ICE Europe, CCE International și InPrint Munich organizate pentru prima dată simultan în martie 2022

Evenimentul format din expozițiile ICE Europe, CCE International și InPrint Munich – dedicate industriei de imprimare, producătorilor de hârtie și convertorilor – va avea loc în perioada 15-17 martie 2022, în incinta centrului expozițional german Messe München. După o pauză forțată în 2021, organizatorul Mack-Brooks Exhibitions a reluat pregătirile și este încrezător că vizitatorii se vor bucura de prezența numeroasă a expozanților de renume, precum și de un program cuprinzător.

Patrick Herman, directorul celor trei expoziții și reprezentantul Mack-Brooks Exhibitions, a oferit mai multe informații: „Târgurile noastre fizice pot în sfârșit să își îndeplinească din nou rolul esențial de loc central de întâlnire pentru industriile de conversie, hârtie și imprimare. În prezent, un total de 467 de expozanți își vor prezenta cele mai recente tehnologii pe o suprafață de expunere de peste 13 500 mp. Pentru prima dată, cele trei expoziții vor avea loc simultan și în aceeași locație, pentru a crea oportunități suplimentare pentru toți vizitatorii. InPrint Munich oferă absolut tot ceea ce este legat de tehnologia de imprimare pentru producția industrială, iar acum suntem capabili să acoperim aproape întregul lanț valoric cu oferta noastră expozițională”.

Printre expozanții care și-au confirmat deja prezența la ICE Europe se numără și Kroenert, Kampf, Polytype, Davis Standard, Erhardt + Leimer, CMC; la CCE International – Lamina System, Baysek Machiners, Solarco Machinery, Kolbus, Bahmüller, Emmepi, Sun Automation; la InPrint Munich – XAAR, Agfa, Seiko Instruments, Inkatronic, Meteor Inkjet, Siegwerk, Afford Inks și mulți alții.

În plus, în cadrul expoziției ICE Europe dedicate convertorilor, cele mai bune practici, excelența, inovația și performanțele excepționale din industrie vor fi recompensate în cadrul popularei gale a Premiilor ICE. Patru câștigători selectați de experți din industrie vor fi premiați în cadrul următoarelor categorii: Soluții de conversie digitală, Produse și procese de conversie durabile, Soluții de producție eficiente, Filme speciale inovatoare.

Vizitatorii se vor putea bucura și de un program de conferințe cuprinzător în cadrul expoziției InPrint Munich – astfel vor putea afla ultimele informații despre evoluțiile pieței și cele mai noi proiecte inovatoare. Prezentările vor aborda subiecte legate de tendințele tehnologice actuale, noile sisteme de aplicații și cele mai recente soluții de imprimare pentru producția industrială. Fiecare conferință va fi încheiată printr-o sesiune de întrebări și răspunsuri dedicată publicului.

Programul de seminarii de la CCE International se va axa pe cele mai actuale tendințe și subiecte legate de producția și prelucrarea cartonului ondulat și a cartonului pliabil.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide