Heimtextil 2022 pentru prima dată organizat în paralel cu Techtextil și Texprocess

Ediția din 2022 a Heimtextil – cea mai mare expoziție internațională dedicată designului interior și materialelor textile – va avea loc în perioada 21-24 iunie 2022 în incinta centrului expozițional Messe Frankfurt din Germania. Heimtextil Summer Special 2022 se va desfășura în paralel cu Techtextil – cel mai important târg internațional de textile tehnice și materiale nețesute - și cu Texprocess – cel mai important târg internațional dedicat prelucrării materialelor textile și flexibile.

Potrivit organizatorilor, decizia de a planifica o ediție de vară în acest an este rezultatul unui vot pozitiv din partea industriei textile care așteaptă cu nerăbdare o reluare a întâlnirilor de afaceri față în față. Expozanții și vizitatorii vor beneficia de asemenea de efectele sinergiei celor trei formate de târguri internaționale. Expoziția Heimtextil 2022 va prezenta cea mai mare gamă de produse textile destinate segmentului de design interior din lume și va avea loc în halele 3, 4 și 10 (estice) ale Messe Frankfurt. Printre primii producători și primele branduri care și-au confirmat deja participarea se numără și expozanți cu o lungă tradiție la Heimtextil, precum Jover Group, Lenzing Group și Hohmann Weberei.

Olaf Schmidt, vicepreședinte al departamentului Textile și tehnologii textile din cadrul Messe Frankfurt a fost încântat de feedback-ul pozitiv primit: „Este minunat să vedem nivelul înalt de încredere investită în noi de către expozanți, chiar și după mai bine de doi ani de pandemie. Rezultatele votului și primele confirmări de participare o demonstrează: nevoia de a reveni, în sfârșit, la întâlniri de afaceri față în față și la stabilirea de noi contacte globale înainte de sfârșitul acestui an este tot mai puternică – chiar dacă reuniunea din acest an va avea loc într-un cadru diferit de cel obișnuit”.

Organizarea pentru prima dată în paralel a celor trei târguri va oferi vizitatorilor șansa de a lua pulsul trendurilor și inovațiilor globale din cadrul unui segment mai mare al lanțului valoric al industriei textile. Participanții vor avea ocazia de a înțelege ultimele tendințe în materie de fibre, textile funcționale, tehnologii textile, procese de producție, finisare și reciclare, până la obținerea produsului final. Techtextil și Texprocess vor oferi noi perspective privind funcționalitățile inovatoare ale textilelor tehnice, ale celor nețesute și ale tehnologiilor de procesare pentru industria materialelor textile destinate locuințelor.

Techtextil acoperă întregul spectru de materiale textile tehnice, textile funcționale pentru îmbrăcăminte și tehnologii textile – acest important târg internațional va oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai recente utilizări ale textilelor de înaltă tehnologie pentru obținerea de produse mai ușoare, mai funcționale și mai sustenabile. Totodată expozanții internaționali de la Texprocess vor prezenta cele mai noi echipamente, instalații, procese și servicii pentru fabricarea articolelor de îmbrăcăminte și a materialelor textile și flexibile, inclusiv pentru procesarea textilelor tehnice, a țesăturilor pentru îmbrăcăminte și a materialelor flexibile într-un mod mai eficient și sustenabil.

În timp ce Techtextil și Texprocess vor fi târguri hibride, completate și de oferte și evenimente digitale, Heimtextil Summer Special va fi un eveniment pur fizic.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide