Label Summit Latin America 2024 raporteaza o editie de succes in Bogotá

Cea de-a 20-a editie a Conferintei Label Summit Latin America 2024 s-a incheiat intr-o nota pozitiva, atragand 750 de vizitatori din 25 de tari. Evenimentul de doua zile de anul acesta a avut loc in perioada 12-13 martie la Centrul de Conferinte „Agora” din Bogotá, desfasurandu-se pentru prima data in capitala Columbiei

Pe parcursul a doua zile aglomerate, peste 25 de experti reprezentand branduri columbiene renumite, convertori de etichete din regiune si asociati de top din industria de imprimare a etichetelor si ambalajelor din America Latina si-au impartasit expertiza si cunostintele despre tendintele si tehnologiile ce configureaza viitorul pietei. Printre convertorii ce au avut o prezenta la conferinta s-au numarat companii cum ar fi Viappiani, Servibarras, CCL, All4Labels, AlfaPrint, Everest Printed, Impresos y Acabados, Ideartes Impresores, Etiflex Mexico, Kuresa si Sismode.

Gazduita de Expozitia Labelexpo Global Series, conferinta a avut un total de treisprezece sesiuni cu discutii si prezentari aprofundate.

Printre vorbitori s-au numarat Juanita Jiménez, Director de Design de la brandul columbian de cafea Buendía, Eric Pell, Manager de Servicii pentru Clienti de la Makro si Juan Zuluaga, Coordonator de Departament al Organizatiei pentru Alimentatie si Agricultura din cadrul ONU pentru provincia Antioquia. Subiectele prezentate au inclus o explicatie a terminologiei eco-eficientei, o analiza de piata a Columbiei si a regiunii mai extinse, Pactul pentru Plastic din Columbia, precum si protectia brandului si trasabilitatea in sectorul etichetelor inteligente.

Mirco Mazzarella, Manager de Evenimente in cadrul Conferintei a declarat: „Suntem incantati de succesul Label Summit Latin America 2024; pentru noi a fost un privilegiu sa aducem pentru prima data in vibrantul oras Bogotá acest eveniment extrem de productiv. Feedback-ul pozitiv pe care l-am primit in ambele zile reflecta importanta de a tine pasul cu cele mai recente tendinte si inovatii din industrie din America Latina si nu numai.”

Laura Reyes Castellanos, Director Executiv la CEMPRE (Angajamentul Afacerilor fata de Reciclare) si vorbitor principal in prima zi a conferintei, a declarat: „Evenimentul Label Summit Latin America 2024 a reprezentat o ocazie valoroasa de a explora si intelege dinamica unei industrii orientate spre consumator ce are un potential enorm de a se transforma pentru a se incadra in economia circulara si incurajeaza schimbari de comportamente. Astfel de evenimente sunt esentiale pentru ca incurajeaza continuarea schimbului de cunostinte si inspira dezvoltarea de solutii durabile.”

De-a lungul celor doua zile a avut loc si o mica expozitie la care au participat 54 de furnizori de top din industrie, cum ar fi sponsorul principal ARclad, Mark Andy, HP, Cartes, OMET si Nilpeter si care a oferit o previzualizare exclusiva a celor mai recente tehnologii de imprimare a etichetelor si ambalajelor.

Carolina Jaramillo Osorio, Director de Marketing la ARclad a declarat: „Oportunitatea de le a impartasi clientilor nostri si delegatilor industriei informatii despre eco-eficienta inseamna foarte mult pentru noi si asta pentru ca intelegerea modului in care pot fi indeplinite cerintele de etichetare eco-eficienta poate fi foarte dificila. De aceea, credem ca acest eveniment ne-a oferit platforma perfecta pentru a continua sa lucram impreuna in vederea atingerii acestui obiectiv. In opinia noastra, organizarea evenimentului a fost excelenta, programul conferintei a fost cu adevarat bine planificat, avand un continut extrem de relevant si divers. La standul nostru am primit un numar semnificativ de vizite din partea clientilor sositi din diferitele tari din regiune, ceea ce a contribuit la o atmosfera foarte dinamica si in care chiar am incheiat cu succes mai multe tranzactii de afaceri.”

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide