Durst Expo 2022: Label – expoziție in-house cu numeroși parteneri

Grupul Durst, împreună cu AB Graphics, Actega, Avery Dennison, Fedrigoni, Omet, UPM Raflatac și alte companii, îi invită pe convertori la un eveniment internațional intern în perioada 26-29 aprilie la sediul Durst din Brixen, Italia. Toți cei interesați de producția etichetelor de înaltă calitate vor avea ocazia să afle care sunt cele mai recente inovații lansate de companiile participante.

Evenimentul va oferi un program variat, cu demonstrații live și prezentări pregătite de partenerii participanți. Întrucât cele mai bune idei și proiecte se nasc adesea departe de mediul de lucru, tururile ghidate pe bicicleta electrică de-a lungul traseelor montane din jur, vizitarea orașului istoric Brixen și degustările de produse regionale vor completa programul.

După anularea Labelexpo Europe 2022 am convenit cu partenerii noștri să le oferim clienților existenți și potențiali o altă oportunitate de a experimenta live inovațiile și întreaga noastră gamă de soluții pentru imprimarea etichetelor, apreciată la nivel global. De aceea organizăm Durst Expo 2022: Label la sediul nostru din Tirolul de Sud împreună cu mulți alți lideri din industrie”, anunță Martin Leitner, Manager de produs în cadrul departamentului de etichete și ambalaje flexibile.

Evenimentul este deschis convertitorilor de etichete din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm «Bun venit!» în frumosul oraș Brixen”, adaugă Thomas Macina, Global Sales Manager în cadrul aceluiași departament.

👉 Înscrieri la acest eveniment se pot face AICI 👈

 

 

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide