Label Industry Global Awards 2022 deschide sesiunea de înscrieri

Gala premiilor „Label Industry Global Awards 2022” va avea loc pe 13 septembrie 2022 în Chicago, SUA, oferind recunoașterea cuvenită celor mai inovatoare, influente și de succes proiecte din industria de imprimare a etichetelor și ambalajelor din întreaga lume, realizate pe parcursul ultimelor 12 luni.

📌 Cei interesați să participe în concurs se pot înscrie 👉 AICI

Organizatorii au început deja căutarea câștigătorilor din acest an și îi invită pe furnizorii de servicii de imprimare să își înscrie companiile în concurs. Data limită pentru înscrieri este 13 mai 2022, iar procesul este simplu și gratuit – acesta presupune completarea formularului de înscriere relevant și trimiterea lui alături de materialele doveditoare. Jurizarea va avea loc în luna iunie, iar lista companiilor nominalizate va fi anunțată la scurt timp după aceea.

Premiile acordate sunt împărțite pe două categorii: individuale/de echipă și premii acordate companiilor. Prima categorie include „R. Stanton Avery Global Achievement Award” sponsorizat de Avery Dennison și „Rising Star Award”, sponsorizat de Label Academy.

R. Stanton Avery Global Achievement Award” reflectă valorile și viziunea inventatorului etichetei autoadezive – Stanton Avery – considerat unul dintre fondatorii industriei de labeling. „Rising Star Award” recunoaște realizările talentelor emergente din industria etichetelor și a ambalajelor, care reprezintă următoarea generație de lideri.

Award for Innovation” va fi acordat de două ori, atât unei companii cu până la 300 de angajați cât și unei companii cu peste 300 de angajați. Acest premiu se acordă pentru o inovație specifică pe care un furnizor din industria etichetelor sau o companie din domeniul conversiei a implementat-o în 2020 sau 2021.

Companiile se pot înscrie și pentru „Environmental & Sustainability Award”, care se acordă pentru un produs sau un proces sustenabil specific pe care un furnizor/convertor din industria etichetelor l-a introdus în 2020 sau 2021.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide