FESPA Global Print Expo 2022 va oferi conținut nou pentru a-i inspira pe vizitatori

Vizitatorii FESPA 2022 (31 mai-3 iunie 2022, Messe Berlin, Germania) vor beneficia de un plus de inspirație și informații prin lansarea a două noi zone bazate pe conținut: „Sustainability Spotlight” și „Associations Pavilion”.

Sustenabilitatea în lumina reflectoarelor

Pentru a le permite furnizorilor de servicii de imprimare specializați să facă alegeri mai sustenabile și mai conștiente pentru afacerea lor, FESPA va lansa zona „Sustainability Spotlight”, situată în Pavilionul 25, Standul C50. Vizitatorii vor putea participa la prezentările susținute de numeroși experți ai industriei, care vor oferi sfaturi utile, instructive și practice privind cele mai bune practici de mediu. Producătorii de materiale grafice și furnizorii de servicii de imprimare pe textile vor avea, de asemenea, ocazia să vadă o gamă diversă de mostre de materiale expuse și să învețe cum să realizeze produse finite inovatoare, dar sustenabile, pe care clienții lor le vor aprecia. Sponsorul principal al evenimentului este HP, iar standul va fi reciclabil și reutilizabil, fiind realizat cu produse de la Reboard Technology.

În timpul evenimentului, experții din industrie vor organiza o serie de discuții extrem de instructive pe teme precum: materialele sustenabile care trebuie utilizate pentru aplicații grafice și textile, reducerea consumului de energie electrică, facilități de măsurare a amprentei de carbon și analiză comparativă, lanțuri de aprovizionare mai transparente și cum pot evita profesioniștii din domeniul imprimării să facă „greenwashing”.

Comentând despre lansarea noii zone „Sustainability Spotlight” a FESPA, Michael Ryan, directorul FESPA Global Print Expo, a declarat: „Construirea unei afaceri de succes profitabile este obiectivul numărul unu al fiecărui antreprenor, dar comunitatea de print are totodată și obligația de a asigura sustenabilitatea, iar acest lucru devine o prioritate pentru cumpărătorii de produse tipografice. A deveni sustenabili înseamnă să înțelegem întreaga operațiune, oportunitățile și riscurile care trebuie abordate, acum și în viitor. Scopul nostru prin lansarea secțiunii Sustainability Spotlight este de a informa comunitatea tipografilor cu privire la diferitele opțiuni pe care le au la dispoziție pe măsură ce avansează pe calea către operațiuni sustenabile. Dorim să arătăm companiilor tipografice cum să răspundă cerințelor mereu în schimbare ale clienților, să crească productivitatea și profitabilitatea, aducând în același timp îmbunătățiri semnificative lanțului de aprovizionare și eforturilor pentru decarbonizare”.

„Printeriors” cufundă FESPA în natură

La cererea publicului, spațiul „Printeriors” se va întoarce la Berlin pentru a-i pune în legătură pe proprietarii de branduri, designeri și arhitecți cu furnizorii de servicii de imprimare și producătorii, în timp ce aceștia vor avea șansa de a explora cele mai recente tendințe în materie de decor și design. Situată de asemenea la intrarea sudică a centrului expozițional, această secțiune va aduce la viață ilustrații printr-o gamă de materiale textile, tapet, mobilier, pardoseli, artă plastică, soluții de iluminat și accesorii. Încă o dată, FESPA a colaborat cu ilustratorul Jasper Goodall.

Subliniind multiplele oportunități pentru printeri în lumea decorațiunilor interioare și exterioare, vizitatorii vor fi cufundați într-o lume interactivă a florei și a prospețimii lumii naturale, pe măsură ce vor traversa o colecție de 7 teme: Tropical Verdure, Nature’s Canopy, Opulent Lux, Aqua Mist, Surface Micro, Organic Flora și Cacti Geos.

Sărbătoarea talentului – „Associations Pavilion” la FESPA

În cadrul expoziției din acest an va fi lansată și zona „Associations Pavilion” (Pavilionul Asociațiilor), care va sărbători talentul comunității internaționale a membrilor FESPA. Pavilionul le oferă membrilor rețelei mondiale de asociații FESPA posibilitatea de a-și promova talentul prin intermediul unor mostre de serigrafie și imprimare digitală. Vizitatorii care vor sosi la intrarea sudică a Messe Berlin vor afla cum au fost tipărite și finisate diverse aplicații de către membri din 16 țări, inclusiv Japonia, Thailanda, Mexic și Africa de Sud.

Lasă-te „învăluit” în acțiune odată cu întoarcerea „Wrap Masters”

Populara competiție de mare impact „World Wrap Masters” revine și în acest an, în colaborare cu 3M ca partener pe sectorul de vinil și HP ca partener pe zona de print. La fel ca în anii precedenți, participanții vor avea sarcina de a colanta mașini, precum și obiecte surpriză într-o serie de bătălii cronometrate, în urma cărora vor fi evaluați de un juriu format din experți și câștigătorii edițiilor anterioare ale Wrap Masters.

Nu mai puțin de 36 de specialiști europeni în colantare vor concura în competiția regională în primele două zile ale expoziției. În cea mai mare finală de până acum a evenimentului ,12 semifinaliști vor concura pentru titlul de Wrap Master 2022.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide