Flint Group a primit Certificatul „Extended Gamut Printing” de la Marvaco Ltd.

Flint Group - furnizor internațional de cerneluri și plăci flexografice de înaltă calitate - a obținut Certificatul "Extended Gamut Printing" (EGP) de la Marvaco Ltd, un pionier al tehnologiei EGP.

Joelle Bedat, Manager de dezvoltare a afacerii, Flint Group și Kai Lankinen, Președinte Marvaco

 

Certificatul recunoaște capacitatea companiei de a furniza toate instrumentele necesare pentru implementarea cu succes a unui proces de producție modern.

Flint Group furnizează cerneluri, lacuri și plăci fotopolimerice de înaltă calitate pentru procesul de imprimare a ambalajelor. Primul proiect Full HD EGP între Flint Group și Marvaco a fost inițiat în 2015 și a avut drept rezultat realizarea lucrării denumită „Petfood”, tipărită în colaborare cu Soma la 254 lpi pe OPP. De atunci, Flint Group și Marvaco au implementat proiectul Full HD EGP atât pentru cernelurile pe bază de apă care imprimă hârtia, cât și pentru cernelurile UV și cele pe bază de solvenți care imprimă etichetele autoadezive.

Certificatul este acordat pentru stabilitatea și fiabilitatea excelentă a cernelurilor și plăcilor de imprimare, în urma analizei lucrărilor tipărite în ultimii trei ani în diverse tipografii. Mai mult, succesul atestat de numeroasele premii obținute în diferite concursuri de imprimare flexografică utilizând soluția EGP repro-plate de la Marvaco împreună cu materialele furnizate de Flint Group demonstrează faptul că rezultatele procesului de tipar au fost excelente.

Tehnologia EGP repro-plate permite imprimarea fără a fi necesară mixarea manuală a culorilor spot. Nuanțele exacte sunt obținute printr-un proces de amestec asistat digital, iar gama de culori CMYK poate fi îmbogățită cu cerneluri în nuanțe de portocaliu, verde și violet. Tehnologia sporește numărul de nuanțe disponibile în comparație cu seria de culori Pantone® +. Utilizatorii echipamentelor de imprimare au raportat o creștere remarcabilă a eficienței și a calității din momentul în care au implementat tehnologia EGP Full HD. În plus, consumul de cerneală și solvenți a scăzut dramatic.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide