Edițiile drupa și interpack 2021 au fost anulate

Messe Düsseldorf a anunțat anularea expozițiilor interpack și drupa, care ar fi trebuit să aibă loc în perioada 25 februarie - 3 martie 2021, respectiv 20-28 aprilie 2021. În urma consultării cu expozanții și partenerii, organizatorii au decis că următoarea ediție interpack în format tradițional va avea loc în luna mai a anului 2023, datele exacte urmând a fi transmise ulterior, în timp ce următoarea ediție drupa se va desfășura în perioada 28 mai – 7 iunie 2024.

În anul 2021 drupa se va transforma într-un eveniment digital de 4 zile (20-23 aprilie 2021) numit „virtual.drupa”. Platforma digitală „drupa preview” a fost lansată în octombrie 2020 și poate oferi deja o privire de ansamblu asupra viitorului eveniment „virtual.drupa”, care va acorda companiilor șansa de a-și prezenta inovațiile în mediul digital. Această decizie a fost influențată de impactul pandemiei de coronavirus.

Erhard Wienkamp, director general al Messe Düsseldorf, a explicat situația: „Pandemia a provocat o mare incertitudine în rândul expozanților și vizitatorilor în ceea ce privește participarea la drupa 2021. Restricțiile de călătorie și constrângerile bugetare au agravat și mai mult situația industriei poligrafice. Am luat această decizie în urma consultării cu partenerii noștri, care o susțin în totalitate. Decizia a fost precedată de o analiză detaliată a condițiilor actuale și a nevoilor industriei”.

Sabine Geldermann, director drupa, a completat: „Obiectivul nostru principal este să sprijinim industria în continuare, să păstrăm interacțiunile la nivel național și internațional, să dezvoltăm rețeaua de intermediere și să generăm clienți potențiali. În acest scop vom organiza un eveniment provizoriu în perioada 20-23 aprilie, oferind expozanților și vizitatorilor noștri un canal de vânzare suplimentar”.

Și decizia de a anula ediția din 2021 a expoziției interpack a fost influențată de restricțiile pe care le-a adus pandemia de covid. Wolfram N. Diener, director executiv al Messe Düsseldorf, a oferit mai multe informații: „Feedback-ul expozanților noștri a arătat că incertitudinea este prea mare și prin urmare nu putem să găzduim un eveniment interpack care să îndeplinească standardele unui târg internațional de top. În data de 25 noiembrie, guvernul federal a decis să pună în aplicare măsuri mai stricte în Germania, cu posibilitatea de a le prelungi și în noul an. Din păcate, noile măsuri nu oferă motive de speranță că situația se va îmbunătăți semnificativ pe parcursul lunilor următoare. Acest lucru va afecta toate evenimentele Messe Düsseldorf din primul trimestru. Acum ne concentrăm asupra următoarei ediții interpack, care va avea loc în mai 2023 și pe care o vom completa cu oferte online extinse”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide