FESPA 2021: o feerie de culori

FESPA Global Print Expo 2021 este cea mai mare expoziție din Europa dedicată tiparului digital, serigrafiei, imprimării pe textile și semnalisticii. Organizatorii pregătesc și anul următor o ediție specială care va păstra elementele anilor precedenți, adăugând puncte noi de interes care îi vor inspira cu siguranță pe vizitatori.

Colour L*A*B* a debutat la ediția din 2019 și este un ansamblu de prezentări de tehnologii noi și conferințe care au scopul de a-i ajuta pe cei interesați să își îmbunătățească practicile de management al culorii. La ediția din 2021, Colour L*A*B* va oferi vizitatorilor o privire generală asupra tuturor elementelor care contribuie la implementarea unui astfel de sistem profesionist: măsurători, instrumente pentru calibrare și software. Paul Sherfield, consultantul care a condus și programul ediției anterioare, va răspunde și anul viitor întrebărilor vizitatorilor. Colour L*A*B* se adresează trendurilor care domină industria și reprezintă însuși motto-ul oficial al ediției FESPA 2021: „Locul unde culoarea prinde viață”.

Trend Theatre va fi spațiul rezervat unei serii de seminarii și discuții cu peste 40 de sesiuni, organizate pentru a veni în întâmpinarea celor mai noi nevoi ale comunității de print pe subiecte diverse, precum automatizarea fluxului de producție și practici sustenabile. Seminariile vor fi gratuite pentru oricine va avea un bilet de intrare valid.

Designul de interior nu a fost nici el uitat. Vizitatorii se vor putea întâlni în spațiul interactiv Printeriors cu designeri, arhitecți și producători de materiale textile sustenabile.

Nu va lipsi nici spațiul Print Make Wear, destinat de această dată producției de echipamente sportive, care va fi în strânsă legătură cu evenimentul Sportswear Pro din aceeași incintă. Print Make Wear va reconstrui întregul proces de producție al echipamentelor sportive, de la design până la desfacerea lor în magazine.

Nu trebuie uitate nici premiile FESPA 2021, în număr de 18 începând cu anul acesta datorită a două noi categorii: Wrapping și Printeriors.

Ediția de anul viitor a FESPA Global Print Expo va avea loc la RAI Amsterdam, Olanda, în perioada 12 – 15 octombrie.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide