un accent special pe tehnologiile viitoare și inter-industriale. Subiecte precum economia circulară, automatizarea, imprimarea/finisarea 4.0, inteligența artificială și conectivitatea vor juca un rol central în agendele conferințelor și în cadrul forumurilor speciale.

Sabine Geldermann, director al departamentului de tehnologii de imprimare în cadrul Messe Düsseldorf, a precizat că drupa 2024 beneficiază încă din etapa înscrierilor online de un nou aspect vizual care combină designul clasic cu tehnologia digitală de ultimă generație, cu un efect inspirat de apă care denotă mișcare și dinamism, apa fiind cea mai importantă resursă a planetei noastre. Din punct de vedere vizual, expoziția drupa 2024 va fi caracterizată de diversitate, de structuri organice care vor sublinia estetica și frumusețea naturii, precum și de motto-ul „We create the future” (Noi creăm viitorul).

Erhard Wienkamp, directorul general al Messe Düsseldorf, a completat: „drupa este locul de întâlnire pentru cei din industrie, sinonim cu inovația și trendurile. Aici vom vedea ce impact vor avea mega-trendurile sustenabilității și digitalizării asupra proceselor, produselor, modelelor de afaceri și viitorului unei industrii în continuă evoluție”.

drupa 2024 pregătește și un program de conferințe, cu invitați internaționali de top. La „drupa cube” și în diverse zone dedicate sectoarelor de „Ambalaje”, „Textile” și „Sustenabilitate”, participanții vor avea șansa de a obține informații detaliate despre subiecte relevante dar și sfaturi pentru potențialul de creștere/dezvoltare continuă a modelelor lor de afaceri. Startup-urile vor fi găzduite în cadrul „dna – drupa next age”, unde își vor putea prezenta serviciile și ideile inovatoare unui public internațional specializat.

drupa este dedicată subiectului sustenabilității, lucru care se reflectă cu succes și în noua broșură pentru expozanți ce a fost produsă în mod sustenabil și neutru din punct de vedere climatic, folosind tehnologii de ultimă generație și resurse ecologice. Varianta digitală a broșurii poate fi descărcată AICI 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide