FESPA Global Print Expo a fost amânată până în octombrie 2021

Ediția din 2021 a expoziției FESPA, programată inițial în zilele de 9-12 martie 2021, a fost amânată pentru perioada 12-15 octombrie 2021 urmând a se desfășura în cadrul centrului expozițional RAI din Amsterdam, Olanda. Acest anunț vine în urma confirmării din partea reprezentanților RAI a faptului că toate expozițiile internaționale din calendarul centrului au fost reprogramate în a doua parte a anului sau chiar mai târziu.

Decizia reflectă incertitudinea cu privire la restricțiile de călătorie provocate de pandemia de coronavirus și este susținută de expozanți, care înțeleg riscurile ce i-ar putea opri pe angajați și vizitatori să călătorescă liber către Amsterdam la începutul lunii martie 2021. Reprezentanții FESPA au precizat în cadrul unui comunicat de presă că majoritatea expozanților Global Print Expo și European Sign Expo își vor transfera contractele deja încheiate către noua dată de desfășurare. În plus, mai mulți furnizori împiedicați de politicile companiilor să participe la ediția din martie s-au arătat dornici să își prezinte noutățile în cadrul evenimentului din toamnă.

Neil Felton, CEO FESPA, a oferit mai multe detalii: „Decizia de a amâna timp de șapte luni evenimentul nu afectează entuziasmul expozanților noștri. De asemenea, nu reflectă niciun fel de îngrijorare cu privire la capacitatea de organizare a evenimentului în condiții de siguranță. Protocoalele riguroase privind sănătatea și siguranța tuturor participanților vor fi aplicate în centrul RAI și suntem încrezători că îi vom putea proteja pe expozanții și vizitatorii noștri. Cu toate acestea, situația în ceea ce privește călătoriile transfrontaliere către Olanda este incertă în acest moment. Deoarece expozanții noștri pun acum la punct planuri logistice detaliate și suportă costuri suplimentare pentru a participa la evenimentele noastre, credem că decizia cea mai corectă este să optăm pentru data din octombrie 2021, ceea ce ne va permite atât nouă cât și participanților să organizăm totul cu o mai mare siguranță”.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide