Labelexpo Europe 2021 își propune să reanime industria etichetelor și a ambalajelor

Tarsus Group, organizatorul Labelexpo Europe, plănuiește cea mai spectaculoasă ediție din istoria acestei expoziții, care e programată pentru perioada 21-24 septembrie 2021 în cadrul Centrului Expozițional Brussels Expo din Belgia.

Lisa Milburn, director general Labelexpo Global Series, a oferit detalii importante cu privire la expoziția de anul viitor: „Deși industriile de printing și packaging au dat dovadă de o incredibilă ingeniozitate în timpul pandemiei Covid-19, pur și simplu nu există substitut pentru contactul față în față pe care numai o expoziție unică precum Labelexpo îl poate oferi. Labelexpo Europe 2021 promite să promoveze cele mai noi evoluții tehnice din domeniul imprimării etichetelor și ambalajelor. Cu o mulțime de echipamente puse în funcțiune pentru a prezenta inovațiile în materie de tehnologii și soluții de design, Labelexpo își propune să reanime industria. Sănătatea și siguranța expozanților și a vizitatorilor noștri sunt prioritățile absolute, de aceea lucrăm intens în spatele scenei pentru a le face posibile. În primul rând, Brussels Expo a investit într-un sistem de filtrare și recirculare a aerului de ultimă generație, ceea ce înseamnă că aerul dinăuntrul halelor va fi la fel ca cel din exterior. După cum știm acum, acesta este unul dintre factorii cheie în oprirea transmiterii Covid-19”.

Printre măsurile speciale de siguranță implementate de organizatorul Tarsus Group se vor număra și reducerea timpului de așteptare prin suplimentarea punctelor de acces, a membrilor staff-ului și a stațiilor de igienizare. Echipa organizatorică este deja angajată în selectarea furnizorilor de servicii de curățenie, care vor avea sarcina să implementeze cele mai înalte standarde de siguranță în timpul expoziției, dar și în timpul instalării și dezinstalării standurilor expozanților.

Redactia Afaceri Poligrafice

Adaugati un comentariu

Lasă un răspuns

Vizualizari:

Companii promovate

Articole Asemanatoare

Anunturi recente

Search this website Type then hit enter to search

Caută în tot websiteul

Mai multe...

Generic selectors
Potrivire exactă
Caută doar în titlu
Caută doar în conținut
Post Type Selectors
ANUNȚURI
COMPANII
EVENIMENTE
Filtrează după categorii
ALTE MODALITATI DE IMPRIMARE & INSCRIPTIONARE
CREATIE & EDITARE & WEB DESIGN
DIVERSE
FINISARE
INTELIGENTA ARTIFICIALA
MARKETING
OPORTUNITATI IN DOMENIU
PACKAGING
POVESTI DE SUCCES
PRODUCTIE PUBLICITARA & SEMNALISTICA & PROMOTIONALE
TIPAR DIGITAL
TIPAR OFFSET
Inchide